Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη

Published

on

Υπάρχει   κίνδυνος το γήπεδο Κορυδαλλού να μην είναι στην ώρα του εφόσον οι εργασίες καθυστερήσουν . Για το θέμα αυτό ο πρόεδρος του Ερμή Κορυδαλλού Κώστας Πρέκας  που είναι παράλληλα και στην επιτροπή παρακολούθησης και παραλαβής του έργου , σαν εκπρόσωπος από την Περιφέρεια  εξέφρασε πάντως την αισιοδοξία του ότι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου το γήπεδο θα είναι έτοιμο . Όσον αφορά την καθυστέρηση έναρξης  των εργασιών , ο κ. Πρέκας μας είπε πως όταν έγινε ανάθεση του έργου στον συγκεκριμένο εργολάβο, ένας άλλος που διεκδικούσε κι αυτός να αναλάβει την ανακατασκευή, κατέθεσε ένσταση που μέχρι να εκδικαστεί πέρασαν  τέσσερις μήνες . ….

Από την πλευρά του ο παράγοντας της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού Αντώνης Αναστασιάδης δήλωσε:

«Δυστυχώς ακόμα το ταρτάν δεν έχει μπει στο γήπεδο Κορυδαλλού…οι ομάδες δίνουν συνεχώς χρήματα σε ιδιωτικούς χώρους για προπόνηση και έχουν ματώσει οι  διοικήσεις  οικονομικά σε καιρούς δύσκολους…θα πρέπει πολύ σύντομα να είναι έτοιμο το γήπεδο γιατί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα δεν είναι εφικτό Οκτώβριο Νοέμβριο μήνα να γίνονται αυτά…ας υπάρχει καλύτερη οργάνωση κ σεβασμός στις ομάδες.»…..

Πρόβλημα αναμένεται να έχουμε και με το γήπεδο Σιταποθηκών , εφόσον ξεκινήσουν τα έργα μέσα στον Νοέμβριο.  Με το θέμα αυτό θα ασχοληθούμε αύριο …..

Μπορεί η Αναγέννηση Μοσχάτου να μην  έχει  πάρει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι «άσφαιρη» . Κακώς γράφτηκε  ότι δεν έχει σκοράρει. Τρία γκολ έχει βάλει παρακαλώ. Ενώ  έχει και τέσσερα δοκάρια , κάτι που σημαίνει ότι εκτός των άλλων είναι και άτυχη . «Το γεγονός ότι δεν έχουμε ακόμα κανένα βαθμό στο πρωτάθλημα οφείλεται σε προσωπικά λάθη παικτών. Από την διαιτησία δεν έχουμε κανένα παράπονο  μέχρι τώρα » δήλωσε ο ηγέτης του συλλόγου Παναγιώτης Ορφανός. Και πρόσθεσε :

«Τώρα κάποιοι  γελάνε  σε βάρος μας με την βαθμολογική μας θέση . Εμείς όμως θα γελάσουμε στο τέλος . Το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι.  Μην βιάζονται λοιπόν να βγάζουν

 συμπεράσματα …..

Εξέδωσε ανακοίνωση η Δάφνη Ταμπουρίων στην οποία αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή της Παναγιωτόπουλο για την ενέργεια του να σκαρφαλώσει στην εξέδρα και να διαπληκτιστεί με οπαδό του Πυθαγόρα. Πέραν από αυτή που θεωρείται βέβαιο ότι θα του επιβληθεί από την ΕΠΣΠ ,η διοίκηση του συλλόγου απομάκρυνε από όλες τις δραστηριότητες τον παίκτη που επέστρεψε με εντολή της διοίκησης του συλλόγου  όλο το αθλητικό υλικό που του είχε δοθεί. Το είχε δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή στο γήπεδο  ο πρόεδρος της Δάφνης Νίκος Αντωναράκης στους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του Πυθαγόρα. Και το έπραξε άμεσα . Ο κ. Αντωναράκης είναι ένας σοβαρότατος νέος παράγοντας που πάνω από όλα στο ποδόσφαιρο βάζει το ήθος και την αξιοπρέπεια…

Όλα καλά πλέον για τον Μιχάλη Αυγουλέα. Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει στην Οδηγήτρια , Παννεαπολικό, Φιλάθλους ΑΣ Κωφών είναι πλέον υγιέστατος μετά την περιπέτεια και το σοβαρότατο τραυματισμό του σε τροχαίο. Από προχθές  βέβαια είναι ακόμα καλύτερα , αφού η σύζυγος του Μαρία έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι . Όλη η οικογένεια υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το νέο μέλος της . Αυτός βέβαια που αντιμετώπισε με  ιδιαίτερη……… ψυχραιμία την κατάσταση είναι  ο παππούς ο Γιάννης Αυγουλέας παλιά μεγάλη δόξα της Οδηγήτριας και του Πειραϊκού ποδοσφαίρου . Που αμέσως μετά τη γέννα αναχώρησε για τη Μάνη για να γιορτάσει το γεγονός. Πήγε δηλαδή έριξε τις τουφεκιές του και επέστρεψε . Βέβαια το Μανιάτικο έθιμο μιλάει για αγόρια. Ο Γιάνναρος όμως έσπασε το έθιμο αυτό  για την εγγονή του!!! Μεγάλη ψυχάρα  ο χαζοπαππούς.

Όσον αφορά τους πανευτυχείς γονείς τον Μιχάλη και την Μαρία μέσω της στήλης αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον ιατρό γυναικολόγο και πάνω από όλα άνθρωπο Γιάννη Καλογήρου για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε και την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να πάνε όλα πολύ καλά….

Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες και τις Δημητρούλες που γιορτάζουν σήμερα . Στους Μήτσους, στους Μίμηδες και όλα τα …συναφή ονόματα. Και είναι πάρα πολλοί,  ζωή να ‘ χουν …..