Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Τρία σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για το Κύπελλο Πειραιά . Οι τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής δοκιμάζονται εκτός έδρας . Ο Αμπελακιακός με αντίπαλο τον Κυπελλούχο ΑΟ Καραβά στο Ρέντη , ο Εθνικός με τον Αετό Κορυδαλλού στο Πέραμα και ο Ιωνικός με ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα στη Χαραυγή..

Να σημειωθεί ότι οι δυο από τις έξι Πειραϊκές ομάδες Γ’ Εθνικής ( Προοδευτική, Κερατσίνι) έχουν ήδη αποκλειστεί…..

Κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας και αναφέρθηκε σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα που είχε θίξει και παλαιότερα η στήλη . Συγκεκριμένα μας είπε για ορισμένους διαιτητές και την συμπεριφορά τους απέναντι σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες του σωματείου του . Χαρακτηριστικά τόνισε: «Κάποιοι διαιτητές δεν συμπεριφέρονται σωστά. Μιλούν αναιδέστατα, με προκλητικό τρόπο και δείχνουν να μην σε υπολογίζουν  Δεν αναφέρομαι στα διαιτητικά τους λάθη μέσα στον αγώνα.  Αυτά θέλω να πιστεύω ότι είναι ανθρώπινα . Όμως για το θέμα της συμπεριφοράς  απαιτώ πάνω από όλα σεβασμό.»….

Σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία  για  τις Μετεγγραφές, τις Επανεγγραφές & τις Διεθνείς μετεγγραφές ποδοσφαιριστών.

Η γραμματεία της ΕΠΣΠ  θα δέχεται  τις αιτήσεις Μεταβολών  Αυστηρά μέχρι και τις  13.00……

Ξεκινούν σήμερα οι επίσημοι  αγώνες των Μικτών ομάδων Κ14( Παίδων) στις 12.30 και Κ16 ( Νέων ) στις 16.30 . Ο Πειραιάς υποδέχεται την Αθήνα , με τους αγώνες να διεξάγονται στο γήπεδο «Π. Νικολαΐδης ». Εκεί θα είναι η έδρα των Μικτών όπου υπάρχουν ευρύχωρα και άνετα αποδυτήρια και για τις αντίπαλες ομάδες , κάτι που δεν υπάρχει στο γήπεδο του Ρέντη , όπου γίνονται από την αρχή της περιόδου οι προπονήσεις. Καλή επιτυχία  λοιπόν στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα !!!….

Ο ΑΟ Καραβάς ήταν ο λόγος που τα αδέλφια Χονδρουδάκη, ξανάσμιξαν ποδοσφαιρικά . Ο Γιώργος που είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου βρήκε εκεί τον αδελφό του Παντελή ……

Συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά ο Ολυμπιακός Περάματος . Οι υπεύθυνοι δεν εφησυχάζουν και θέλουν να κάνουν πανίσχυρη την ομάδα τους ώστε να φτάσουν στην πολυπόθητη άνοδο . Μην ξεχνάμε  ότι οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα έχοντας μέχρι τώρα το απόλυτο των νικών . Τρία στα τρία….

Όπως αναμενόταν . Φεύγοντας για τον Πανθυρεατικό ο Δημήτρης Βουτσινάς, ήταν σίγουρο ότι δεν θα πήγαινε με άδεια χέρια στο Άστρος Κυνουρίας. Έτσι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή ήταν ο Θεολόγος Ραπτόπουλος. Ένας σπουδαίος και έμπειρος επιθετικός με τεράστια προσφορά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο…..

Ξεκίνησε τη Δευτέρα  το ετήσιο τουρνουά των παλαίμαχων  ποδοσφαιριστών Πειραιά που διοργανώνει η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  .

Η πρώτη αγωνιστική στιγματίστηκε από ένα άτυχο γεγονός . Κατά τη διάρκεια του αγώνα των Νέων Ευγενείας με τον Ιωνικό τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής των Νέων Γιάννης Ξυνόροδος που υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο . Ο άτυχος παίκτης θα χειρουργηθεί σήμερα στο νοσοκομείο « Μετροπόλιταν ». Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά   εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Γιάννη . Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή συμπαρίσταται ενεργά στο παλικάρι. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κανέλλος Τσίρμπας ήταν συνέχεια δίπλα του χθες…..

«Έφυγε » από τη ζωή η Φανή Βισβίκη πεθερά του πρώην προέδρου της ΑΕ Μοσχάτου Γιώργου Μενούχου . Η κηδεία της έγινε την Δευτέρα στο Νεκροταφείο Πανοράματος Βούλας. Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο από τη διοίκηση καθώς και από φίλους και παλιούς συνεργάτες του στον σύλλογο ….

Επτά μεταγραφές μαζεμένες ανακοίνωσε η Κύπρος Κορυδαλλού . Τις κράταγε για το τέλος  φαίνεται..

Στο μεταξύ ένας ακόμα σημαντικός σύλλογος της Α’ Πειραιά απέκτησε 4-5 ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα της ομάδας . Δεσμεύομαι. Πιστεύω πάντως ότι είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση των ονομάτων τους . Μέχρι να ….χαράξει η αυγή. Καλημέρα σας…..