Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Προκρίθηκαν και οι τρεις Πειραϊκές ομάδες της Γ’ Εθνικής στον θεσμό του Κυπέλλου. Οι δυο ο Εθνικός και ο Ιωνικός πολύ εύκολα σημειώνοντας μάλιστα μεγάλες σε έκταση νίκες με 5-0 και 4-0 επί Αετού Κορυδαλλού και ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα αντίστοιχα.

Στο 90’ ο Αμπελακιακός πήρε την νίκη και πρόκριση επί του περυσινού Κυπελλούχου Καραβά που πάλεψε μέχρι το τέλος. Για να συμπληρωθεί η οκτάδα των προημιτελικών  απομένει ο αγώνας Χαλκηδόνας – Ατρομήτου Πειραιά που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη και ώρα 16.00 στο Παντελής Νικολαΐδης….

Ήδη έχουν προκριθεί Αμπελακιακός , Εθνικός, Ιωνικός,  Ερμής Κορυδαλλού, ΑΕ Μαύρου Αετού /Ολυμπιάδα , ΑΕ Μοσχάτου, ΑΕ Περάματος …..

Και οι τρεις χθεσινοί αγώνες του Κυπέλλου  Πειραιά ήταν στο στοίχημα .  Η γνωστή εταιρεία, από προηγούμενες φορές,   στο διαδίκτυο έδωσε τις παρακάτω αποδόσεις:

Αετός Κορυδαλλού – Εθνικός : 1.23.00, Χ. 11.00,  2. 1.05

ΑΟ Καραβάς – Αμπελακιακός :1.4.33 , Χ.3.60,2. 1.73

ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα – Ιωνικός :1. 15.00, Χ. 7.5,  2.1.10 ….

Ο Αποστόλης Σταφσουλάι με δυο προσωπικά τέρματα χάρισε την πρόκριση στον Αμπελακιακό «καρφώνοντας » έτσι την παλιά του ομάδα τον ΑΟ Καραβά στον οποίο αγωνίστηκε για δυο χρόνια ….

Δεν τα κατάφεραν καλά οι Μικτές Πειραιά στην χθεσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος  αφού μπήκαν με το …αριστερό. Τόσο οι Παίδες ( Κ14) όσο και οι Νέοι( Κ16)  ηττήθηκαν στο « Παντελής Νικολαΐδης» από τις αντίστοιχες  της Αθήνας. Οι Παίδες με 0-4 οι Νέοι με 2-3 . Ας ελπίσουμε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη …..

Είδαμε αρκετές  ομάδες να κάνουν μεταγραφές την τελευταία στιγμή. Καθόλου περίεργο φαινόμενο . Συνηθίζεται άλλωστε εδώ και χρόνια , να τρέχουν όλοι στο τέλος. Αυτό όμως που μας προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι κάποιοι σύλλογοι απέκτησαν 5 ή 6 ή ακόμα και 7 ποδοσφαιριστές . Πως κι έτσι μαζεμένους ;  Εξηγήσεις υπάρχουν πολλές . Προφανώς κάποιοι που «ψάχνονταν » εδώ και καιρό,  το έπαιζαν δύσκολοι . Επειδή όμως ο καιρός περνούσε και προκειμένου κάποιοι να μείνουν στο …ράφι , έκλεισαν άρον άρον ομάδες τώρα στο « παραένα ». Φυσικά δεν ισχύει για όλους αυτό….

Καλές μεταγραφικές κινήσεις από την Χαραυγή που θα τις ανακοινώσει επίσημα σήμερα .

Απέκτησε τον Ομεράι από τον Καραβά , επέστρεψε ο  Αγγελόπουλος από την Προοδευτική ,γύρισε ο Ψυλλάκης που τελευταία αγωνιζόταν στον Ήφαιστο , αποκτήθηξε  ο Βορειοηπειρώτης Δρόσος που αγωνιζόταν σε ομάδα Β’ Εθνικής Αλβανίας ΄κ.α…

Στον Αίαντα χάλασε την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του Ράμα ενώ αποκτήθηκαν από τον Αστέρα Μαγούλας οι Χαλκίδης, Καπουράνης .

Επτά μεταγραφές έμαθα ότι έκανε και η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, που θα ανακοινωθούν μάλλον σήμερα………

Διχασμένη …προσωπικότητα ήταν χθες στο γήπεδο Περάματος η κυρία Λένα Ρηγάτου μητέρα των αδελφών Γιώργου και Νίκου Μάναλη. Αντίπαλες ο Αετός Κορυδαλλού και ο Εθνικός Πειραιά , οι ομάδες που αγωνίζονται τα παιδιά της . Δεν ήξερε ποιον  από τους δυο να υποστηρίξει. Ο Νίκος έπαιξε με τον Αετό, αλλά ο αδελφός του ο Γιώργος είδε το ματς από την εξέδρα αφού ο προπονητής του  Λουκάς Καραδήμος προτίμησε να τον ξεκουράσει . Έτσι τα δυο αδέλφια δεν βρέθηκαν αντιμέτωπα και η ανησυχία και το δίλλημα της μαμάς δεν ήταν τόσο μεγάλα….

Θυμήθηκαν τα παλιά  αρκετοί βετεράνοι διαιτητές που συγκεντρώθηκαν στην γνωστή ταβέρνα « Ατραξιόν » της Δραπετσώνας . Μια βραδιά με ιστορία, όπου μεταξύ των μεζέδων και του κρασιού όλοι είχαν να πουν και να θυμηθούν παλιές ιστορίες από το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία. ‘Ηταν εκεί οι Λαγογιάννης, Αρμόδωρος, Μακαρέζος,  Γιαννακουδάκης, Τυρόπουλος, Καραπιδάκης, Τόγιας, Παναγιωτακόπουλος, Βλαχουτσάκος, Καραδέλογλου, Καραμανλής, Καββαδίας, Παναγιωτόπουλος, Μπαλάφας .Παρόντες επίσης το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιάννης Χασάπης και ο παρατηρητής  Διαιτησίας της Σούπερ Λιγκ Νίκος Αγαδάκος . Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο βετεράνος διαιτητής ΦΙΦΑ Βαγγέλης Γιαννακουδάκης τίμησε τον παλαίμαχο ρέφερι Βάιο Παναγιωτόπουλο……

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια του διαιτητή Νίκου Μαυρομιχάλη.  Η σύζυγος του Εύα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί , ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι που ήλθε για να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Και παρά τα κιλά του ο Νικόλας από χθες που έγινε χαζομπαμπάς, δεν περπατάει απλά . Πετάει…. Τις καλύτερες ευχές μας στο συμπαθέστατο ζευγάρι . Να τους ζήσει η μπέμπα .Να είναι καλότυχη και δυνατή ….