Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Επειδή γίνεται πολύς λόγος για τις δυο ήττες των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Πειραιά από τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αθήνας , να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα .

Είναι αλήθεια ότι οι υπεύθυνοι της Ένωσης έχουν καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για την αναβάθμιση τους. Δείχνουν καλές προθέσεις . Οι προπονήσεις και οι κλήσεις δεν σταματούν σχεδόν ποτέ. Μην μιλούν ορισμένοι για μέτριες επιλογές . Δεν είναι το πρόβλημα εκεί. Το πρόβλημα κατά κύριο λόγο οφείλεται στην έλλειψη αγωνιστικών χώρων  . Τα παιδιά αυτά προπονούνται υποτυπωδώς σε 5Χ5 ή σε μισά γήπεδα. Το πρωτάθλημα της Κ14 δεν ξεκίνησε φέτος λόγω γηπεδικών προβλημάτων  και θα αρχίσει μάλλον τον Φλεβάρη. Τα παιδάκια που αγωνίζονται δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Οι διαφορές με τις Μικτές των άλλων Ενώσεων είναι τεράστιες . Δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις . Και κάτι ακόμα .Οι μικτές Πειραιά  βρήκαν στέγη φέτος με τα χίλια ζόρια στο Ρέντη  για προπονήσεις. Όμως  οι αγώνες τους δίνονται στο «Παντελής Νικολαΐδης » .

Τα περισσότερα τέρματα στην Α’ Κατηγορία ( 10 γκολ σε τρεις αγώνες ) τα έχουν πετύχει ο ΑΟ Καραβάς και η Θύελλα Μοσχάτου.( Ας όψεται το 7-0 επί των Αστεριών Δραπετσώνας ). Στον αντίποδα  είναι τα 10 τέρματα που έχει δεχτεί ο Αίας Σαλαμίνας σε τρεις αγώνες ( Ας όψεται το 1-7 από τον Ερμή).

Καθόλου καλό ξεκίνημα για τα Αστέρια Δραπετσώνας που δεν έχουν κανένα βαθμό δεν έχουν πετύχει γκολ ενώ έχουν δεχτεί εννιά από τα οποία τα επτά στον αγώνα με την Θύελλα Μοσχάτου. Πάντως όπως λένε αυτοί που παρακολουθούν από κοντά την ομάδα είναι σίγουροι ότι θα επανακάμψει  και θα βρει τον δρόμο της . Δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση…

Δεν έχουν ακόμα σκοράρει ο Παννεαπολικός από την Α’ και ο ΑΟΚ Φαλήρου από την Β’ Κατηγορία….

Στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ο νεοφώτιστος Ολυμπιακός Περάματος ξεκίνησε εντυπωσιακά αφού έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια .

Στον 2ο όμιλο τρεις νίκες σε τρείς αγώνες έχουν Ηρακλής Νίκαιας , Αστέρας Κερατσινίου και Νίκη Ρέντη . Η τελευταία όμως έχει 7 αντί για 9 βαθμούς αφού ξεκίνησε με -2 βαθμούς στο πρωτάθλημα .  Ηρακλής και Αστέρας αγωνίζονται μεταξύ τους την Κυριακή….

H Κύπρος Κορυδαλλού μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ,δεν έχει γνωρίσει ήττα. Ούτε όμως και νίκη . Σε τρεις αγώνες μετράει μόνο  ισοπαλίες….

Απόλυτη συμμετρία , έχουν μέχρι τώρα στους αγώνες τους οι Νέοι Ευγενείας . Σε τρεις αγώνες έχουν από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα . Όσο για τα τέρματα έχουν σκοράρει έξι φορές ενώ έχουν δεχτεί έξι γκολ…..

Από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα έχουν και οι Λέοντες Καμινίων στα τρία παιχνίδια τους….

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά οι ομάδες του Κορυδαλλού που παίζουν γηπεδούχοι μακριά από την έδρα τους τις δυο τελευταίες αγωνιστικές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν έχουν δει «άσπρη μέρα». Μόνο η Αστυπάλαια νίκησε στο Πέραμα την Αναγέννηση Μοσχάτου με 4-2 .

Από κει πέρα καμία νίκη. Ο Ερμής 1-1 με την Ελλάδα Ποντίων στο Π. Νικολαΐδης για το πρωτάθλημα ,  ο Αετός 0-2 από τον Μαύρο Αετό /Ολυμπιάδα στη Νίκαια για το πρωτάθλημα και 0-5 από τον Εθνικό στο Πέραμα για το Κύπελλο. Η Κύπρος 1-2 από τον Μαύρο Αετό Ολυμπιάδα στη Χαραυγή  για το Κύπελλο . Η Θύελλα /Αχιλλέας 0-4 από τον Ιωνικό στη Χαραυγή  για το Κύπελλο. Τέλος ο ΑΟ Κορυδαλλός που αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας δυο φορές στις Σιταποθήκες  γνώρισε ισάριθμες ήττες από Αίαντα Σαλαμίνας με 1-4 και από Χαραυγή με 1-2.

Ο Δίας δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σαν γηπεδούχος μακριά από τον Κορυδαλλό ……

Δυο μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αστέρας Νίκαιας την τελευταία μέρα . Δυο μεταγραφές που οι υπεύθυνοι τις χαρακτήρισαν σαν  ..ψώνια της τελευταίας στιγμής. Και επειδή έχουν αποδείξει όλο το καλοκαίρι ότι είναι ευρηματικοί και διαθέτουν χιούμορ έφτιαξαν φωτογραφία των δυο παικτών σε ένα καροτσάκι του σούπερ μάρκετ!! Δεν παίζονται οι άνθρωποι…..