Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Μετά από διακοπή μιας εβδομάδας λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου , τα Πειραϊκά πρωταθλήματα επαναρχίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο με την τέταρτη αγωνιστική . Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες και στις τρεις κατηγορίες. Ο καιρός βοηθάει για να πάει ο κόσμος στα γήπεδα…..

Εκατοντάδες δελτία κατατέθηκαν την τελευταία στιγμή στην ΕΠΣΠ  για μεταγραφές .Πρωτοφανής αριθμός .Βέβαια βρέθηκαν και μερικά που βγήκαν άκυρα από την ΕΠΟ . Ένα από αυτά ήταν και ενός ποδοσφαιριστή η μεταγραφή του οποίου χαρακτηρίστηκε «μπαμ» !! Επίσης ένας ποδοσφαιριστής που πήγε πρόσφατα σε ομάδα με μεταγραφή , μετάνιωσε . Βέβαια τώρα δεν μπορεί να κάνει κάτι , αφού δεν επιτρέπεται να παίξει σε τρείς ομάδες μέσα σε μια χρονιά . Ήδη έχει παίξει σε δυο μέχρι τώρα φέτος. Οπότε ή  υποχωρεί ή κάνει υπομονή να έλθει το καλοκαίρι….

Συνεχίζεται ο θόρυβος γύρω από τις Μικτές του Πειραιά ύστερα από τις ήττες  από τις αντίστοιχες της Αθήνας . Ο καθένας γράφει και υποστηρίζει την άποψη του . Κάποιοι μίλησαν για λάθος επιλογές παικτών αφήνοντας διάφορα της ΕΠΣΠ  κάθε χρόνο ζητάει από τα σωματεία και τους προπονητές τους να στέλνουν παιδιά στις Μικτές . « Είμαστε ανοικτοί ανά πάσα στιγμή  σε οποιονδήποτε προπονητή . Η μικτή είναι για όλο τον Πειραιά » είχαν δηλώσει τον περασμένο Ιούνιο ο πρόεδρος της Επιτροπής Απόστολος Μαρούλης και το μέλος Σταύρος Μορφόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξη που μας παραχώρησαν στο www.dailytvradio .gr  Δυστυχώς δεν ανταποκρίνονται όλοι . Είναι λοιπόν κι αυτό ένα σοβαρό πρόβλημα πέρα του γηπεδικού. Για το θέμα αυτό το νέο μέλος της Επιτροπής Υποδομών ο Γιώργος Σιάκουλης δήλωσε:

Στις μικτές ομάδες Κ16 και Κ14 τής ΕΠΣ Πειραιά, καλούνται και συμμετέχουν περίπου εξήντα παιδιά. Φυσικά κανένας δεν απέκλεισε την δυνατότητα κάθε νεαρού παίχτη να συμμετέχει στις προπονήσεις.
Μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης 30/10 με τις αντίστοιχες ομάδες της Αθήνας… πολλά στόματα άνοιξαν… και πολλά μάτια έκλεισαν για τις συνθήκες που προπονούνται τα παιδιά αυτά στις ομάδες τους.
Δυστυχώς.. πολλοί εξαρτούν τα αποτελέσματα με οτιδήποτε άλλο, εκτός από τις συνθήκες προπόνησης των παιδιών αυτών στο πειραϊκό ποδόσφαιρο. Όλοι ξέρουμε… αλλά αποσιωπούμε.. τις αντίξοες συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει ένας νέος παίκτης , Στον τρόπο τον τόπο την υλικοτεχνική υποστήριξη ,την ώρα την κατάρτιση των προπονητών και γενικά όλο αυτά που καθορίζουν την ατομική του καί ομαδική βελτίωση.
Η ΕΠΣ Πειραιά, ότι είναι να κάνει θα το κάνει… θαύματα δεν γίνονται … χρειάζεται ένας κόσμος ολόκληρος, αυτός των ακαδημιών να αλλάξει και αυτό είναι το πιο δύσκολο.
Ενίοτε στις μικτές παρουσιάζεται ή πρόοδος που έχει συντελεστεί ….. και σίγουρα αυτή είναι σημαντική. Όμως χρειάζονται πολλά να γίνουν ακόμα για το άλμα…»…

Τρία παιχνίδια θα διευθύνει αυτή την αγωνιστική ο διαιτητής Γιάννης Κακριδής. Σήμερα ( ΑΣ Ποντίων – Χαραυγή) , αύριο ( Καραβάς- Αετός Κορυδαλλού ) και τη Δευτέρα ( Κύπρος Κορ.- Αστυπάλαια Κορ.) . Διπλές διαιτησίες  σήμερα και αύριο  έχουν οι Ζησιμόπουλος, Ιωαννίδης Κ., Λεμπέσης , Κωνσταντόπουλος, ενώ διπλές  έχουν αύριο οι Φιλακούρης (12.00 Παννεαπολικός – ΑΕ Μοσχάτου στο Νικολαΐδης, και 15.00 Νέοι Δραπετσώνας – Πειραϊκός στη Δραπετσώνα) και Τουρλομούσης ( 10.00 Πανφαληρικός- Παντζιτζιφιακός στο Μοσχάτο και 15.00 Ήφαιστος – Καστέλλα στο Ρέντη) …..

 

Απόψε στη « Νέα Κοκκινιώτισσα ( 7ης Μάρτη 1944 ,103 Νίκαια) είναι η εκδήλωση της Χαραυγής. Μια εκδήλωση με σημειολογικό χαρακτήρα αφού φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Οι φίλοι της ομάδας θα απολαύσουν  καλή μουσική , πλούσιο φαγητό , δώρα αλλά και πολλές εκπλήξεις . Η επιτυχία θεωρείται δεδομένη….

Την προσεχή Δευτέρα  5 Νοεμβρίου και ώρα 20.00  θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά αγιασμός για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου….

Μια ακόμα μεταγραφή αναμένουν στον ΑΣ Κωφών . Πρόκειται για τον 19χρονο Κωφό Αλέξανδρο – Ιωάννη Καλαμιώτη που τον Αύγουστο έπαιξε με την Εθνική Κωφών Κ21 στη Σουηδία . Συμπαίκτης  του ήταν ο Μάριος Παπουτσάκης που ήδη αγωνίζεται στην ομάδα…..

Με τρεις αγωνιστικές αρχικά τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ τον ποδοσφαιριστή της Δάφνης Ταμπουρίων Χ. Παναγιωτόπουλο  για τα παραπτώματα που υπέπεσε στον αγώνα με τον Πυθαγόρα. Κι αφού εκτίσει αυτή την ποινή θα ακολουθήσει άλλη που είναι ποινή απαγόρευσης άσκησης  κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας  για ένα  (1) μήνα και χρηματική ποινή 50€ . Έτσι κι αλλιώς όμως  η διοίκηση της Δάφνης είχε τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή , τον οποίο θεωρεί πλέον «ξένο σώμα». Να σημειωθεί ότι ο Παναγιωτόπουλος πήγε στην προπόνηση , αλλά δεν του επιτράπηκε να πάρει μέρος…..

Η Πειραιώτισσα διαιτητίνα Παναγιώτα Κουτσουμπού αποφάσισε να σταματήσει την πλούσια  διεθνή της καριέρα από την καινούργια χρονιά μετά από 12 χρόνια στους πίνακες των διεθνών βοηθών διαιτητών και 5 χρόνια στη Β’ Εθνική.

Η Γιώτα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα Εθνικά Πρωταθλήματα Γυναικών αλλά και στα Πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά από όπου και αναδείχθηκε.

Η Κουτσουμπού είναι παντρεμένη με τον επίσης διαιτητή Δημήτρη Καρφή  και έχουν ένα κοριτσάκι την πανέμορφη Πορφυρία που τον προσεχή Γενάρη θα συμπληρώσει τα δυο της χρόνια…..

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η μητέρα του Β’ Αντιπροέδρου της ΕΠΣΠ Απόστολου Μαρούλη , Κατίνα.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα  στις 10.30 στο Γ΄ Νεκροταφείο.

Τα μέλη της διοίκησης και το προσωπικό της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Μαρούλη.  Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟ Χαλκηδόνας  συλλυπείται το πρώην διοικητικό στέλεχος της  για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας   και μετέχει στο πένθος του. Θερμά συλλυπητήρια κι από τον υπεύθυνο της στήλης…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply