Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη

Published

on

Ραγδαίες εξελίξεις  υπάρχουν  γύρω από το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου στο ΣΕΦ. Οι εργασίες έχουν σταματήσει εδώ και δυο εβδομάδες αν και πιο μπροστά γίνονταν σε ρυθμό χελώνας . 1-2 ώρες την ημέρα . Έγινε λοιπόν αυτό που φοβόταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης με  τον εργολάβο. Ο οποίος κηρύχτηκε έκπτωτος από την Περιφέρεια . Έτσι το έργο θα ανατεθεί σε αυτόν που διεκδίκησε τον διαγωνισμό αλλά δεν το πήρε . Στην περίπτωση αυτή οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως χωρίς τη διαδικασία ένστασης . Μακάρι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά .Γιατί με το συγκεκριμένο γήπεδο τα έχουμε δει όλα ….

Ευχάριστα είναι τα νέα από το γήπεδο του Κορυδαλλού . Οι εργασίες στο ταρτάν έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, αφού βοήθησε και ο καιρός  και αναμένεται να γίνουν και οι διαγραμμίσεις. Λογικά το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου το γήπεδο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγώνες….  

Ολοκληρώνονται σήμερα οι αγώνες της 4ης φάσης του Κυπέλλου Πειραιά με την αναμέτρηση της Χαλκηδόνας με τον Ατρόμητο Πειραιά που γίνεται στο γήπεδο « Παντελής Νικολαΐδης » στις 16.00 . Θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης με βοηθούς τους Γιάννη Κοντιζά και Δημήτρη Παγουρτζή ενώ τέταρτος θα είναι ο Μιχάλης Φιλακούρης. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μαλούχος…..

Μέχρι τώρα έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση οι Αμπελακιακός, Εθνικός, Ιωνικός , Ερμής, ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, ΑΕ Μοσχάτου , ΑΕ Περάματος .

Ανακοίνωση με νόημα  ανέβασε στο facebook η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου που  αφήνει κάποια υπονοούμενα .Αναλυτικά αναφέρει:  «. Προχωράμε βήμα -βήμα μέσα στις 4 γραμμές. Το παιχνίδι άλλωστε παίζεται εκεί…Οι εξέδρες όπως και να συμπεριφερθούν δεν παίζουν μπάλα…
Οι παράγοντες δεν παίζουν μπάλα…Κάποιοι κακοί διαιτητές μας ανησυχούν αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ΕΠΣΠ και στην επιτροπή διαιτησίας .Σεβασμός από όλους σε όλους…
Το παιχνίδι παίζεται με φώτα… Δεν είναι blind date…»Το τελευταίο ερμηνεύεται ως …ραντεβού στα τυφλά…..

Το άσχημο ξεκίνημα του Πανφαληρικού πλήρωσαν ο προπονητής Γιάννης Πολίμος και ο συνεργάτης του Μάκης Ιωακειμίδης . Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών δυστυχώς . Πάντως ο πρώτος δικαιολόγησε την απόφαση της διοίκησης . Από τα καλύτερα και πιο ηθικά στοιχεία στον χώρο μας ο Γιάννης Πολίμος …..

Όσον αφορά τον Ιωακειμίδη απλά τον τελευταίο καιρό βοηθούσε  όταν μπορούσε στις προπονήσεις , αφού έχει αναλάβει τις ακαδημίες του ΑΟ Σερίφου…..

Στην πρώτη θέση  του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας , πέρασε ο Άρης Αμφιάλης που σημείωσε την Κυριακή την τρίτη του νίκη σαρώνοντας με 6-1 τους Λέοντες Καμινίων . Ουσιαστικά όμως ήταν η παρθενική  του νίκη στο πρωτάθλημα , αφού οι άλλες δυο ήταν άνευ αγώνα με ΑΕ Νίκαια και Οδηγήτρια…….

Οικογενειακή μονομαχία   έχουμε την Κυριακή το απόγευμα στην Δραπετσώνα . Η  Ένωση Α.Α. Ρέντη  που προπονεί ο Μπάμπης Τοπίκογλου θα αντιμετωπίσει την Κύπρο Κορυδαλλού στην οποία αγωνίζεται ο Οδυσσέας Τοπίκογλου γιος του Μπάμπη .Περίεργο συναίσθημα και για τους δυο που θα βρεθούν αντίπαλοι για πρώτη φορά  .Και  φυσικά δεν πρόκειται να αποκαλύψει ο ένας τα μυστικά του άλλου . Αν και ο Μπάμπης , όταν βέβαια μπορεί , έχει κατασκοπεύσει αρκετές φορές την Κύπρο λόγω υιού!!Προβληματισμένη  θα είναι και η υπόλοιπη οικογένεια που δεν ξέρει τι να υποστηρίξει . Ένα παιχνίδι πάντως είναι , θα περάσει….

Νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα από τον Αστέρα Νίκαιας, αλλά πέσαμε έξω . Και αναρωτιόμαστε τι άλλο θα δούμε από αυτούς . Στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά  έγινε πριν λίγες μέρες Έκθεση  «Σκίτσου Comic και Γελοιογραφίας” του Θάνου Λογοθέτη( Thanos Logo ) .O  ταλαντούχος και προικισμένος  καλλιτέχνης παρουσίασε τα έργα του αφιερώνοντας μια γωνία στον Αστέρα Νίκαιας, του οποίου είναι ένθερμος οπαδός   και έχει ζωγραφίσει  αρκετά σκίτσα σχετικά με την ομάδα . Συγχαρητήρια ….

Το ΔΣ του ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό της Δήμητρας Φουντουκίδου, μητέρας του πρώην προέδρου  του συλλόγου  Σωκράτη Μπαρδατσου. «Η ποντιακή μας οικογένεια από σήμερα γίνεται φτωχότερη.» καταλήγει η ανακοίνωση ….