Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αδειοδοτήθηκαν τα γήπεδα ποδοσφαίρου της Σαλαμίνας . Για πρώτη φορά μάλιστα . Χάρη στις προσπάθειες της ΕΠΣΠ αλλά και του Αθλητικού Οργανισμού του νησιού. Με σωστή και καθαρή  συνεργασία όλα μπορούν να γίνουν . Η παρουσία του Σπύρου Κουτσούκου στα αθλητικά του Δήμου είναι σημαντική . Από τότε που ανέλαβε δείχνει ζηλευτή  δραστηριότητα . Ο ίδιος πάντως με την σεμνότητα που τον διακρίνει απονέμει τα εύσημα  και στο προσωπικό του Αθλητικού Οργανισμού καθώς και στην ΕΠΣ Πειραιά τους οποίους ευχαριστεί…..

***Δεν θα σταθούμε στις διαμαρτυρίες της ΑΕ Αίγινας για τον διαιτητή Καρυοφύλλη. Όλοι οι διαιτητές κάνουν λάθη . Στο συγκεκριμένο παιχνίδι με το Κερατσίνι ο παραπάνω ρέφερι έκανε λάθη. Και ίσως να έκρινε και το παιχνίδι. Ίσως τον τελευταίο καιρό ο Καρυοφύλλης δεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση Όχι όμως ότι είναι κακός διαιτητής. . Το αντίθετο θα λέγαμε. Θεωρείται από τους καλύτερους στον χώρο μας ….

***Από τον Αργοναύτη διευκρινίστηκε ότι έφτασαν στο σημείο να εξοργιστούν με την πρόεδρο του Πανφαληρικού Χρυσή Παπαδάκη επειδή εκείνη τους προκάλεσε με χειρονομίες και ακατανόμαστες φράσεις. Πάντως με διαβεβαίωσαν από τον σύλλογο ότι δεν πρόκειται να την πειράξει κανείς. Επειδή με αυτή την υπόθεση και τις αντιπαραθέσεις , όπως καταλαβαίνει κανείς , δεν μπορεί να βγει άκρη, ας σταματήσει το θέμα εδώ .

***Συγκλονίστηκε ο κ. Λάμπρος Τσεμπεράκης διαβάζοντας χθες στη στήλη για τον θάνατο του μεγάλου άσου της Προοδευτικής Μπάμπη Βεργίδη. Παράλληλα ο «Πατριάρχης» του συλλόγου στεναχωρήθηκε ότι κανένας δεν πληροφορήθηκε  έγκαιρα τον χαμό ενός σημαντικού ανθρώπου και ποδοσφαιριστή που το όνομα του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας. « Κρίμα που δεν ενημερώθηκε κανένας από την ομάδα . Ο Μπάμπης ήταν θαυμάσιος χαρακτήρας αλλά και ο κορυφαίος Έλληνας αμυντικός  στην εποχή του.» πρόσθεσε ο κ. Τσεμπεράκης….