Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Η ΑΕ Μοσχάτου πέτυχε το σκορ της αγωνιστικής σαρώνοντας τον Αετό Κορυδαλλού με 5-0 , δείχνοντας έτσι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση .Όσο για τους Κορυδαλλιώτες κάνουν φέτος ένα νέο ξεκίνημα  με πολλά καινούργια παιδιά που προέρχονται από τις άρτιες υποδομές τους. Στον Αετό δεν χρειάζεται απογοήτευση . Τα αποτελέσματα θα φανούν μακροπρόθεσμα . Το μέλλον ανήκει στην ομάδα . ….

Να σημειωθεί ότι τέσσερις από τους παίκτες του  περυσινού  Αετού  αγωνίζονται φέτος στο Μοσχάτο  και έπαιξαν εναντίον του . Είναι οι Σιδηρόπουλος, Ξενιτόπουλος, Σταύρου, Χατζάκης συν τον Δρυμούση που αγωνιζόταν μέχρι πρόπερσι στους Κορυδαλλιώτες .

Ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι τις εντυπώσεις τις έχουν κλέψει μέχρι τώρα η Χαραυγή και η ΑΕ Περάματος που από την αρχή δείχνουν μια σταθερότητα και βρίσκονται στην κορυφή όχι άδικα . Τόσο η δουλειά του Αχιλλέα Ανδριανάκη στη Χαραυγή , όσο και του Τέλη Μελά στους Περαματιώτες αποδίδει  καρπούς  Σταθερή αξία βέβαια αποτελεί και ο ΑΟ Καραβάς που από πέρυσι έχει ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και ανήκει στους πρωταγωνιστές ….

Το σχολίασε ο ηγέτης της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης για τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα στον αγώνα με τον Αετό Κορυδαλλού , που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους:«Εξαιρετική διαιτησία από έναν από τους καλύτερους διαιτητές στον κόσμο. Είναι τιμή να σε σφυράει ο Ηλίας Σπάθας. Άριστοι και οι βοηθοί του η κυρία Βογιατζιδάκη και ο κύριος Μηλιδώνης. Ελπίζουμε σύντομα η ΚΕΔ να αποκαταστήσει την μεγαλύτερη αδικία που έχει γίνει ποτέ στο ποδόσφαιρο.
Ο Ηλίας Σπάθας είναι ότι καλύτερο έχει ο χώρος της διαιτησίας. Επαναφορά στους πίνακες άμεσα. Είναι πολυτέλεια να είναι “εκτός” τέτοιοι διαιτητές.
Συγχαρητήρια κύριε Σπάθα σας ευχαριστούμε πολύ.»….

Επαναλειτουργεί και πάλι το γήπεδο του Κορυδαλλού από το προσεχές Σαββατοκύριακο με τέσσερις αγώνες . Για προπονήσεις δεν παίρνω όρκο . Μάλλον από την επόμενη εβδομάδα….

Στο 41’ του αγώνα Ποσειδώνα – ΑΕ Χατζηκυριακείου  ο διαιτητής διαπίστωσε ότι ο ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα  Ηλιόπουλος φορούσε αλυσίδα στο λαιμό . Και του έδειξε κίτρινη κάρτα. Άμεση ήταν η αντίδραση του τελευταίου που με ύφος …Αρτέμη Μάτσα και Δήμου Σταρένιου απάντησε στον άρχοντα του αγώνα με παράπονο :  «Γιατί δείχνεις κάρτα μόνο σε μένα και δεν δείχνεις και στον αντίπαλο  ( Αλιάγας) . Αμέσως ο Κουζούμης  έβγαλε κίτρινη κάρτα και στον παίκτη του Χατζηκυριακείου που επίσης φορούσε αλυσίδα με σταυρό. Λογικά όμως θα έπρεπε να τιμωρήσει με κάρτα και τον Ηλιόπουλο που έκανε την υπόδειξη. Οπότε θα ήταν η δεύτερη . Αυτό με τα σταυρουδάκια, τις αλυσίδες και τα μενταγιόν , ας τα προσέχουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές . Και φυσικά και οι διαιτητές. Από την αρχή του αγώνα . Και όχι να το παίρνουν χαμπάρι λίγο πριν λήξει το ημίχρονο…

Η ήττα από την Κύπρο Κορυδαλλού  ήταν ο λόγος που ο Μπάμπης Τοπίκογλου , αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Α.Α. Ρέντη . Μια εβδομάδα μετά  ο Μπάμπης επιστρέφει. Και αναλαμβάνει καθήκοντα στην Κύπρο Κορυδαλλού !!! Τι μικρός που είναι ο κόσμος . Εκεί θα έχει παίκτη του τον γιο του Οδυσσέα  και όχι αντίπαλο , όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Κάτι είναι κι αυτό….

Την πρώτη τους νίκη στο γήπεδο πέτυχαν οι Λέοντες Καμινίων καταβάλλοντας τον Αργοναύτη , έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Νίκο Κριμιτζά που αντιμετώπισε την ομάδα στην οποία ήταν πέρυσι. Τυπικά όμως η νίκη αυτή ήταν η τρίτη  αφού είχαν προηγηθεί αυτές σε ΑΕ Νίκαια και Οδηγήτρια «στα  χαρτιά »…

Τέλος ο Μπαρμπολούτσι από τον ΑΣ Δραπετσώνας . Πληροφορίες λένε ότι επιστρέφει ο Άρης Τσαγδής που ήταν πέρυσι στην ομάδα . Η ζωή μας κύκλους κάνει…..

Στο ζέσταμα του αγώνα με την Αίγινα έμαθαν στον ΑΟ Αγίου Δημητρίου ότι κτύπησε ο γιος του ποδοσφαιριστή της ομάδας Μπάμπη Γιαννόπουλου. Ο τελευταίος που ήταν αναπληρωματικός έφυγε αμέσως από το γήπεδο για να βρεθεί κοντά στο παιδί του , στο οποίο τοποθετήθηκαν 12 ράμματα και επέστρεψε στο σπίτι. Ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα .Όλοι στον ΑΟΑΔ αφιέρωσαν τη νίκη στον Μπάμπη …..

Τερτίπια με το κόκκινο χρώμα είχαμε στον Πανιώνιο Κερατσινίου . Στο 46’ του αγώνα με τον Άρη Αμφιάλης βγήκε από το παιχνίδι ο Κοκκινάκης και μπήκε αλλαγή στη θέση του ο Κόκκινος. Ο οποίος στο 58’  πήρε…κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε ….

Κουράγιο και δύναμη στον φίλο Γιώργο Ξανθόπουλο διοικητικό στέλεχος του Αργοναύτη και της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα. Θερμά συλλυπητήρια κι από τις δυο διοικήσεις …

Το ΔΣ του ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Στέλιο Παπαγεωργίου  για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου….