Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αρκετά σημαντικά παιχνίδια θα διεξαχθούν αυτή την αγωνιστική  Η ΕΠΣΠ  έχει προσέξει ιδιαίτερα κάποιους αγώνες υψηλού κινδύνου  , όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση της.. Παράλληλα έχει έλθει σε επαφή με την Αστυνομία για τη λήψη μέτρων ασφαλείας  Χθες το πρωί έγινε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά  , με τους αστυνομικούς διευθυντές κ. Μαυρογιάννη και Συμεώνογλου. Ο δεύτερος μάλιστα θα  είναι στο  Μοσχάτο  όπου θα υπάρχει και διμοιρία ΜΑΤ  Ας ελπίσουμε ότι θα κυλήσουν όλα ομαλά και δεν θα συμβεί το παραμικρό πρόβλημα  πουθενά….

***Η «ταφόπλακα» έπεσε οριστικά για τον Αία Σαλαμίνας Δεν άντεξε μόνος του ο Αργύρης ο Μαγιάτης . Όλοι του είχαν γυρίσει την πλάτη και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τον ιστορικό σύλλογο που ακολουθεί ένα κατήφορο χωρίς σταματημό. Κρίμα …

***Συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες μέρες η περίπτωση του φερπλέι της χρονιάς από τον ποδοσφαιριστή της Χαραυγής  Σπύρο Μιχαήλ. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την πράξη του. Το ωραίο στην υπόθεση είναι πως κάποιος από τον πάγκο της ομάδας του παίκτη δυσανασχέτησε επειδή ο τελευταίος δεν σκόραρε ,αλλά έστειλε την μπάλα αράουτ αφού το αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή ήταν ισόπαλο 1-1 . Ο Μιχαήλ απάντησε πως έτσι ήταν σωστό να κάνει  και καθησύχασε τους ανθρώπους της ομάδας του λέγοντας τους να μην ανησυχούν  και πως θα σκοράρει στη συνέχεια. Κάτι που έγινε δυο λεπτά αργότερα!!!….

***Ο κ. Τάκης Ζερβακάκης μέλος του Δ.Σ του ΑΠΟ Οδηγήτρια  θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού 1 (90,4 fm) «Πινελιές στα Σπορ», που θα μεταδοθεί σήμερα στις 1 το μεσημέρι  και στην καθιερωμένη ενότητα για το Πειραϊκό Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

***Για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 19.30 ο αγώνας παλαιμάχων Προοδευτικής – ΑΕΚ που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Γιώργου Δαδίτσου . Ενός σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου που αγωνίστηκε και στις δυο ομάδες . Και αυτή τη φορά ο κόσμος αναμένεται να δώσει εντυπωσιακό παρών….

***Η οικογένεια της Προοδευτικής θρηνεί τον χαμό της Μαρίας Σεβαστοπούλου- Νικολαΐδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών κτυπημένη από την επάρατη νόσο. Ήταν μητέρα τριών αγοριών , σύζυγος του Μάνου Σεβαστόπουλου , επί σειρά ετών παράγοντα του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου και κόρη του Ηρακλή Νικολαΐδη παλαιού προέδρου του ΑΟ Ποντίων .Η ίδια ήταν μέλος της Προοδευτικής . Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 1.30 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο.. Στον φίλο Μάνο και την οικογένεια του κουράγιο. Τι άλλο μπορεί να πει κανείς σε τόσο δύσκολες στιγμές ….