Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Έβγαλε ντέρμπι –φωτιά η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά . Εθνικός –Ιωνικός είναι το ένα από τα τέσσερα ζευγάρια . Κάτι που σημαίνει πως μια από τις  κορυφαίες Πειραϊκές ομάδες θα μείνει εκτός θεσμού για τη συνέχεια….

Και τα υπόλοιπα ζευγάρια θεωρούνται αμφίρροπα  όπου  αναμένονται συναρπαστικοί αγώνες ….

Φέτος δεν υπάρχει το άγχος για να βγει γρήγορα ο Κυπελλούχος αφού δεν θα διεξαχθεί  Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος από την ΕΠΟ . Έτσι για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πρώτων από τους δυο αγώνες (είναι διπλοί ) θα αποφασίσουν τα σωματεία μεταξύ τους .Λογικά τα παιχνίδια αυτά  θα διεξαχθούν μέσα στον Γενάρη….

Όπως ειπώθηκε στην χθεσινή κλήρωση  το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί κάθε αγώνας ξεχωριστά και όχι δυο ή τρεις την ίδια μέρα έτσι ώστε να τους παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος  αλλά και να υπάρχει και  οικονομική επιτυχία από την οποία θα επωφεληθούν τα σωματεία …

Είδα χθες τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου τον Γιάννη Ποντίκη ο οποίος έκανε άψογα τη διαδικασία της κλήρωσης , και έλαμπε. Επιτέλους είχε συνεργάτες . Δίπλα του τα νέα μέλη της επιτροπής Γιώργος Σιάκουλης και Βασίλης Τσιτούρας . Ορεξάτοι και οι δυο , γνώστες και λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που αναμένεται να βοηθήσουν…..

Είπαμε και χθες ότι στις Μικτές δεν κοιτάμε τα αποτελέσματα. Μέχρι ενός σημείου ναι, αλλά… Δεν είναι δυνατόν η ομάδα των Παίδων με 7 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και με αντίπαλο την  Δυτική Αττική  που διαθέτει σαφώς λιγότερες ομάδες από τον  Πειραιά και φυσικά λιγότερες επιλογές , να χάνει με το  βαρύ 0-3 . Κάτι λογικά δεν πάει καλά. Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό;…

Να διευκρινίσουμε κάτι για το γήπεδο Κορυδαλλού . Αντιγράψαμε χθες το δελτίο Τύπου της ΕΠΣΠ .δεν ήταν δικό μας το ρεπορτάζ . Γιατί πολύ απλά ,το γήπεδο δεν είναι απόλυτα έτοιμο . Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες .Απλά ανοίγει για να διεξαχθούν οι αγώνες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο .  Και να σταματήσει έτσι η ταλαιπωρία των σωματείων του Δήμου  που αγωνίζονται από δω κι από κει έχοντας χάσει για ένα μήνα τη φυσική τους έδρα. Για προπονήσεις οι ομάδες θα μπορούν να μπουν από την επόμενη εβδομάδα….

Στους αρκετούς προπονητές που έφυγαν τις τελευταίες μέρες δεν αναφέραμε χθες και τον Παύλο Δαούτη , έναν από τους πλέον αξιόλογους νέους τεχνικούς . Ίσως  γιατί  βρίσκει γρήγορα δουλειά σε σχέση με άλλους συναδέλφους του . Ο Παύλος είναι εκτός από  καταρτισμένος τεχνικός και ένας

αξιόλογος χαρακτήρας…

Σήμερα ενδέχεται να ανακοινωθεί ο νέος  προπονητής της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού. Αν και δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση ο σύλλογος σκέπτεται να δείξει εμπιστοσύνη σε ένα νέο   ιδιαίτερα αξιόλογο τεχνικό. Περισσότερα δεν ξέρω . Aυτά πάντως  που σας είπα είναι πληροφορίες ΑΑ….

Την Κυριακή που πέρασε είχαμε ένα ευτράπελο γεγονός στο γήπεδο της  Χαραυγής και στον αγώνα ΑΟΑΔ- ΑΕ Αίγινας .

Ο Θυρωρός που κόβει τα εισιτήρια απαγόρεψε την είσοδο σε ένα φίλαθλο της γηπεδούχου ομάδας  παρ όλο που του έδειξε την κάρτα διάρκειας του λέγοντας του το εξής:« Η έδρα σας δεν είναι η Χαραυγή αλλά ο ….Άγιος Διονύσης(!!!!)  και πλήρωσε εισιτήριο. Ο φίλαθλος απευθύνθηκε στους διοικούντες του συλλόγου . Ο Κ. Νίκος Κανακάκης  πήγε στον θυρωρό και παρά τις εξηγήσεις , αυτός δεν παραδεχόταν ότι είχε κάνει λάθος .Τότε επικοινώνησε με τον κ. Νταλακο  που εξήγησε πως έχει η κατάσταση στο θυρωρό ο οποίος επέστρεψε πίσω τα 5 ευρώ. «Δεν  θα πρέπει να γίνει μια σωστή  ενημέρωση ;  Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια» σχολίασε ο κ. Κανακάκης….

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Θόδωρος Πουλής. Ήταν από τα πλέον ιστορικά στελέχη του Περαμαϊκού. Με  μεγάλη διοικητική δράση  τη δεκαετία του 1970 βοήθησε όσο λίγοι τον σύλλογο . Η διοίκηση  του Περαμαϊκού με ανακοίνωση της συλλυπείται την οικογένεια του  Θόδωρου και μετέχει στο βαρύτατο πένθος της. Η κηδεία θα γίνει σήμερα στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας ιδιαίτερη πατρίδα του εκλιπόντος….