Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Πολύ συζήτηση έγινε μετά και τη νέα βαριά ήττα της Μικτής Παίδων  Πειραιά . Αυτή τη φορά από τη Δυτική Αττική . Αυτή τη φορά η ήττα προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση από εκείνη με την Αθήνα πριν από δυο εβδομάδες ( 0-4) . Γράψαμε χθες χαρακτηριστικά :  Δεν είναι δυνατόν η ομάδα των Παίδων με 7 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και με αντίπαλο την  Δυτική Αττική  που διαθέτει σαφώς λιγότερες ομάδες από τον  Πειραιά και φυσικά λιγότερες επιλογές , να χάνει με το  βαρύ 0-3 . Κάτι λογικά δεν πάει καλά. Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό;…»

Ο προπονητής της Μικτής Παίδων Θεολόγος Ρενιέρης δήλωσε ότι η ομάδα του είχε την κατοχή , αλλά οι αντίπαλοι ήταν αποτελεσματικοί  και με τρεις φάσεις  έβαλαν τρία γκολ .Και κατέληξε: «Κρατάμε την καλή εμφάνιση. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στο ίδιο πλάνο και ελπίζουμε αυτό να βγει στο γήπεδο.»

Από την πλευρά του το μέλος της Επιτροπής των Μικτών Σταύρος Μορφόπουλος που λέει πάντα τα πράγματα με το όνομα τους μας έστειλε την παρακάτω επιστολή :

«Αγαπητέ Αντώνη θέλοντας να απαντήσω στο εύστοχο σχόλιο σου για την μικτή Παίδων και τα αποτελέσματα της την περίοδο 2018 μιας και στην μικτή νέων κατά την άποψη άλλων δεν έχουμε προβλήματα…. Απαντώ εκπροσωπώντας τον εαυτό μου. Μετά από πολλά χρόνια με την ενασχόληση μου στις ακαδημίες και στις παιδικές ηλικίες έχω καταλάβει και εντοπίσει το πρόβλημα-προβλήματα. Όταν καλούνται , καλούμαστε για ουσιώδη προβλήματα πρέπει να δηλώνουμε την παρουσία μας και τις ανησυχίες μας τηρώντας ανησυχητική σιγή σαν να μην υπάρχουν προβλήματα. Πέρυσι έτσι,  φέτος διαφορετικά , του χρόνου αλλιώς για τις μικτές αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου όσον αφορά εμένα . Αν κάνουμε ειλικρινά όλοι το ίδιο και τότε θα έλειπαν πολλές από τις απορίες. Και μια προτροπή αν μου επιτρέπετε προς τους φίλους παράγοντες που τους σέβομαι όλους. Δώστε χώρους και ώρες στα νέα παιδιά γιατί παντού και πάντα αυτά είναι το μέλλον.»………

Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο  θρηνεί τον χαμό  ενός σπουδαίου ποδοσφαιρανθρώπου. Του Δημήτρη Ράλλη .Ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στον χώρο μας . Τόσο σαν παίκτης όσο και σαν διαιτητής στη συνέχεια. Ότι έκανε το έκανε πολύ καλά. Θεωρώ προσωπικά ότι αδικήθηκε . Τόσο σαν ποδοσφαιριστής αν και έφτασε πολύ ψηλά με τον Ολυμπιακό του Μάρτον Μπούκοβι , έχοντας τεράστιους συμπαίκτες δίπλα του. Σε μια κορυφαία ομάδα. Και στη συνέχεια σαν διαιτητής . Όπου πρόσφερε πολλά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο αλλά και πιο ψηλά. Μέσα σε λίγα χρόνια έφτασε να σφυρίζει στη Β’ Εθνική και να παίζει επόπτης στην Α’ .  Σταμάτησε με την πίκρα ότι δεν έπαιξε διαιτητής στην μεγάλη Κατηγορία.  Έφυγε όμως με το κεφάλι ψηλά .Ο Ράλλης ήταν κορυφαίος με   ότι καταπιάστηκε.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά καθώς και ο Σύνδεσμος  Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά με ανακοινώσεις τους συλλυπούνται την οικογένεια του Δημήτρη Ράλλη και μετέχουν στο βαρύτατο πένθος της .  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλθεί σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι στο ναό της Οσίας Ξένης στη Νίκαια  και θα ακολουθήσει η ταφή στο Γ’ Νεκροταφείο. Καλό σου ταξίδι  φίλε Μίμη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Να είσαι σίγουρος γι’ αυτό….

Χθες γράψαμε από αυτή εδώ τη στήλη: «Σήμερα ενδέχεται να ανακοινωθεί ο νέος  προπονητής της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού. Αν και δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση ο σύλλογος σκέπτεται να δείξει εμπιστοσύνη σε ένα νέο   ιδιαίτερα αξιόλογο τεχνικό. Περισσότερα δεν ξέρω . Aυτά πάντως  που σας είπα είναι πληροφορίες ΑΑ…» Πέσαμε μέσα σε όλα . Και στην ημέρα της ανακοίνωσης, και στον νέο αξιόλογο τεχνικό και στις πληροφορίες ΑΑ( Αναστάσιος  Ανδριώτης).  O Τάσος λοιπόν είναι ένα ιδιαίτερα καταρτισμένο άτομο στον χώρο της προπονητικής . Ήταν μέχρι τώρα ο στενός συνεργάτης του Νίκου Κούστα όπου αυτός εργάστηκε , Το δεξί του χέρι θα λέγαμε. Ο τελευταίος απευθυνόμενος  στον φίλο του τον Τάσο σχολίασε   στo facebook : « Μετά από τόσα πολλά, μετά από τόσες χαρές, τόσες νίκες μα ακόμα περισσότερες λύπες……. Κάναμε όμορφα πράγματα μαζί, κάναμε όμως και τόσα λάθη και μάθαμε από αυτά… Και τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου!!! Καλή σου επιτυχία!!! »

Χώρισαν οι δρόμοι του  Βασίλη Τρουμπούνα με την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Τώρα ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες , αλλά θα περιμένει μέχρι τον Γενάρη για να μπορέσει  να παίξει ξανά….

Κάτι ανάλογο  έγινε και με τον Θωμά Μακαρονά  που αποχώρησε  από τον ΑΣ Δραπετσώνας . Ο επιτελικός άσος έγραψε στο facebook: « Μετά από έναν δύσκολο αλλά όμορφο χρόνο  έφτασε  η στιγμή να τελειώσει η συνεργασία μας εδώ. Η ζωή και το ποδόσφαιρο   με έχουν μάθει να γυρίζω σελίδα όταν δεν μου αρέσει αυτό που διαβάζω . Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της Δραπετσώνας και τους ανθρώπους της . Εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της »…..