Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Την δική του – υπεύθυνη – θέση σχετικά με τις Μικτές και συγκεκριμένα με την Παίδων δίνει σήμερα μέσω της στήλης ο πρόεδρος της Επιτροπής υποδομών και Μικτών ομάδων της ΕΠΣΠ Απόστόλης Μαρούλης :

«Επειδή γράφτηκαν και ειπώθηκαν διάφορα τις τελευταίες μέρες γύρω από την Μικτή Παίδων θα πω ότι αυτά είναι αερολογίες και δεν έχουν καμία ουσία. Η αλήθεια είναι μια . Τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα δεν έχουν παίξει σε κανένα  επίσημο παιχνίδι  , ούτε καν προπονούνται σε γήπεδα κανονικών διαστάσεων 11Χ11 . Κι αυτό το προπαιδικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει  λόγω των γνωστών γηπεδικών προβλημάτων , αφού αποφασίσαμε να  γίνουν πρώτα τα πρωταθλήματα Κ18 και Κ16. Τους λόγους τους ξέρετε όλοι . Δεν θέλαμε να μείνουν αυτά τα παιδιά που είναι από 16 μέχρι 18 ετών εκτός αγωνιστικής δράσης . Τα παιδιά  λοιπόν της παιδικής μας ομάδας που είναι γεννημένα το 2005 δεν έχουν δώσει αγώνες . Και φυσικά επειδή είναι 13 ετών δεν μπορούν να παίξουν και στην ανδρική ομάδα . Θα πρέπει να συμπληρώσουν τα 14 . Είναι λοιπόν αστείο να το συζητάμε αυτό . Όσον αφορά τις επιλογές , από τη στιγμή που το προπονητικό τιμ των Μικτών δεν μπόρεσε να τους δει να παίζουν σε αγώνες , ζητήσαμε από τους προπονητές όλων των ομάδων να μας στείλουν κατ’ επιλογή τους , τους 2-3 καλύτερους παίκτες τους. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ολυμπιακός που μας στέλνει παιδιά για την Μικτή. Οι παίκτες αυτοί είναι οι μόνοι έτοιμοι για να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας . Τα μόνα παιδιά που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους . Χωρίς τους μικρούς του Ολυμπιακού το πρόβλημα θα ήταν σαφώς μεγαλύτερο»….

Να λοιπόν που ο Αίας Σαλαμίνας μετά το άσχημο ξεκίνημα , βρίσκει σιγά- σιγά τον δρόμο του .Ο ιστορικός σύλλογος έχει την δύναμη να τα καταφέρει . Όμως τα προβλήματα  φαίνεται πως εξακολουθούν να υπάρχουν . Διαβάστε το παρακάτω κείμενο που γράφτηκε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου και θα καταλάβετε:

«Κάποτε όλο το νησί ήταν ενωμένο και στήριζε τον Αιαντα , αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι επιτυχίες να διαδέχονται η μια την άλλη !

Σήμερα υπάρχουν άτομα που δεν χαίρονται με τις νίκες μας και προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές σε χορηγούς μας .

Προσέξτε γιατί όλα μαθαίνονται !» ….

Στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας  ο Άρης Αμφιάλης και ο ΑΟΑΔ γνώρισαν τις πρώτες τους ήττες στο πρωτάθλημα . Οι Αμφιαλιώτες μάλιστα συνετρίβησαν με 1-6 στην Αίγινα ενώ η ομάδα του Αγίου Δημητρίου που είναι πολύ ανεβασμένη φέτος έχασε από τους Νέους Δραπετσώνας.

Έτσι στην κορυφή λοιπόν ο πολύ δυνατός Ολυμπιακός Περάματος έπιασε τον Άρη  ενώ ένα βαθμό πίσω βρίσκεται ο Πειραϊκός που σημειωτέον δεν έχει « παίξει » ακόμα με Οδηγήτρια και ΑΕ Νίκαια  .

Αντίθετα ο Αργοναύτης έφτασε τις δυο νίκες στα …χαρτιά και έχει έξι βαθμούς. Μέσα στο γήπεδο έχει πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια…

Στον 2ο όμιλο ο πρωτοπόρος Αστέρας Κερατσινίου με τον Γιάννη Καλαϊτζή στον πάγκο του , συνεχίζει την πολύ καλή φετινή  του πορεία  έχοντας 18 βαθμούς . Ένα βαθμό πίσω ακολουθεί η Νίκη Ρέντη η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου . Στους 16 είναι η νεανική Ένωση Καμινίων και ο Ηρακλής Νίκαιας.

Στον αντίποδα είναι το Νέο Ικόνιο έχοντας μόλις ένα βαθμό και καμία νίκη ……

Κόσμος πάει κι έρχεται στους προπονητές , η αποχώρηση των οποίων τείνει να γίνει επιδημία.  Αλλαγή στο «τσακ-μπαμ » στα Αστέρια Δραπετσώνας . Παραιτήθηκε ο Μαρίνος Πολυμέρης και αμέσως βρέθηκε ο αντικαταστάτης του . Είναι ο Παύλος Δαούτης που θα προσπαθήσει να δώσει το «φιλί της ζώης » στην νεοφώτιστη ομάδα  η οποία  μετά από 7 αγώνες έχει ισάριθμες ήττες . Το σημαντικό είναι ότι ακόμα δεν έχει σκοράρει….

Νέος προπονητής και στη Δόξα Πειραιά . Από την περασμένη εβδομάδα  έχει αναλάβει ο Δημήτρης Καλιακούδης που  έχει εργαστεί  στον Ατρόμητο Πειραιά, στο Ρουφ , και στον ΜανδραΊκό…

Έγινε χθες στην καφετέρια του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Καλλιθέα αδελφοποίηση των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Δ.ΑΟ. Αργοναύτη με αυτούς της Ρόδου .  Οι  πρόεδροι  των Ροδίων Μιχάλης Δράκος  και των Χατζηκυριακιωτών Γιώργος Καλαφατάς αντάλλαξαν πλακέτες  .

Από πλευράς των βετεράνων του Αργοναύτη μίλησε ο Βασίλης Τσαβαρής και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την κίνηση αφού ο ιστορικός σύλλογος του Πειραιά  δημιουργήθηκε από Δωδεκανησίους. Και ευχήθηκε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και να επεκταθεί.

Από πλευράς βετεράνων του Αργοναύτη το παρών έδωσαν οι Καλαφατάς , Μανώλης Παππάς , Αντώνης και Βασίλης Τσαβαρής, Τούντας, Κεμενίδης, Φραντζής, Κουτσογιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος…..

Εκατοντάδες κόσμου  είπε χθες το μεσημέρι το «στερνό αντίο» στην σύζυγο του διευθυντή των γραφείων της ΕΠΣΠ Παναγιώτη Νταλάκου, Ελπινίκη που έφυγε από τη ζωή στα 50 της χρόνια από ανακοπή . Όλο σχεδόν το Πειραϊκό ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στον Παναγιώτη που πλέον η ζωή του αλλάζει ριζικά . Χρειάζεται πλέον δύναμη και κουράγιο φίλε .Να είναι ήσυχη και η Ελπινίκη από κει πάνω  που θα σε παρακολουθεί