Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Ορισμένοι διαιτητές θα πρέπει να προσέχουν εκτός από τα σφυρίγματα και την συμπεριφορά τους . Ορισμένοι θεωρούν τους εαυτούς ..αυτοκράτορες ενώ ο τρόπος τους είναι απαίσιος . Έμαθα ότι πριν από   μερικές αγωνιστικές διαιτητής απάντησε στις βρισιές φιλάθλου από την εξέδρα . Απαράδεκτο . Και φυσικά ορισμένοι γράφουν στο φύλλο αγώνα ότι θέλουν και όπως θέλουν. Ποιος θα τους ελέγξει ; Ποιος θα τους τιμωρήσει σε ότι κι αν κάνουν  , όταν ξέρουν πως είναι λίγοι αυτοί που σφυρίζουν ; Άντε να μείνουν μια αγωνιστική εκτός . Ε, και τι έγινε;; Και κάτι ακόμα .  Πρόσφατα ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε αν και λίγες ώρες πριν είχε πεθάνει η μητέρα του . Οι υπεύθυνοι  του συλλόγου για να του ανεβάσουν το ηθικό τον έχρισαν αρχηγό . Παράλληλα πήγαν στον διαιτητή , του εξήγησαν το πρόβλημα και τον παρακάλεσαν λόγω της περίπτωσης να δείξει κατανόηση  προς τον παίκτη. Αποτέλεσμα αυτού ήταν την πρώτη κίτρινη κάρτα  στο παιχνίδι ο διαιτητής την έδειξε σε αυτό το παιδί. Ψυχολογία μηδέν…..

Βαρύς ο πόνος για τον διευθυντή των γραφείων της ΕΠΣΠ Παναγιώτη Νταλάκο που έχασε την σύζυγο του ξαφνικά . Ο ίδιος το παλεύει όσο μπορεί αν και δεν είναι καθόλου εύκολο .Προσπαθεί δίνοντας το βάρος στη δουλειά .Στο πλευρό του όλο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Γιατί έτσι είμαστε εμείς. Στις δύσκολες στιγμές, ο ένας συμπαραστέκεται στον άλλο.  Ο Παναγιώτης μας έστειλε την παρακάτω επιστολή:

«Έχασα ένα φανταστικό άνθρωπο, μια  υπέροχη σύζυγο, μια  εξίσου υπέροχη μάνα των παιδιών μου κι ο πόνος είναι βαθύς.

Όμως η ζωή συνεχίζεται, οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους φίλους που ήταν κοντά μας, ειδικά από όλο το Πειραϊκό Ποδόσφαιρο. Θεωρώ υποχρέωση μου να  πω στους φίλους μου ,ότι κι εγώ από την πλευρά μου θα  είμαι  πάντα κοντά σε ότι μου ζητηθεί και μπορώ να βοηθήσω. Ευχαριστώ πολύ, Παναγιώτης Νταλάκος»…..

Ούτε αυτή την εβδομάδα μπήκαν οι ομάδες του Κορυδαλλού στο γήπεδο για να προπονηθούν . Η ταλαιπωρία και τα έξοδα συνεχίζονται. Πάντως οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά το Σαββατοκύριακο. . Ουσιαστικά δυο μέρες δουλειά απομένουν για να ολοκληρωθεί το έργο Να βοηθήσει όμως κι ο καιρός . Πως θα γίνει όμως αυτό , αφού η Μετεωρολογική υπηρεσία είναι απαισιόδοξη για σήμερα και αύριο;;;  Κι όλα αυτά επειδή το έργο άργησε να ξεκινήσει ενώ έγιναν και λάθος κινήσεις. Για  δες καιρό που διάλεξε…

Περαμαϊκός. Η μόνη πλέον ομάδα στον Πειραιά , χωρίς την παραμικρή απώλεια βαθμών, αφού έχει 7 στα επτά 7 νίκες  . Παράλληλα διαθέτει και την καλύτερη επίθεση με 30 τέρματα . Κάτι που σημαίνει ότι σε κάθε παιχνίδι κατά μέσο όρο σημειώνει περισσότερα από 4 γκολ…..

Ο Μάκης Ιωακειμίδης μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Πανφαληρικό συνεχίζει στον ΑΟ Σερίφου. Έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο  αφού από την αρχή είχε ξεκινήσει την ενδιαφέρουσα , όπως μας είπε κι  ο ίδιος συνεργασία του με το Κυκλαδίτικο σωματείο. Με επιστολή του ο Ιωακειμίδης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πανφαληρικού για την συνεργασία που είχαμε Να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου από την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά! Από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος, δεν μπορούσα να βοηθήσω σε μεγαλύτερο βαθμό ,λόγω  της πολύ ενδιαφέρουσας συνεργασίας που έχω κάνει με τον Α.Ο. Σερίφου! Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του Πανφαληρικού καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα! Να ευχαριστήσω όλους τους παίχτες που συνεργάστηκα στην ομάδα! Είναι παιδιά με ποδοσφαιρική ποιότητα και ήθος και πραγματικά το χάρηκα όσο ήμασταν μαζί! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Πολίμο!  Έναν πολύ αξιόλογο προπονητή, αλλά και πολύ αξιόλογο άνθρωπο ,για την άριστη συνεργασία που είχαμε! Θα συνεχίσουμε να είμαστε πολύ καλοί φίλοι!»…..