Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Μάθαμε ότι οι εργασίες στο πολύπαθο γήπεδο του ΣΕΦ  επαναρχίζουν .Όμως με τον συγκεκριμένο χώρο , η ιστορία μας έχει διδάξει ότι πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι και επιφυλακτικοί. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά . Το γήπεδο επισκέφτηκε πριν από λίγες μέρες ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης μαζί με τον προϊστάμενο Τεχνικών έργων της Περιφέρειας κ. Μοσχολέα.  Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες της πλήρους ανακατασκευής των αποδυτηρίων , όπου αναμένονται τα υλικά . Ζητήθηκε  από τον εργολάβο να παραγγείλει τον χλοοτάπητα  ώστε να είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος τον Ιανουάριο  και να μπορούν να προπονούνται οι ομάδες . Ο εργολάβος δεν έφερε αντίρρηση πρόσθεσε όμως ότι θα πρέπει να πληρωθεί έγκαιρα. Το αίτημα του έγινε δεκτό . Να σημειωθεί ότι μαζί με το νέο τάπητα θα τοποθετηθεί και ειδικό υπόστρωμα για την αποφυγή τραυματισμών. Έτσι λοιπόν έχει η κατάσταση . Απομένει λοιπόν τα λόγια και οι υποσχέσεις να γίνουν πλέον πράξεις . Φτάνει πια η ταλαιπωρία των ομάδων που έχουν φτάσει στα όρια τους και έχει εξαντληθεί η υπομονή τους, πληρώνοντας για να προπονηθούν και μάλιστα σε γήπεδα 5Χ5….

Έγινε αλλαγή στις ώρες των αγώνων στο γήπεδο Κορυδαλλού καθώς και στο ματς της Δευτέρας στο γήπεδο Χαραυγής  λόγω ελλιπούς φωτισμού . Κανένα παιχνίδι  δεν θα ξεκινήσει μετά τις 15.00 και αυτό ισχύει για όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν  αγώνες Πειραϊκών πρωταθλημάτων .

Έτσι λοιπόν στο γήπεδο Κορυδαλλού ο αγώνας Ερμή – ΑΟ Κορυδαλλού θα ξεκινήσει στις 15.00 αντί για τις 15.30 που είχε αρχικά προγραμματιστεί . Αυτό βέβαια είχε σαν συνέπεια να υπάρξουν αλλαγές και στα υπόλοιπα παιχνίδια της Κυριακής στο ίδιο γήπεδο. Το παιχνίδι Αστυπάλαιας – ΑΣ Δραπετσώνας θα αρχίσει στις 10.30 αντί για τις 11.00 , ενώ Δίας- ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα θα ξεκινήσουν στις 12.45 αντί για τις 13.15   που είχε προγραμματιστεί αρχικά….

Επίσης ο Δευτεριάτικος αγώνας Ατρομήτου Κερατσινίου – ΑΟ Καραβά στο γήπεδο Χαραυγής  θα αρχίσει αντί για τις 15.30  στις 15.00…..

Θα πρέπει πάντως οι Δημοτικές  αρχές να μεριμνήσουν ώστε σε όλα τα γήπεδα να βελτιωθεί ο φωτισμός  ώστε να μπορούν να γίνονται και πιο αργά αγώνες  ώστε να έχουν  οικονομική επιτυχία , αλλά και να μπορούν να μετέχουν ποδοσφαιριστές που εργάζονται…..

Το είχαμε προβλέψει και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε . Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί  με τον ορισμό αγώνων για τα πρωταθλήματα υποδομών .Προσπαθεί  ο Απόστολος  Μαρούλης να βρει λύσεις ,αλλά ταλαιπωρείται αφάνταστα . Ειδικά τώρα που είναι κλειστό το γήπεδο του Κορυδαλλού για τα παιδικοεφηβικά  και το γεγονός ότι οι απογευματινοί αγώνες των ανδρικών  ξεκινούν στις 15.00 περιορίζει σαφώς τους ορισμούς κάποιων αγώνων των  υποδομών. Δυστυχώς το γηπεδικό πρόβλημα είναι τεράστιο και χρόνιο στον Πειραιά . Εδώ και χρόνια….

Την προσεχή  Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά  ξεκινούν τα μαθήματα της  νέας Σχολής Διαιτησίας που διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά υπό την αιγίδα  της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Μπορούν ακόμα να εγγραφούν  όσοι επιθυμούν να  την παρακολουθήσουν το αργότερο μέχρι την ημέρα έναρξης της σχολής. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 16 άτομα.  Μακάρι να έλθουν και άλλοι νέοι που θέλουν να γίνουν διαιτητές . Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να βοηθήσουν και τα  σωματεία  στέλνοντας δικά τους παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και μπορούν να κάνουν καριέρα στη διαιτησία….

Αύριο Σάββατο στο κέντρο διασκεδάσεως «  Κοκκινιώτισσα » (7ης Μάρτη (Πρώην Κονδύλη) 101 στη Νίκαια )θα πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα του ΑΟ Καραβά .

Καλούνται όλοι οι φίλοι του συλλόγου να δώσουν το παρών σε μια προσπάθεια σύσφιξης σχέσεων και παράλληλα να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική και πλούσιο φαγητό. Η επιτυχία θεωρείται σίγουρη…..

«Έφυγε » από τη ζωή η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Περαμαϊκού Σωτήρη Γιαννόπουλου , Αγγελική .Ο Πρόεδρος Στέφανος Φούσκας το Δ.Σ. και τα Μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος συλλυπούνται βαθύτατα τον συμπαίκτη τους και μετέχουν στο βαρύτατο πένθος του