Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

«Έχεις ..φαγωθεί να γράφεις συνέχεια για το γήπεδο Κορυδαλλού » μου είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου , φίλος  από τον Δήμο που έχει διατελέσει και παράγοντας. Και φυσικά εγώ θα συνεχίσω να…. φαγώνομαι εφόσον δεν γίνονται σωστές κινήσεις . Να σημειώσω εδώ ότι δεν ρίχνω ευθύνες στη Δημοτική Αρχή η οποία ομολογουμένως κάνει ότι μπορεί για να ολοκληρωθεί το έργο . Αυτή είναι  η αλήθεια. Η ευθύνη ανήκει καθαρά στον εργολάβο . Την μια φταίει το υλικό, την άλλη υπήρξε έλλειψη καουτσούκ , ενώ ευθύνη έχει και ο …καιρός. Είδαμε τόσες μέρες που ο καιρός είναι καλός , τι έγινε , και πόσο δούλεψε το συνεργείο στο γήπεδο. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι επτά ομάδες του Δήμου, που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται με τις προπονήσεις από δω κι από κει πληρώνοντας σε ιδιωτικά γηπεδάκια . Αλλά ακόμα και να μην πληρώσουν, προπονούνται σε γήπεδα γειτονικών δήμων σε «βάρβαρες» ώρες γύρω στα μεσάνυχτα !!!. Εν πάση περιπτώσει το πρόβλημα για τις ομάδες φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος του και μέχρι την Παρασκευή θα μπορούν οι ομάδες να προπονούνται στο γήπεδο. Επαναλαμβάνω . Οι ομάδες ποδοσφαίρου. Γιατί ο στίβος θα καθυστερήσει κι άλλο  αφού το ταρτάν δεν είναι  ακόμα έτοιμο. Έτσι το  τρέξιμο για το κοινό , προς το παρόν δεν είναι εφικτό. Και να σκεφτεί κανείς ότι όταν έκλεισε για εργασίες το γήπεδο είπαν ότι σε 10-15 μέρες το πολύ,  θα είναι έτοιμο . Εργολαβική …συνέπεια….

Το πρόβλημα με τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων του Πειραιά είναι τεράστιο . Στα περισσότερα από αυτά δεν είναι επαρκής. Στις Σιταποθήκες ανάβουν μόνο οι 13 από τις 24 λάμπες .Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Χαραυγή αλλά  και στον Κορυδαλλό . Εκεί μάλιστα υπάρχει η διάθεση να τοποθετηθούν νέοι προβολείς, αλλά δεν μπορεί να γίνει τώρα , αφού λόγω των έργων στο ταρτάν δεν μπορεί να πει το μηχάνημα και την τοποθέτηση τους…

Ντέρμπι κορυφής στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας , θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο Σιταποθηκών . Θα παίξουν μεταξύ τους οι δυο ομάδες που προηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα με 19 βαθμούς . Άρης Αμφιάλης εναντίον Ολυμπιακού Περάματος . Ακολουθεί ένα βαθμό πίσω ( 18) ο Πειραϊκός που παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα στον όμιλο ….

Στον 2ο όμιλο η Νίκη Ρέντη εκμεταλλεύτηκε τη νίκη του Ολυμπιακού Κερατσινίου επί του  συμπολίτη της Αστέρα  που έπεσε από την κορυφή. Έτσι πέρασε αυτή στην πρώτη θέση  για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος αν και ξεκίνησε με  μείον δυο βαθμούς . Στην δεύτερη θέση πέρασε η νεανική Ένωση Καμινίων που συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία και φέτος….

Οι  ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων Νέων και  Παίδων  της ΕΠΣΠ  που θα κληθούν για προπόνηση την προσεχή Δευτέρα  10 Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσκομίσουν οπωσδήποτε σε φάκελο μικρού μεγέθους που θα περιέχει μία φωτογραφία καθώς και τα στοιχεία ονοματεπώνυμο και Α.Μ.Κ.Α. Θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση “ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ” για χρήση των μικτών ομάδων. Προσοχή !! Δεν έχει καμία σχέση με την κάρτα που τυχόν έχει εκδώσει ο αθλητής στο σωματείο που ανήκει.

Τελικά δεν θα γίνει αγώνας την παραμονή των Χριστουγέννων ( Δίας Κορυδαλλού – ΑΟ Καστέλλα) , όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, προφανώς εκ παραδρομής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα  μέσα στο Σαββατοκύριακο ( 22-23/12 ) . Θα είναι η μόνη εβδομάδα που δεν θα διεξαχθεί αγώνας Δευτέρα…….

Τις φυλακές Ανηλίκων στον Αυλώνα θα επισκεφτεί σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά . Θα γίνει  αγώνας με τους κρατουμένους στους οποίους θα δοθούν μια εμφάνιση και δέκα μπάλες. Μια ακόμα σημαντική κίνηση ανθρωπιάς από τους βετεράνους μας που επιτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο , εδώ και χρόνια …

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply