Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Η μεγάλη νίκη της Χαραυγής  που μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι με τον Αίαντα Σαλαμίνας ( 4-1) ήταν το σημαντικότερο γεγονός του Σαββατοκύριακου . Η ομάδα του Αχιλλέα Ανδριανάκη συνέχισε την πολύ καλή και αήττητη πορεία της , απέναντι σε έναν αντίπαλο που «ψαχνόταν» γενικώς  . Με ένα σωρό προβλήματα . Με τον προπονητή Στέλιο Βογιατζή να αποχωρεί παραμονές του ντέρμπι αφήνοντας την ομάδα «στα κρύα του λουτρού » βλέποντας κάποια χτυπητά οργανωτικά λάθη . Ο Αίας παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με χτυπητές αδυναμίες . Σοβαρές απουσίες και με ένα τεχνικό στον πάγκο τον Νεκτάριο Σοκολάκη( πτυχιούχος προπονητής ΟΥΕΦΑ Β’ και σπουδαίος γυμναστής) που προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα . Ακόμα και οι παράγοντες απέξω ασχολιόνταν περισσότερο με τον αντικαταστάτη του Βογιατζή , παρά με το κρίσιμο παιχνίδι. Τέλος πάντων, ο Αίας έχει ιστορία , έχει κόσμο αλλά και τη δύναμη να ξεπεράσει τα προβλήματα του.

Έκπληξη του πρωταθλήματος η Θύελλα Μοσχάτου που νίκησε την Αμφιάλη με 2-1 και πέρασε στη δεύτερη θέση . Η ομάδα διαθέτει στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος τον Αντώνη Νταή που σε 9 αγώνες έχει σημειώσει 14 τέρματα!…..

Στον 2ο όμιλο η πρωτοπόρος ΑΕ Μοσχάτου και ο ΑΟ Καραβάς που ακολουθεί ένα βαθμό πίσω προχώρησαν με σαρωτικές νίκες και συνεχίζουν την πολύ καλή φετινή πορεία τους. Αντίθετα η ΑΕ Περάματος ηττήθηκε από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και  έχασε την επαφή της με την κορυφή..

Ο Ολυμπιακός Περάματος κάνει φοβερή πορεία φέτος . Νίκησε στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας τον Άρη Αμφιάλης και είναι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Γι’ αυτό πέσαμε από τα σύννεφα όταν μάθαμε χθες βράδυ ότι παραιτήθηκε η πρόεδρος Ιωάννα Μωρέ . Που δεν εξήγησε μεν τους λόγους , αλλά μίλησε για αχαριστία δε . Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται διοικητική κρίση  και το οικοδόμημα που κτίστηκε με τόσο κόπο κινδυνεύει να πέσει .. Ας ελπίσουμε να βρεθεί λύση και η άξια πρόεδρος που  έχει προσφέρει τόσα πολλά να μην επιμείνει στην απόφαση της . Είναι κρίμα να τα παρατήσει…..

Στον  Δημοσθένη Ορφανό ξέσπασαν οι οπαδοί του ΑΣ Ποντίων για το πέναλτι που καταλόγισε με υπόδειξη του βοηθού Παγουρτζή. Και λέμε ξέσπασαν γιατί όπως λένε υπάρχουν συνεχή κρούσματα  κακών διαιτησιών σε βάρος της ομάδας. Και την πλήρωσε ο Ορφανός. Ένας διαιτητής κόσμημα για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο , που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα  . Η χυδαιολογία σε βάρος του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο . Ακούστηκαν απαράδεκτα λόγια . Και ο άνθρωπος αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι για να φύγουν οι  κακοί οπαδοί. Αυτό έγινε  αλλά τα άτομα αυτά επανήλθαν για να πετάξουν νερά και ..μανταρίνια στους διαιτητές κατά την αποχώρηση τους . Και ο Ορφανός κάθισε δυο ακόμα ώρες στο γήπεδο μετά τη λήξη για να συμπληρώσει το φύλλο αγώνα . Τελικά έρχονται στιγμές που αναρωτιέσαι . Αξίζει να ασχολείται κανείς με το ποδόσφαιρο κάτω από τέτοιες συνθήκες; Τελικά θα τιμωρηθεί ο ΑΣ Ποντίων πληρώνοντας κάποιο πρόστιμο . Λες και περισσεύουν χρήματα  από τον σύλλογο. Οι κύριοι όμως που κάνουν κακό στην ομάδα τους θα συνεχίσουν ανεξέλεγκτοι  το …έργο τους …..

Στον αγώνα Πυθαγόρα – Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου δυο ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν και κτύπησαν στο κεφάλι . Ειδοποιήθηκε το 166 , αλλά μάταια . Κανένα ασθενοφόρο  δεν ήλθε ποτέ. Έτσι παράγοντες των ομάδων αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τα παιδιά με τα αυτοκίνητα τους στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου τους τοποθετήθηκαν ράμματα .Σε αυτό το μπάχαλο που ζούμε δεν υπάρχει πλέον καμία σωτηρία . Και δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό φέτος . Πλήρης αδιαφορία . Να παρακαλάμε και να προσευχόμαστε  να μην κτυπάνε τα παιδιά γιατί  είναι πλέον στο έλεος του Θεού…..

Η οικογένεια του Παννεαπολικού θρηνεί τον χαμό του Αντώνη Χαλά ,ιδρυτικού  στελέχους του συλλόγου που έφυγε χθες από την ζωή , Η διοίκηση της ομάδας συλλυπείται την οικογένεια του και μετέχει στο πένθος της . Αντιπροσωπεία του ΔΣ. θα παραβρεθεί  στην κηδεία που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την Πέμπτη στο Γ’ Νεκροταφείο …..

Απεβίωσε ξαφνικά από έμφραγμα  σε ηλικία 73 ετών ο Χρήστος Υποφάντης επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης του γηπέδου Νεάπολης.  Ήταν πατέρας του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ  Νίκου Υποφάντη. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλθεί σήμερα στις 3μμ στον Άγιο Γεώργιο της Νίκαιας  και θα ακολουθήσει η ταφή στο Γ’ Νεκροταφείο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια ….