Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη

Published

on

Συζήτηση για τα πρωταθλήματα υποδομών θα  πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 17.30 στα γραφεία της ΕΠΣΠ . Θα συζητηθούν διάφορα θέματα και θα ακουστούν διάφορες απόψεις για  τα πρωταθλήματα που γίνονται ή πρόκειται να γίνουν . Πως πηγαίνουν δηλαδή τα πρωταθλήματα Κ18 , Κ16 , πως θα ξεκινήσει πρωτάθλημα κ14 και με συνθήκες θα συζητηθεί η δημιουργία πρωταθλήματος Κ12. Παράλληλα θα συζητηθεί η πορεία των Μικτών ομάδων. ης ΕΠΣΠ . Μια σοβαρή κίνηση πρωτοβουλίας από την πλευρά των Επιτροπών Υποδομών και Μικτών . Σίγουρα η κάθε άποψη θα ληφθεί   υπόψη  από τους αρμοδίους. Γι’ αυτό όλη η συγκέντρωση αναμένεται με ενδιαφέρον….

Κάτι δεν πάει καλά στον ιστορικό Αργοναύτη . Ή για να ακριβολογούμε τίποτα δεν πάει καλά . Ούτε αγωνιστικά , ούτε διοικητικά . Αγωνιστικά είναι γνωστή η πορεία του συλλόγου . Επτά  ήττες στα επτά παιχνίδια που  έχει δώσει η ομάδα μέχρι τώρα. Κατάντια . Αλλά και διοικητικά δεν πάει πίσω . Ουσιαστικά δεν υπάρχει διοίκηση. Ο πρόεδρος Γιώργος Καλαφατάς , αλλά και ορισμένοι ακόμα  παράγοντες έχουν παραιτηθεί.  Ουσιαστικά μόνος του κινείται ο προπονητής Στέφανος Μεϊμάρογλου που ασχολείται με τα πάντα . Στην Αίγινα την περασμένη Κυριακή , η ομάδα πήγε μόνη της . Και δεν φαίνεται να υπάρχει φως στον ορίζοντα. Ας γίνει όμως κάτι έστω και τώρα . Ας συγκινηθούν ορισμένοι  και να βοηθήσουν να ορθοποδήσει η ομάδα . Διαφορετικά ο κατήφορος δεν θα έχει τέλος…..

Τον Γενάρη θα τοποθετηθούν τα προστατευτικά στρώματα πίσω από τις δυο εστίες στο γήπεδο « Παντελής Νικολαΐδης » . Το θέμα έχει περάσει και έχει υπογραφεί από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη Γιάννη Μπακατσέλο και έχει προωθηθεί στο Οικονομικό. Ξέρετε  όμως πως είναι αυτές οι χρονοβόρες διαδικασίες . Οπότε με τον νέο Χρόνο θα προχωρήσει το έργο…….

Η πορεία που επιτελεί μέχρι τώρα ο Περαμαϊκός είναι μοναδική . Ο ιστορικός σύλλογος κάνει μέχρι τώρα ένα θριαμβευτικό  come back. Είναι η μοναδική ομάδα μέχρι τώρα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο που μετράει μόνο νίκες . Έχει εννιά στα εννιά. Όσο για τα γκολ που έχει σημειώσει είναι συνολικά 43 μέχρι τώρα !!! Κάτι που σημαίνει ότι  σκοράρει γύρω στις φορές σε κάθε παιχνίδι κατά μέσο όρο . Βέβαια κοιτάζοντας οι παίκτες πώς να σκοράρουν αφήνουν  εκτεθειμένη την άμυνα  τους. Με αποτέλεσμα να  έχουν δεχτεί μέχρι τώρα 13 τέρματα . Αυτό βέβαια δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την μοναδική πορεία του Περαματιώτικου συλλόγου, που η άνοδος του στη Β’ Κατηγορία είναι θέμα χρόνου……

Ο Λουκάς Κάλλας , πέρα από ένας σπουδαίος και ικανός προπονητής είναι πραγματικός ρεαλιστής και λέει τα πράγματα με το όνομα τους . Ο προπονητής του Αετού Κορυδαλλού με την ομάδα του να παρουσιάζει φέτος μια νεανική εικόνα   μίλησε όμορφα για τη διαιτησία . «Για τις διαιτησίες δε θέλω να αναφερθώ καθόλου διότι έτσι μειώνω την προσπάθεια των αντιπάλων μας.» τόνισε ο ικανός τεχνικός  και πρόσθεσε πως «όσα λάθη έχουν γίνει από τη πλευρά των διαιτητών είναι στα πλαίσια του ανθρώπινου λάθους.»……

Αγωνίζονται αύριο Ερμής  -ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα . Και οι δυο ομάδες είναι από τον Κορυδαλλό. Άρα μιλάμε για τοπικό ντέρμπι . Και οι δυο ομάδες ετοιμάζουν μεταγραφές τον Γενάρη . Ήδη έχουν συμφωνήσει  με κάποιους ποδοσφαιριστές ….

Αναβλήθηκε λόγω τυπικών και γραφειοκρατικών διαδικασιών η …κηδεία του ιστορικού στελέχους του Παννεαπολικού Αντώνη Χαλά που ήταν να γίνει χθες στο Νεκροταφείο Σχιστού.  Θα  πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό στο Λύρειο ίδρυμα . Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει ειδικό κουτί έξω από την εκκλησία  πριν από την κηδεία. Πέρα από τις διοικήσεις του Παννεαπολικού και της Χαλκηδόνα  συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του ΑΟ Άνω Νεάπολη . Μάλιστα η οικογένεια Μωραΐτη ήταν από τους ιδρυτές του Παννεαπολικού….