Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Μεγάλη ανακάλυψη για την ανθρωπότητα . Μονάδα Ελλήνων επιστημόνων στην Αγγλία ανακάλυψε ένα ειδικό Κολλύριο για την καταπολέμηση της οξείας μυελογενούς  λευχαιμίας . Μπλοκάρει και καταστρέφει  τα κύτταρα και δεν μπορεί να αναπτυχθεί ο καρκίνος ,ενώ σημειωτέον δεν επηρεάζεται ο υγιής ιστός. Η μεγάλη ανακάλυψη ξεπέρασε το πειραματικό στάδιο και σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμο για την θεραπεία των ανθρώπων που  πάσχουν από αυτή τη νόσο.

Επικεφαλής της επιστημονικής μονάδας στο Ινστιτούτο Wellcome Sanger του Πανεπιστημίου του  Cambridge  είναι ο 30χρονος Καθηγητής Κωνσταντίνος Τζελέπης , γιος του Χρήστου Γενικού Αρχηγού του Πανφαληρικού.

Αλλά και ο ίδιος ο καθηγητής είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου . Πριν από οκτώ χρόνια αγωνιζόταν στον Πειραϊκό  σαν κεντρικός αμυντικός  την περίοδο που η ομάδα  έπαιζε  στην Α’ Πειραιά . Στη συνέχεια έφυγε για το Λονδίνο όπου διαμένει μόνιμα και διαπρέπει . Ένας κορυφαίος επιστήμονας τον οποίο ευγνωμονεί πλέον όλη η ανθρωπότητα …..

Για τα αποδυτήρια -θαύμα του Αετού Κορυδαλλού, ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά Υπάρχει και το σχετικό θέμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ανεβάσαμε όπου η εικόνα μιλάει από μόνη της . Αποδυτήρια πραγματικά πολυτέλεια που δεν τα βρίσκεις ούτε σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ . Συγχαρητήρια λοιπόν στους  ανθρώπους που διοικούν τον Αετό  που απέδειξαν πως όταν υπάρχει διάθεση και θέληση , τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο…..

Εκδικάστηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΠ ένσταση που κατέθεσε η Χαραυγή για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ίκαρο Καλλιθέας για τον τερματοφύλακα της ομάδας Εμμανουήλ Βασίλειο  του Αθανασίου ο οποίος αναγράφεται στο δελτίο αθλητικής  ιδιότητας ως Εμμανουήλ Αθανάσιος του Βασιλείου . Οι δυο πλευρές κατέθεσαν και υποστήριξαν τις  απόψεις τους  .Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ θα εξετάσει όλα όσα ειπώθηκαν και αναμένεται να βγάλει την απόφαση της μετά τα Χριστούγεννα . Ενδεχομένως  να μην ξεκαθαρίσει αμέσως η υπόθεση αφού ενδέχεται η πλευρά που θα χάσει να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης η οποία θα εκδικαστεί στην ΕΠΟ .Εν αναμονή λοιπόν…..

Δεν πάει καθόλου καλά ο Αργοναύτης . Και δεν μιλάμε μόνο αγωνιστικά όπου έχει γνωρίσει όλο  ήττες στο  πρωτάθλημα ( 8 στα 8 παιχνίδια) αλλά και διοικητικά , όπου ουσιαστικά η ομάδα είναι ακέφαλη και διοικείται από τον προπονητή της Στέφανο Μεϊμάρογλου. Αυτό λένε τα γεγονότα. Αυτό λέει και ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος , ένα από τα πλέον ιστορικά στελέχη του συλλόγου.

Σε επικοινωνία του με τη στήλη ο  τελευταίος επιτίθεται ευθέως κατά του Στέφανου Μεϊμάρογλου . Χαρακτηριστικά μας είπε: «Ο κ. Μεϊμάρογλου ήλθε στον Αργοναύτη με την προϋπόθεση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία κι ότι του βγει. Παράλληλα ήθελε να κάνει και τον πρόεδρο . Έκανε μεταγραφές που δεν βοήθησαν και πολλά άλλα. Έτσι όπως πάει θα την καταστρέψει την ομάδα . Τον προκαλώ να βγει και να πει την αλήθεια . Δέχομαι  να γίνει ένας διάλογος μαζί του. Θα αναζητήσω ευθύνες από αυτούς που τον έφεραν στην ομάδα .Εγώ είμαι πάνω από όλα Αργοναύτης. Και δεν είμαι καιροσκόπος. » Αυτά λοιπόν συμβαίνουν στον ιστορικό σύλλογο  Που εδώ και χρόνια ταλαιπωρείται αφάνταστα . Ας βρεθεί  κάποια στιγμή μια λύση. Ο Αργοναύτης κάποτε είχε πολύ λαό . Και σημαντικούς παράγοντες που έχουν γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι λοιπόν αμαρτία να οδηγείται τώρα στην καταστροφή;…

Αρκετές διπλές διαιτησίες θα έχουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο.  Δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας θα σφυρίξουν οι  Λεμπέσης, Ντουμιτρέσκου και Πουλόπουλος . Έναν Α’ και ένα Β’ οι Μπαλαχούτης, Ορφανός , Φιλακούρης , δυο Β΄ ο Αλατσάκης, έναν Β’ και έναν Γ’ ο Αντωνόπουλος ενώ δυο αγώνες Γ’ Κατηγορίας θα διαιτητεύσει ο Λυτρίβης …..

Μια ακόμα πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή  διοργάνωσε η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά  στα γραφεία της στο κλειστό γυμναστήριο βόλεϊ «Μελίνα Μερκούρη». Με πολύ κέφι οι παλαίμαχοι  διασκέδασαν , έφαγαν μελομακάρονα , κουραμπιέδες  αντάλλαξαν ευχές , είπαν τα κάλαντα και στο τέλος καταβρόχθισαν τους μεζέδες και τα σουβλάκια που ήταν προσφορά του παλαίμαχου άσου Λευτέρη Θεοδώρου ιδιοκτήτη της ταβέρνας « Λευτέρης » και του κέντρου διασκέδασης « Νέα Κοκκινιώτισσα » . Και του χρόνου παιδιά!!!