Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Η χρονιά ημερολογιακά ολοκληρώθηκε στον Πειραιά . Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν η τελευταία αγωνιστική για το 2018.  Η 12η αγωνιστική  θα γίνει στις 12-13 Ιανουαρίου. Μια εβδομάδα πριν  το Σάββατο 5 /1 την παραμονή των Φώτων θα γίνουν οι δυο  αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά  που απομένουν . ΑΕ Μοσχάτου – ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και Χαλκηδόνα – ΑΕ Περάματος .

Οι δυο αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα ( Αμπελακιακός – Ερμής 2-1 και Εθνικός – Ιωνικός 1-1) έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς για τους επαναληπτικούς που αναμένονται  με ενδιαφέρον …..

Το παιχνίδι του Εθνικού με τον Ιωνικού ανάμεσα σε δυο από τις κορυφαίες Πειραϊκές και ιστορικές ομάδες όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε αρκετό κόσμο που απόλαυσε ένα πολύ καλό  θέαμα μέσα σε αθλητικά πλαίσια…..

Τέσσερις ομάδες αποχαιρετούν αήττητες  το 2018 . Από την Α’ Κατηγορία είναι οι πρωτοπόροι των δυο ομίλων . Η Χαραυγή από τον 1ο όμιλο και η ΑΕ Μοσχάτου από τον 2ο όμιλο . Από την Β’ χωρίς ήττα παραμένει ο Πειραϊκός  στον 1ο όμιλο που βρίσκεται στην τρίτη  θέση πίσω από τον Ολυμπιακό Περάματος και την ΑΕ Αίγινας . Στην Γ’ Κατηγορία ο  Περαμαϊκός έχει σπάσει όλα τα κοντέρ. Αφού σε 10 αγώνες μετράει 10 νίκες , έχοντας και την καλύτερη επίθεση όλων των Πειραϊκών πρωταθλημάτων με 45 γκολ…..

Ανακοίνωση –ασορτί με τις ημέρες των  εορτών εξέδωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Κερατσινίου Παναγιώτης Ιωακείμ  που διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Μπαλαχούτη στον αγώνα με τη Νίκη Ρέντη .Μια ανακοίνωση που καταλήγει με τη φράση: «Οι Καλικάντζαροι τα φάγανε τα μελομακάρονα . Το νου σας υπάρχουν »….

Τα πάνω – κάτω ήλθαν για τους Νέους Ευγενείας στο παιχνίδι με τον Άρη Αμφιάλης . Η ομάδα προηγήθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής στις Σιταποθήκες με 0-2 στο α’ μέρος για να ηττηθεί στο β ‘ με 3-2 . Θλίψη μεγάλη . Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο . Γι’ αυτό είναι και το πιο ωραίο άθλημα . Πάντως στον σύλλογο δεν το βάζουν  κάτω . Αισιοδοξούν ότι η συνέχεια θα είναι διαφορετική. Η ομάδα θα συνέλθει αγωνιστικά ενώ θα ενισχυθεί και μεταγραφικά . Επιπλέον οι άνθρωποι του συλλόγου έδειξαν ότι ξέρουν να διασκεδάζουν . Και αυτό φάνηκε στη  χοροεσπερίδα τους που έγινε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στη «Νέα Κοκκινιώτισσα » με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα . Μια εκδήλωση που σημείωσε τεράστια επιτυχία . Εξάλλου όπως είπε και ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Σταματελάκης  ο Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας είναι ο μοναδικός σύλλογος που  έχει το γράμμα Ψ( Ψυχαγωγικός ).

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων  ο τέως βουλευτής Κανέλλος Λάλος , η υποψήφια βουλευτής Ευγενία Μπαρμπαγιάννη ,ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Παντελής Καμμάς , ο επίσημος χορηγός της ομάδας Ιωσήφ Ιατρόπουλος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κερατσινίου Διαμαντής Ρίζος . Εντυπωσιακή και πολυπληθής ήταν η παρέα της υπεύθυνης της γυναικείας ομάδας της Ελλάδας Ποντίων κας Νανάς Γιανναδοπούλου που έκλεψε την παράσταση.

Συγχαρητήρια λοιπόν στη διοίκηση του σωματείου  και ιδιαίτερα στον Μιχάλη Σταματελάκη, την Τζένη Ζαρταλούδη, τον Άκη Αξιωτάκη  και φυσικά τον Αντώνη Σαλίβερο , αλλά και όλα τα υπόλοιπα στελέχη  του ιστορικού συλλόγου …..

Λουκάς Κα… έφυγε , Λουκάς Κα…. ήλθε. Και δεν μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο  .Την Κυριακή λύθηκε η συνεργασία του Αετού Κορυδαλλού με τον προπονητή Λουκά Κάλλα.  Την ίδια μέρα ανακοινώθηκε από την Χαραυγή η πρόσληψη του Λουκά Καρμίρη στη θέση του τεχνικού διευθυντή…..

Ένας ενδιαφέρων φιλικός οικογενειακός  αγώνας έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων στις Σιταποθήκες . Οι παλαίμαχοι του Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας αντιμετώπισαν την τωρινή ομάδα του συλλόγου . Δεν ξέρω αν το παιχνίδι ήταν …σικέ   . Δεν αποκλείεται άλλωστε . Πάντως οι παλαίμαχοι νίκησαν  4-3 με την παράσταση να κλέβουν οι …Κουτσούπηδες !!!. Για τους νικητές δυο τέρματα σημείωσε ο Βασίλης Κουτσούπης που δεν ξέχασε την τέχνη του σκοραρίσματος και από ένα οι Τσινός και Κουζίγιαννης . Για  τους νέους σκόραραν οι Κουλουριώτης, Σαραντάκος και ο υιός Κουτσούπης ο Θανασάκης που έδειξε πως εκτός από το μπάσκετ διαθέτει ταλέντο και στο ποδόσφαιρο. Και  του χρόνου παιδιά!!!

Κάτι ανάλογο θα γίνει αύριο και στον ΑΣ Ποντίων . Λεπτομέρειες στην αυριανή στήλη …

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply