Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Αγώνας ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς ήταν αυτός που διεξήχθη χθες μεταξύ της ΑΕ Χαραυγής και  του ΑΟ Καραβά στο γήπεδο της Χαραυγής. Ένας αγώνας που έγινε  για την ενίσχυση του ιδρύματος ανηλίκων Πειραιά «ο Καλός Ποιμήν» . Παρά το τσουχτερό κρύο δεν ήταν λίγοι οι φίλαθλοι οι οποίοι στήριξαν την πρωτοβουλία των δύο σωματείων με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων.

Αγωνιστικά οι δυο ομάδες πρόσφεραν όμορφο και πλούσιο θέαμα επιβεβαιώνοντας την πού καλή αγωνιστική  τους κατάσταση. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Καραβά με 2-1 . Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μπεσού και Παυλόπουλος ενώ  της Χαραυγής ο Χουριέτ.

Πριν από τον αγώνα τιμήθηκαν από την Χαραυγή ο Στέλιος Θεοσόγλου για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στην ομάδα και από τον Καραβά ο διευθυντής των γραφείων της ΕΠΣΠ Παναγιώτης Νταλάκος .
Τιμήθηκαν επίσης οι τρείς διαιτητές του αγώνα  Γιάννης  Γιανναράκης, Αντώνης Τραϊφόρος και Χαρά Βογιατζιδάκη για την συμμετοχή τους .

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ’ Διαμερίσματος Πειραιά Αναστάσιος Πούλος ενώ  από την ΕΠΣΠ το παρών έδωσε ο σύμβουλος  και πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής  ιατρός Αντώνης Λεμονής….

Η διοίκηση του ΑΟ Καραβά , ευχαριστεί το ΔΣ  της Χαραυγής  και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Παπανικολάου για την φιλοξενία και τους εύχεται την νέα χρονιά υγεία, ευτυχία και να εκπληρωθούν με επιτυχία όλοι οι στόχοι που έχουν θέσει…..

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση της ένστασης  που έχει καταθέσει η ΑΕ Χαραυγή κατά του Ικάρου Καλλιθέας  για τον γκολκίπερ Εμμανουήλ.  Όποια και αν είναι η απόφαση το θέμα δεν θα κλείσει  όπως όλα δείχνουν εδώ. Η ομάδα που  θα την χάσει αναμένεται να προσφύγει στην ΕΠΟ . Εδώ είσαστε και εδώ είμαστε….

Προκάλεσε αίσθηση η μεταγραφή του Μπάμπη Κουβάτσου  στον Ερμή Κορυδαλλού . Ο 30χρονος επιθετικός το έχει «στο αίμα του»το γκολ  και σκοράρει κατά ριπάς….Με αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος ενισχύεται σημαντικά στην προσπάθεια  που κάνει για την άνοδο του. Όσο για τον Κουβάτσο μπορεί να άλλαξε ομάδα και… αποδυτήρια , αλλά όχι και γήπεδο αφού παραμένει  στον Κορυδαλλό ….

Στον Ερμή πάντως μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Νικήτα Νικολάκη . Ο πρόεδρος  της Αστυπάλαιας ήταν άψογος στις συναλλαγές του με τους παράγοντες της ομάδας  που τον ευχαρίστησαν δημόσια για  αυτό . Οι σχέσεις Ερμή και Αστυπάλαιας είναι άριστες από κάθε άποψη…..

Μαύρη θα είναι η «απάντηση» της Χαραυγής στην μεταγραφή  του Κουβάτσου . Έτσι μου είπαν έτσι σας λέω. Τώρα τις ακριβώς σημαίνει αυτό , θα σας γελάσω ….

Κι άλλος παίκτης έμεινε ελεύθερος  από την Ελλάδα Ποντίων . Μετά τον επιθετικό Βασίλη Λαναρά  παρελθόν για τον σύλλογο αποτελεί και ο γκολκίπερ Σάββας Λευκόπουλος . Ο νεαρός πορτιέρο ήδη συζητά με άλλες ομάδες και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις…..

Δυναμικά μπήκε  στο παιχνίδι των μεταγραφών της χειμερινής περιόδου η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού  που κάνει κάθε προσπάθεια  για να δυναμώσει σε όλες τις γραμμές της .  Ήδη απέκτησε δυο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές , τον Τσονόπουλο και τον Γούσγουλα που θα ενισχύσουν την ομάδα . Και οι δυο είναι μόλις 18 ετών Και έπεται συνέχεια …..

Οι  αθλητές των Μικτών Ομάδων που δεν έχουν προσκομίσει φωτογραφία και ΑΜΚΑ για την έκδοση ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ να το πράξουν οπωσδήποτε στην προπόνηση της ερχόμενης Δευτέρας 31/12  προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή τους στους επίσημους αγώνες των Μικτών μας Ομάδων….

Τα γραφεία της ΕΠΣΠ σήμερα, τελευταία μέρα του χρόνου θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις μία το μεσημέρι . Αύριο Πρωτοχρονιά θα είναι κλειστά, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου…..

Χρόνια  Πολλά σε όλους . Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply