Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

Η νέα χρονιά επιφέρει ριζικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα . Ο λόγος είναι η κάρτα Υγείας Αθλητή .

Από αυτό  σημαίνει ότι κανένας  ποδοσφαιριστής, δεν θα μπορεί να αγωνισθεί σε κανένα επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου( Γ΄ Εθνικής,  ΑΒ΄ Γ΄ Κατηγορίας, Πρωταθλήματα Υποδομών), χωρίς την Κάρτα Υγείας Αθλητή  που πρέπει να συνοδεύει το δελτίο Αθλητικής ιδιότητας με το οποίο αγωνίζεταιΑκόμα και στο τουρνουά βετεράνων η κάρτα υγείας είναι υποχρεωτική για κάθε αγωνιζόμενο  Η Κάρτα Υγείας Αθλητή, θεωρείται προσωπική για κάθε αθλητή- ποδοσφαιριστή, ως εκ τούτου, όταν μεταγράφεται ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να φροντίζει μαζί με το έντυπο της Αίτησης Μεταβολών να  παραλαμβάνει και την Κάρτα  Υγείας του……

Ούτε αυτή την εβδομάδα θα έχει αγώνες πρωταθλημάτων . Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου , παραμονή των Φώτων θα διεξαχθούν δυο αγώνες  για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά Θα παίξουν ΑΕ Μοσχάτου – ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα στο γήπεδο Μοσχάτου και ΑΟ Χαλκηδόνα – ΑΕ Περάματος στο γήπεδο Π. Νικολαΐδης . Και οι δυο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00. Συμπτωματικά και οι τέσσερις ομάδες αγωνίζονται στον 2ο  όμιλο της Α’ Πειραιά ….

Κανονικά θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Ιανουαρίου  το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής…..

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες των πειραϊκών πρωταθλημάτων Α-Β΄-Γ΄ Κατηγορίας καθώς και  τα Πρωταθλήματα Υποδομών επαναρχίζουν  το Σαββατοκύριακο  12-13 Ιανουαρίου…..

Ξεκίνησε από χθες η Χειμερινή μεταγραφική περίοδος που θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 31/01/2019 Στο διάστημα αυτό τα α σωματεία θα μπορούν να υποβάλλουν στην γραμματεία της Ένωσης, αιτήσεις μεταβολών, για  Μετεγγραφές, Διεθνείς  Μετεγγραφές, Υποσχετικές, Πρώτες εγγραφές, Ατομικές Αποδεσμεύσεις.

Οι Επανεγγραφές ελευθέρων ποδοσφαιριστών θα  μπορούν να υποβάλλονται  από τώρα μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2019  1/01/2019 έως και την 28/02/2019.

Επίσης τα σωματεία μπορούν να καταθέσουν  Ομαδικές Αποδεσμεύσεις Ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ  για όλο τον Γενάρη……

Και κάτι εξίσου σημαντικό . Η ΕΠΣ Πειραιά και η ΕΠΟ ενημερώνουν ότι σωματεία που έχουν οφειλές και δεν τις έχουν εξοφλήσει – τακτοποιήσει δεν θα μπορούν να προβούν σε καμιά μεταγραφική κίνηση……

Μια πολύ σημαντική ανάρτηση από τον Στέφανο Φαναρίτη στο facebook . Λόγια που προσωπικά μας  άγγιξαν . Κάπως έτσι θα πρέπει να βλέπουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Αρκεί αυτά που λέμε να τα πιστεύουμε . Όλοι μας . Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων ο ηγέτης της ΑΕ Μοσχάτου :
Το ποδοσφαιράκι είναι ωραίο και αξίζει να το στηρίζουμε με το πάθος μας… Όχι με μίσος…
Όλοι έχουμε να προσφέρουμε όμορφα πράγματα στον χώρο…
Άλλος πολλά και άλλος περισσότερα.
Γιατί είμαστε ερασιτέχνες και μας “τρέφει” η δόξα και όχι το χρήμα.
Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους. Και ειδικά στους αντιπάλους. Φίλοι είναι και αυτοί. Απλά υπάρχει παρερμηνεία μερικές φορές της λέξης “αντίπαλος” που περνάει εσφαλμένα σε κάποια μυαλά ως εχθρός.
Εδώ είμαστε όλοι να συμβάλλουμε να διορθωθεί.
Με τα λάθη μας και με τα σωστά μας. Και εδώ ταιριάζει η ρήση:
“Αν θες να πας γρήγορα πήγαινε μόνος σου, αν θες να φτάσεις πήγαινε με παρέα…”
Είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική παρέα ο Πειραιάς μας και ξέχωρα από τον μικρόκοσμό του καθενός όπου τα προσωπικά μας φαντάζουν σημαντικότερα, στην πραγματικότητα ΟΛΟΙ έχουμε παρεμφερείς αγωνίες και χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για να μην καταρρεύσει το οικοδόμημα.
Τιμή και σεβασμός προς όλους τους αντιπάλους μας. Καλή χρονιά με υγεία στους ποδοσφαιριστές την Διοίκηση και τους Φιλάθλους του άξιου αντιπάλου μας του ΑΟ Καραβά.
Επίσης σε όλες τις ομάδες του ομίλου( τις αναφέρει ονομαστικά ) καθώς επίσης και σε όλες τις ομάδες όλων των ομίλων και όλων των κατηγοριών. Ειδικά ευχές για επιτυχίες και στις ομάδες του Πειραιά που βρίσκονται στην Γ Εθνική .Πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι όλα αλλάζουν σε αυτή την ζωή.
Μια σταθερά αξίζει να διατηρήσουμε και ας χρειάζεται προσπάθεια αρκετές φορές.
Ο ΣΕΒΑΣΜΌΣ και η αλληλοκατανόηση. Που καταλήγει σε αλληλοβοήθεια που όλοι έχουν ανάγκη.»…..

Τον ετήσιο χορό τους διοργανώνουν αύριο Παρασκευή 4 Ιανουαρίου  ο Ατρόμητος Κερατσινίου και η σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Κερατσίνι στην «Νέα Κοκκινιώτισσα » ( 7ης Μαρτίου 101-103 στη Νίκαια) . Οι προσκλήσεις παρουσιάζουν ζωηρή κίνηση . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2104312313 και 6937369697 – 99.Στην Εκδήλωση θα παραστούν η οικογένεια των σχολών ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ο ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς και επώνυμοι παράγοντες του Πειραϊκού ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου……

Τα στελέχη  της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πειραιά Χαράλαμπος Μοιραδωράκης, Γιάννης Χασάπης, Μανώλης Συνοδινός Γιάννης Ευδαίμων εύχονται μέσω της στήλης «Καλή Χρονιά σε όλα τα Πειραϊκά σωματεία και ευόδωση των στόχων τους . Η διαιτησία αλλάζει συνεχώς βελτιούμενη προς το καλύτερο .»