Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Υπάρχουν πιέσεις από επαρχιακές Ενώσεις να μην εφαρμοστεί από τώρα η Κάρτα Υγείας Αθλητή και να δοθεί νέα παράταση . Με την δικαιολογία  ότι δεν υπήρχε ο κατάλληλος χρόνος για να εξεταστούν οι παίκτες  από τους  γιατρούς των Νοσοκομείων . Κάποιοι άλλοι εξετάστηκαν από γιατρό άλλης ειδικότητας  αντί για καρδιολόγο όπως απαιτείται. Για τους λόγους αυτούς ζήτησαν παράταση από την ΕΠΟ , η οποία με τη σειρά θα πρέπει να απευθύνει το αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη . Δεν ξέρω αν ο τελευταίος δεχτεί το αίτημα για δεύτερη παράταση, αλλά δεν θα είναι σωστό και δίκαιο για τις υπόλοιπες ομάδες και Ενώσεις . Γιατί τα σωματεία του Πειραιά στην πλειοψηφία τους  είναι  έτοιμα με την κάρτα υγείας. Να σημειωθεί ότι το μέτρο αυτό ήταν να ισχύσει από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου , αλλά επειδή πολλές ομάδες δεν ήταν έτοιμες δόθηκε παράταση  μέχρι τέλος του 2018. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά……

Επαναρχίζουν οι αγωνιστικές δραστηριότητες των Μικτών ομάδων από την επόμενη εβδομάδα . Έτσι την προσεχή Τετάρτη 9 Ιανουαρίου οι Μικτές Παίδων και Νέων Πειραιά θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αθήνας στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Στις 12.30 θα ξεκινήσει ο αγώνας των Παίδων ενώ στις 14.30 αυτός των Νέων….

Με γιορτινή διάθεση ξεκίνησαν χθες οι προπονήσεις στον Αστέρα Κερατσινίου, καθώς εξελίχθηκε οικογενειακή… μονομαχία. Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου αντιμετώπισαν τεχνική ηγεσία και μέλη της διοίκησης. Το σκορ ξέφυγε, αλλά δεν χρειάζεται να μαρτυρήσουμε υπέρ ποιων… Άπαντες διασκέδασαν το παιχνίδι και η χρονιά ξεκίνησε μέσα σε πολύ καλό κλίμα για το σωματείο, που φιλοδοξεί φέτος να ανέβει στην Α’ Κατηγορία….

Λίγους μήνες μόνο κράτησε η συνεργασία του Γιάννη Φέκου με την Αμφιάλη. Ο 34χρονος αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της μεγάλης καριέρας του. Ο Γιάννης έχει αγωνιστεί  επίσης στον Ίκαρο Καλλιθέας , Ερμή Κορυδαλλού , Ατρόμητο Πειραιώς, Ολυμπιάδα, ΑΕ Περάματος, Σαρωνικό , ΑΕ Νέου Φαλήρου και Α.Ε.Κ.Τ…..

Στην «Νέα Κοκκινιώτισσα» χορεύει απόψε στις 22.00  ο Ατρόμητος Κερατσινίου μαζί με την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Κερατσίνι  και περιμένουν τους φίλους τους για να διασκεδάσουν μαζί με πλούσιο φαγητό και άφθονο κρασί. Στο ίδιο κέντρο γίνεται αύριο  η χοροεσπερίδα του Ερμή Κορυδαλλού που αναμένεται να έχει κι αυτή μεγάλη επιτυχία.

Για τον αποψινό χορό του Ατρομήτου Κερατσινίου και των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιά , κρατήσεις γίνονται  στα τηλέφωνα : 2104312313 και 6937369697 – 99
Για τους φίλους της ομάδας  θα κρατηθούν κάποια τραπέζια σε όσους επιλέξουν να έρθουν απευθείας στο κέντρο . Στην εκδήλωση θα ακολουθήσει και η ετήσια κοπή της πίτας του συλλόγου…..

Οι φετινοί χοροί Πειραϊκών σωματείων στην «Κοκκινιώτισσα » έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο . Το κέντρο είναι ιδιοκτησίας του γνωστού βετεράνου Πειραιώτη ποδοσφαιριστή Λευτέρη Θεοδώρου  που κάνει ότι είναι δυνατό για να εξυπηρετήσει τους συλλόγους…..

Σε επέμβαση στην καρδιά υποβλήθηκε ο παλιός ποδοσφαιριστής και επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος της Δόξας Πειραιά   Παναγιώτης Ναΐδης στο Αττικό Νοσοκομείο. Μέσω της στήλης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον  καθηγητή  καρδιολόγο –Χειρούργο Δημήτρη Δουγένη, και τον επιμελητή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Χαρούλη  για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση του. Επίσης ο κ. Ναΐδης ευχαριστεί  τους Γιώργο Ζώρζο, Κώστα Αλαμανή, Γιώργο Γκαμάνη για την προσφορά αίματος που χρειάστηκε ώστε να πραγματοποιηθεί η επέμβαση .