Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σεβασμό προς τους διαιτητές ζήτησε ο Γιάννης Ποντίκης  εκπροσωπώντας και όλο το ΔΣ της ΕΠΣΠ .Ο  πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας θεωρεί τα λάθη των ρέφερι ανθρώπινα και ζήτησε από τα σωματεία ότι προβλήματα και παράπονα έχουν να τα λένε στην Ένωση  και όχι στα γήπεδα και στα καφενεία. Θα σταθώ προσωπικά σε κάτι που αναφέρεται στην επιστολή. Πως λάθη κάνουν όλοι. Παράγοντες, προπονητές , ποδοσφαιριστές , διαιτητές. Εμείς όμως στεκόμαστε σε αυτά των τελευταίων . Γιατί ίσως έτσι μας βολεύει καλύτερα …

***Λέει κι άλλα η ανακοίνωση της ΑΕ Περάματος σαν απάντηση στον πρόεδρο του ΑΟ Κορυδαλλού . Μιλάει για προσβλητικό υπαινιγμό περί σχέσεων του συλλόγου με τον διαιτητή Σακκά και διευκρινίζει ότι  κατά την λήξη του αγώνα , μια νεαρά κυρία , κατά δήλωσή της ,φίλη του διαιτητή Σακκά , εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο συνοδεία με ένα σκύλο. Ο φύλακας του γηπέδου, όσο και ο πρόεδρος της ΑΕΠ  Γιάννης Ιατρού της έκαναν την παρατήρηση , ότι απαγορεύεται η είσοδος σε ζώα στον αγωνιστικό χώρο .Αυτό το αντελήφθη  ο  Σακκάς διαμαρτυρήθηκε , και υπήρξε σύντομη ένταση.

**Στην συνέχεια ο διαιτητής έχοντας πριν την έναρξη του αγώνα, ζητήσει ταινία για τις κάλτσες των παπουτσιών του , γύρισε το υπόλοιπο πίσω στο δωμάτιο της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, όπου και υπήρξε δεύτερος γύρος έντασης για τις αποφάσεις του και για το συμβάν με το σκύλο!! Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Κύριε Αγιουτάντη , αφού ήσασταν παρών και είδατε τον διαιτητή να μπαίνει δεν ρωτήσατε τί έγινε  και χθες βγάλατε μία ανακοίνωση η οποία μας προσβάλλει , αφήνοντας υπόνοιες στα όρια της συκοφαντίας ότι έχουμε νταλαβέρια με διαιτητές. Καλύτερα να τα ψάξετε αλλού , ειδικά φέτος όταν μας παίζουν έστω 55-45 κόντρα , είμαστε ευτυχισμένοι.».Αυτά…..

***Επιτυχία σημείωσε η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας FAIRPLAY του Νέου Ικονίου με συνεργασία του Πυθαγόρα. Τα δυο σωματεία συνεργάστηκα και στο θέμα της συγκέντρωσης  πλαστικών καπακιών τα οποία δόθηκαν στον Σύλλογο πρόληψης και συμπαράστασης ανήλικων θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων . Το ποδόσφαιρο και  τα υγιή σωματεία πρωτοστατούν σε τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς  που θα πρέπει να γίνουν παράδειγμα για όλους….

***Με την ευκαιρία να πούμε ότι πριν από μερικές μέρες έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός  του Πυθαγόρα και του Νέου Ικονίου με τη παρουσία των ανδρικών τμημάτων των δυο συλλόγων καθώς και των ακαδημιών . Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα……