Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Απορρίφθηκε τελικά από την ΕΠΣΠ η ένσταση της Χαραυγής κατά του Ικάρου Καλλιθέας για αντικανονική συμμετοχή του γκολκήπερ Αθανασίου Εμμανουήλ  στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ως αβάσιμη και αναπόδεικτη . Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ έκρινε ότι ναι μεν τα στοιχεία της ταυτότητας και του δελτίου διαφέρουν ως προς το όνομα και το πατρώνυμο από λάθος , αλλά πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και δεν υπήρχε δόλος , κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους της Χαραυγής που θα προσφύγουν στην ΕΠΟ κατά της πρωτόδικης απόφασης. Αυτή είναι η δεύτερη φορά . Την πρώτη κατά της ΑΕ Νίκαιας η Χαραυγή την κέρδισε . Τώρα;; Πάντως ο Πτερνέας αφήνει χλιαρές αιχμές κατά της απόφασης και προειδοποιεί λέγοντας ότι «Δεν κρίνουμε αποφάσεις τις κρίνουμε όμως στην τελική τούς έκβαση και αυστηρά.»……

Επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα σήμερα με δυο παιχνίδια . Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά . ΑΕ Μοσχάτου εναντίον ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και Χαλκηδόνα απέναντι στην ΑΕ Περάματος . Με τα παιχνίδια αυτά θα ολοκληρωθούν οι πρώτοι από τους δυο αγώνες  στην φάση των «οκτώ ». Στους άλλους δυο ( Αμπελακιακός- Ερμής 2-1, Εθνικός- Ιωνικός 1-1) δεν ξεκαθάρισε τίποτα , οπότε οι επαναληπτικοί αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον….

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου  θα  επαναρχίσουν τα Πειραϊκά πρωταθλήματα  και των τριών κατηγοριών καθώς και τα πρωταθλήματα υποδομών Κ18 ( Εφήβων ) και Κ16( Παίδων )  στα οποία θα διεξαχθεί  η πρώτη αγωνιστική της Β’ φάσης. Η Επιτροπή Υποδομών ενημερώνει ότι στο site της Ε.Π.Σ. Πειραιά(www.epspeir.gr) στην ενότητα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ  έχουν αναρτηθεί οι όμιλοι και το αναλυτικό πρόγραμμα της Β’ Φάσης των Πρωταθλημάτων Κ18 & Κ16 περιόδου 2018-2019……

Για το μοναδικό φαινόμενο της   Ένωσης Καμινίων έχουμε  αναφερθεί αρκετές φορές . «Αληθινή πλευρά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μοναδικό φάρο ελπίδας  »  την ονόμασε με ανάρτηση του στο facebook o Βασίλης Τσιτούρας και πρόσθεσε : Η Ένωση Καμινιων είναι  ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ,λόγος, για να ασχοληθεί με το «διοικείν » ένας ερασιτέχνης παράγοντας .Παράλληλα ο τεχνικός του Αστέρα Νίκαιας Άγγελος Σκανάτοβιτς μετά την «φιλική » ήττα με 0-4 από τους μικρούς Καμινιώτες του δάσκαλου Δημήτρη Τζανετουλάκου ανέβασε στη σελίδα του Αστέρα την παρακάτω ανακοίνωση που δείχνει και το ήθος του φίλου Άγγελου :

«Στο 1ο αγώνα της καινούργιας χρονιάς ο Αι Βασίλης είπε να φέρει στον Αστέρα Νίκαιας δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου μέσω του φιλικού απέναντι στην Ένωση Καμινίων. Το τελικό 0-4 με τέρματα των Μουρελάτου στο 23′, Τίπελη στο 24′, Χίκα στο 70′ και Παπαδάκη στο 89′, φαντάζει πολύ μικρό μπροστά στο ποδόσφαιρο που παίζουν οι πιτσιρικάδες του πρωτοπόρου του β’ ομίλου της Β’ Πειραιά. Από πέρυσι που οι 2 ομάδες είχαν παίξει στο κύπελλο με νικητή τον Αστέρα με 2-0 έχει ”κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι” κι οι 2 ομάδες είναι τελείως διαφορετικές. Η Ένωση είναι ομάδα υπόδειγμα κι ο Αστέρας με την ”αποψίλωση” επιθετικογενών παικτών που έχει υποστεί φαντάζει να θέλει επανεκκίνηση! Ο χρόνος πιέζει με το 1ο επίσημο παιχνίδι απέναντι στον ΑΟΑΔ να είναι σε 9 μέρες και η δουλειά για να γίνει πολύ! Στον αγώνα χρησιμοποιήθηκαν 18 παίκτες.»….

Δυο βασικά στελέχη  δεν θα συνεχίσουν στον Αίαντα Σαλαμίνας αφού λύθηκε η συνεργασία μαζί τους . Είναι ο Γιώργος Μελαμπιανάκης και ο Τόνι Σταυράτης . Και όπως όλα δείχνουν αλλάζουν πολλά στην ομάδα για τη συνέχεια….

Στην ομάδα του χωριού του τα Φίχτια Αργολίδας   επέστρεψε μετά από 8 χρόνια ο Βασίλης Πιτερός . Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού για να πάει στον Αχιλλέα Φιχτίων . Τον… Αχιλλέα πάντως δεν τον αφήνει με τίποτα….

Νέα απώλεια για τον Περαμαϊκό . Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών Ο Σταμάτης Μακρόγλου επί σειρά ετών στέλεχος υποστηρικτής και χορηγός  του συλλόγου . Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΠΟ Περαμαϊκός συλλυπείται την οικογένεια του και μετέχει στο πένθος της . Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες  έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Κατσουλάκης…..