Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Είναι πλέον οριστικό  και επιβεβαιώθηκε  πλήρως η στήλη .Παρατάθηκε η προθεσμία για την εφαρμογή του μέτρου της Κάρτας Υγείας Αθλητή έως τις 31 Ιουλίου 2019,με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Υγείας και του υφυπουργού Αθλητισμού που αναρτήθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Μια κάρτα που ήταν να ισχύσει από τον Σεπτέμβριο του 2018 πήρε παράταση για το ξεκίνημα του 2019 και τώρα δόθηκε νέα παράταση μέχρι το καλοκαίρι. Κι όλα αυτά τη στιγμή που τα Πειραϊκά σωματεία, σχεδόν όλα , ήταν έτοιμα. Είχαν ξοδέψει και αρκετά χρήματα για να εξεταστούν από γιατρό οι ποδοσφαιριστές  τους. Ως συνήθως , όμως και αυτό το μέτρο μας βρήκε απροετοίμαστους….

Για ρίψη αντικειμένου στον αγώνα με την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα τιμωρήθηκε ο ΑΟ Κορυδαλλός με πρόστιμο 100 ευρώ λόγω υποτροπής .Δεν είναι κρίμα να πληρώνει το σωματείο την ανοησία κάποιου;;

Τα ίδια και –πολύ – χειρότερα  για τον Ηρακλή Νίκαιας που τιμωρήθηκε βάσει του Φύλλου αγώνα στο παιχνίδι με την Ένωση Καμινίων  εκτός από ρίψη  αντικειμένου  και για «αντιαθλητική – απειλητική συμπεριφορά» με 150€. Δεν είναι μικρό ποσό για ένα ερασιτεχνικό σωματείο . Που διαθέτει μάλιστα και άψογη διοίκηση . ….

Η χειρονομία  του ποδοσφαιριστή της Χαλκηδόνας Θοδωρή Κύρια στον αγώνα με την ΑΕ Περάματος προς την εξέδρα τιμωρήθηκε  με δυο( 2) αγωνιστικές και 20€. Την περιέγραψε παραστατικά ο διαιτητής στο Φ.Α. Σφικτή γροθιά και το χέρι σε ορθή γωνία…

Ανακοινώθηκε επίσημα από τον Αετό Κορυδαλλού ο νεοαποκτηθείς Λεωνίδας Γκορόγιας. Ο Χρήστος Πατσατζόγλου που , επίσης , αποκτήθηκε , δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα  από τον σύλλογο…..

Ξεκίνησε δραστήρια, όπως και το καλοκαίρι άλλωστε , την μεταγραφική του  ενίσχυση ο φιλόδοξος Ολυμπιακός Περάματος  .Ήδη απέκτησε τον Γιάννη Ψυλλάκη και βάζει τις βάσεις και για περαιτέρω ενίσχυση . Κι όταν λέμε βάσεις  εννοούμε …βάσεις . Δεν  περιγράφω άλλο….

Μια σπίθα από το δάσος… Αυτό τον ευρηματικό τίτλο βρήκε – ποιος άλλος – ο Αστέρας Νίκαιας δηλαδή ο Άγγελος Σκανάτοβιτς   για να περιγράψει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή  Δημήτρη Μιχαηλίδη  από το Δάσος Χαϊδαρίου ( πρώην της Σπίθας ) . Αναφέρει χαρακτηριστικά :« Από το Δάσος Χαϊδαρίου που πήγε το καλοκαίρι από τη Σπίθα Νίκαιας, ο 28χρονος κεντρικός και αριστερός χαφ Δημήτρης Μιχαηλίδης, επιστρέφει στο γήπεδο της Νίκαιας, αυτή τη φορά για τον Αστέρα Νίκαιας. Με θητεία ακόμα σε Ηρακλή, Πελασγιώτιδα και Τοξότη Λάρισας έρχεται για ”να ανάψεις φωτιές” σε αντιπάλους προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.»……

Επτά τερματοφύλακες των ομάδων της Α’ Κατηγορίας δεν έχουν εγκαταλείψει ούτε λεπτό την εστία τους στα 11 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος ,αφού έχουν αγωνιστεί και στα 990 λεπτά . Από τον 1ο όμιλο είναι οι Χρήστος Βορρίσης( Αστέρια Δραπετσώνας ) Γιώργος Κατσικώστας ( ΑΟ Κορυδαλλός ), Χρήστος Ρόκος ( ΑΣ Ποντίων ) και από τον 2ο όμιλο οι Γιουσέφ Ελθίνι ( ΑΣ Δραπετσώνας ) , Παναγιώτης Καλογεράς ( Αετός Κορυδαλλού) , Άγγελος Μεϊμάρογλου( ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα) , Κωνσταντίνος  Ρετζέπης( ΑΟ Χαλκηδόνα) .

Από αυτούς ο Βορρίσης  των Αστεριών έχει μαζέψει περισσότερες φορές την μπάλα από τα δίκτυα του ( 27 φορές) ενώ ο Άγγελος Μεϊμάρογλου της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας τις λιγότερες ( μόλις 7 ) …

Ο μπέμπης του ποδοσφαιριστή του Πυθαγόρα Περάματος Μάριου Ιωσηφίδη  που μόλις γεννήθηκε δεν πιστεύω  ότι θα γίνει μπαλαδόρος όπως επιθυμεί ο  πατέρας του, αλλά δημοσιογράφος . Γιατί χάρη στο μωρό και από τις συζητήσεις που έγιναν , μάθαμε ότι ο Μάριος και ο προπονητής  του Πυθαγόρα Δημήτρης Μάνσαλης  είναι αδέλφια ετεροθαλή!!! Είδατε λοιπόν τι κάνει ο …μπεμπάκος;;;….

Τον Δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη θα επισκεφτεί σήμερα  το πρωί στο γραφείο του αντιπροσωπεία της διοίκησης του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Προοδευτικής  προκειμένου να τον τιμήσει για την προσφορά του. Παράλληλα θα συζητήσουν για θέματα που αφορούν  τους βετεράνους….

Τραγικές  ώρες για τον Γιάννη Μιχάλαινα . Ο πρόεδρος του Πολυκράτη  «έχασε » χθες την μονάκριβη κόρη του την Μίνα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία  44 ετών. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στη ζωή. Το μοναδικό του στήριγμα . Από τότε που  έφυγε η σύζυγος του εδώ και χρόνια, ο κυρ- Γιάννης   είχε μόνο την κόρη του για παρέα και συντροφιά . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια . ‘Όλο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο συμμετέχει στο βαρύτατο πένθος του …..