Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες ο Ερμής  σε κέντρο του Κορυδαλλού  παράλληλα με εκλεκτούς μεζέδες  για τους αθλητές . Εκεί βγήκε και η είδηση . Στο τραπέζι ήταν παρών και ο νεοαποκτηθείς στόπερ Γιάννης Καλογερής με πλούσια θητεία στο Αθηναϊκό πρωτάθλημα . Ένας σπουδαίος παίκτης που αγωνίζεται για πρώτη φορά στα Πειραϊκά γήπεδα . Μια μεταγραφής ουσίας που έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας Κώστα Πρέκα . Και ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Ποτηριάδης σχολίασε στο facebook : «Πάλι μας τρέλανες προεδράρα ……!!!!!»…..

Τον Μελαμπιανάκη απέκτησε ο Φαληρικός και σίγουρα η μεταγραφή αυτή προκάλεσε αίσθηση. Κι όπως ανακοινώθηκε , έρχονται κι άλλες σπουδαίες μεταγραφές στην ομάδα. Για να δούμε προλαβαίνει ο σύλλογος για κάτι καλό στη συνέχεια ;;

Ο Αντώνης Νταής είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των Πειραϊκών πρωταθλημάτων και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς μέχρι τώρα. Σε 11 αγώνες έχει σημειώσει 18 τέρματα .Στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, τον Νταή ακολουθεί ο Γιάννης Θεοδοσίου του Ικάρου Καλλιθέα με 11 γκολ. Άλλη μια σημαντική παρουσία φέτος…..

11 τέρματα  έχει και ο πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου Σταμάτης Σαπαλίδης της ΑΕ Μοσχάτου , δεινός εκτελεστής που σκοράρει κατά ριπάς . O Σταμάτης είναι γκολτζής κάθε είδους . Και δεν εννοούμε μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σκοράρει  γενικά. Μάθαμε ότι θα γίνει και μπαμπάς !!! Με το καλό η κοράκλα που έρχεται Σταμάτη μου!!   Πιο πίσω με 9 γκολ είναι ο Μπάμπης Κουβάτσος που μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην Αστυπάλαια , αλλά συνεχίζει στον γειτονικό Ερμή Κορυδαλλού. Ακολουθεί με 7 ένας ακόμα παίκτης του Μοσχάτου, ο Άγγελος Σπανός . Από κει και πέρα είναι με 6 τέρματα ο Παναγιώτης Παυλόπουλος και με 5 ο Λουί Μπεσού και ο Ιλίρ Καστράτι. Και οι τρεις αγωνίζονται σε μια ακόμα ανερχόμενη δύναμη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, τον ΑΟ Καραβά….

Στον 1Ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας πρώτοι σκόρερς είναι με 9 τέρματα ένας έμπειρος και ένας ταλαντούχος επιθετικός . Είναι ο 35χρονος Διονύσης Μηνόγιαννης του Άρη Αμφιάλης και  ο 21χρονος Δημήτρης Σκουλουδάκης των Νέων Ευγενείας .

Πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου αλλά και όλης της Β’  Κατηγορίας είναι με 13 γκολ ο Λεντιόν Σίντρε των Φιλάθλων …

14 γκολ έχει σημειώσει ο πρώτος σκόρερ της Γ’ Κατηγορίας ο Θανάσης Παπακαλοδούκας του Περαμαϊκού. Πιο πίσω με 11 τέρματα ο Δημήτρης Πούτος της ΑΕ Σαλαμίνας…..

Τρεις φορές έχει αποβληθεί μέχρι τώρα σε 11 αγώνες  ο έμπειρος μέσος του Ηρακλή Νικαίας Γιώργος Κυριακίδης . Και τις τρεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα . Την 5η με τον Παντζιτζιφιακό στο 93’ . Επανήλθε την 7ηστο παιχνίδι με τον ΑΟΚ Φαλήρου και αποβλήθηκε  στο 74’ . Μόλις έληξε η ποινή της μιας αγωνιστικής γύρισε και την 9η αγωνιστική στο ματς με την Ένωση Καμινίων αποβλήθηκε στο 71’ . Πάλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα….

Την έκανε τελικά ο Χάρης Δεμερτζής που ήταν να πάει από τον Αίαντα Σαλαμίνας στην Αμφιάλη. Φαίνεται ότι βρήκε κάτι καλύτερο και μάλλον καταλήγει στον Πανναξιακό.. Από Σαλαμίνα σε Νάξο δηλαδή…. Νησί το ένα , νησί και το άλλο….

Μια ακόμα σημαντική κίνηση από την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού  που φέρνει πλέον κάτι το διαφορετικό στο Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .  Τις τελευταίες μέρες έγινε αδελφοποίηση με ένα ιστορικό σύλλογο από μια κωμόπολη της Δράμας . Τον Γ.Σ Προσοτσάνης . Όμορφη ενέργεια …..

Έφυγε από τη ζωή  η σύζυγος του αξέχαστου προπονητή Κώστα Παχατούρα και μητέρα του βετεράνου τερματοφύλακα Φίλιππου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια….

Κηδεύεται σήμερα στις 15.00 στο Νεκροταφείο Σχιστού ( ναός Τιμίου Προδρόμου -άνω εκκλησία ) η κόρη του προέδρου του Πολυκράτη Πειραιά Γιάννη Μιχάλαινα ,  Μίνα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών. Τα θερμά του συλλυπητήρια απευθύνει ο Μιχάλης Μουσελής και όλη η οικογένεια της ΑΕ Χατζηκυριακείου . Καλό παράδεισο στην  άτυχη κοπέλα . Κουράγιο κυρ- Γιάννη . Πρέπει να το αντέξεις κι αυτό ….