Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη

Published

on

Για να φανταστείτε πόσο δύσκαμπτη είναι η γραφειοκρατία και γ’ αυτό δεν μπορούμε να προχωράμε σωστά  θα σας αναφέρω δυο παραδείγματα . Το ένα έχει να κάνει με τα στρώματα που δεν έχουν ακόμα τοποθετηθεί πίσω από τις δυο εστίες στο γήπεδο Παντελής Νικολαΐδης . Το ποσό είχε εγκριθεί από το τμήμα Αθλητισμού  του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη  όπως μας είχε πει ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μπακατσέλος και το έγγραφο διαβιβάστηκε στο Οικονομικό τμήμα  για προώθηση . Αυτό έγινε τον Νοέμβριο . Και ακόμα τίποτα . Αν είναι δυνατόν τέτοια καθυστέρηση…

Πάμε και στο γήπεδο Κορυδαλλού .  Είπαν ότι θα κλείσει για 10 μέρες . Τελικά έκλεισε για 2 μήνες . Οι ομάδες μπήκαν κανονικά, από την περασμένη εβδομάδα  άνοιξε και ο στίβος για το κοινό, αλλά η διαγράμμιση  δεν έγινε ακόμα . Ψάχνοντας μάθαμε ότι ο εργολάβος δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ. Για τις εργασίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα  τα χρήματα τα οποίοοοξεπερνούν τις 100.000 €, έχουν πληρωθεί από τον ίδιο!!!!

Ίσως γι’ αυτό και δεν προχώρησε η διαγράμμιση, με τόσο χρέος προς το πρόσωπο του….

Στο  γήπεδο της  Ν. Ιωνίας αγωνίζονται σήμερα οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΠ με αντίπαλες  τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αθήνας που είναι πολύ δυνατές  . Στις 12.30 αρχίζει ο αγώνας των Παίδων και στις 14.30  αυτός των Νέων …..

Ο  Αργοναύτης πήρε τον πρώτο του βαθμό αγωνιστικά και στον σύλλογο άρχισαν  να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία . Νίκη για την Καστέλλα μετά από 7 αγώνες  και για τον Αετό Κορυδαλλού μετά από 4 .  Ντεμπούτο με τους Κορυδαλλιώτες ο διεθνής άσος Χρήστος Πατσατζόγλου και ο Λεωνίδας Γκορόγιας .Πρώτη φορά στον πάγκο ο Στέλιος Βογιατζής,η παρουσία του οποίου ενήργησε θετικά για τον Αετό…..

Κάποιος τον…. μάτιασε, φαίνεται,  τον Φανούρη Πουλάκη . Ο νεοαποκτηθείς άσος του ΑΟ Καραβά μπήκε  σαν αλλαγή στο 46’ του αγώνα με την Ένωση Α.Α. . Έπαιξε μόνο έντεκα λεπτά αφού τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε . Ευτυχώς όμως δεν κτύπησε σοβαρά…

Ντεμπούτο έκανε στον Καραβά  ο 17χρονος Αντώνης Ντρούγκας για τον οποίο είχε γίνει στο ξεκίνημα της περιόδου τόσος ντόρος από την προηγούμενη ομάδα του τον ΑΟΚ Φαλήρου . Τελικά όλα ξεπεράστηκαν και ο ταλαντούχος άσος «βγήκε από την ναφθαλίνη »….

Τα δέκα γκολ έφτασε στα δέκα παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι τώρα ο  επιθετικός του Αίαντα Σαλαμίνας Λουλιέτ Τσομπάι . Μηχανή του γκολ ο παίκτης. Σημειωτέον ότι στο δεύτερο γκολ που πέτυχε επί του Δία Κορυδαλλού την περασμένη Κυριακή ντρίπλαρε και τον τερματοφύλακα…

Μιας και μιλήσαμε για σκόρερς να πούμε ότι από τους επτά παίκτες που προηγούνται στον πίνακα του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας σκόραραν οι πέντε .Ο Γιάννης  Θεοδοσίου του Ικάρου , ο Παναγιώτης Αυγέρης της Αμφιάλης, ο Λουλιέτ  Τσομπάι του Αίαντα Σαλαμίνας  ο Κούλης Ηλιόπουλος της Χαραυγής και ο Έρβις Πάσα  της Καστέλλας . Δεν σκόραρε στο παιχνίδι με την Χαραυγή ο κορυφαίος παίκτης της Θύελλας Μοσχάτου ο Αντώνης Νταής που  έχει σημειώσει 18 τέρματα. Είναι η δεύτερη φορά που ο χαρισματικός σκόρερ δεν πετυχαίνει  γκολ. Η πρώτη ήταν στο 1-6 με τον ΑΣ Ποντίων . Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια  έχει σκοράρει.

Ο άλλος παίκτης από τους πρώτους σκόρερ που δεν  έβαλε γκολ ήταν ο στρατευμένος  Σταύρος Κίτσιος . Αυτός όμως δεν αγωνίστηκε αφού βρισκόταν στην μονάδα του στη Μυτιλήνη. Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει μετάθεση για την Αθήνα….

Στον 2ο όμιλο έλαμψε και πάλι  το άστρο του Σταμάτη Σαπαλίδη που πέτυχε και τα τρία γκολ της ΑΕ Μοσχάτου στον αγώνα με την ΑΕ Περάματος . Έτσι έφτασε τα 14 γκολ σε 12 παιχνίδια…..

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 63 ετών την  περασμένη εβδομάδα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  Σίμος Βίδος που είχε αγωνιστεί στον Άρη Αμφιάλης και τον Αστέρα Κερατσινίου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του….