Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ..

Published

on

Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά . Στο Πέραμα η τοπική ΑΕ Περάματος θα αντιμετωπίσει την Χαλκηδόνα στη ρεβάνς του 2-2 στο «Παντελής Νικολαΐδης »  Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Ηλίας Σπάθας  με βοηθούς τους Θανάση Φαγκρίδα και Μπάμπη Μηλιδώνη . Τέταρτος διαιτητής είναι ο Νίκος Κουβέλης και παρατηρητής αγώνα ο Κώστας Φελλάς …..

Νίκη και ήττα των Μικτών Πειραιά στη Νέα Ιωνία με την Αθήνα . Οι παίδες παίζοντας περίφημα επικράτησαν με 2-0 και έδειξαν ότι έχουν βρει πλέον τν δρόμο τους . Με το ίδιο σκορ ηττήθηκαν οι Νέοι  παρά την καλή τους εμφάνιση….

Μόνος του κι όλοι τους !!! Εκδικάστηκε χθες στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η ένσταση της Χαραυγής κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΣ Πειραιά , που δικαίωσε τον Ίκαρο Καλλιθέας στο θέμα με το δελτίο του γκολκίπερ Εμμανουήλ… Από την μια πλευρά το παρών έδωσαν  ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ Αντώνης Ανούστης, ο γνωστός μεγαλοδικηγόρος Αργύρης Λίβας, και σύσσωμη η διοίκηση του Ικάρου. Από την «αντίπερα όχθη »  ο Σωκράτης Πετρνέας που μόνος του υποστήριξε   τις απόψεις  της ομάδας του με τα δικά του επιχειρήματα . Ο δικαστής άκουσε  και τις δυο πλευρές αλλά φαίνεται πως μπερδεύτηκε κάπου. Και μάλλον όπως φάνηκε θα καθυστερήσει να βγάλει την απόφαση του…..

Οι ιώσεις …θέρισαν την ΑΕ Αίγινας  τις τελευταίες μέρες. Έξι βασικοί ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους Νέους Δραπετσώνας ενώ τρεις έπαιξαν με πυρετό. Οι νησιώτες μαζεύουν τα κομμάτια τους ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό Περάματος. Ένα καθοριστικό παιχνίδι  και για τις δυο ομάδες με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος   γύρος και θα κριθούν πολλά….

Ο ένας «στόλισε » τον άλλο για τα καλά. Αμέσως μετά την αποβολή του με δυο κίτρινες κάρτες ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας  Χρήστος Πέρρος έβρισε τον διαιτητή Μιχάλη Φιλακούρη . Ο τελευταίος με την σειρά του μετέφερε στο φύλλο αγώνα αυτά που του «έσυρε » ο παίκτης . Αποτέλεσμα ήταν να τιμωρηθεί με 9 αγωνιστικές και 80 ευρώ πρόστιμο  . Ο Πέρρος θα επανέλθει σε αγωνιστική δράση στις 17 Μαρτίου…

Την προσεχή Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 ο ΑΣ Ποντίων θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα γραφεία του συλλόγου . Καλούνται όλοι οι φίλοι του συλλόγου να παραβρεθούν στην εκδήλωση . Θα ακολουθήσει ενημέρωση των γονέων όλων των τμημάτων της Ακαδημίας…..

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η ΑΕ Μαύρου  Αετού Ολυμπιάδα .Στα τελευταία έξι παιχνίδια παραμένει αήττητη ενώ μετράει τέσσερις νίκες χωρίς να δεχτεί τέρμα . Βέβαια τα έφαγε μαζεμένα  στο Κύπελλο την περασμένη εβδομάδα από την ΑΕ Μοσχάτου (0-4), αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το Κύπελλο…..

«Πήρε μπρος» ο Γιάννης ο Κάππος . Ο νεαρός επιθετικός της Κύπρου Κορυδαλλού , σκοράρει πλέον συνεχώς. Στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει σημειώσει τέσσερα γκολ….

Στο μεταξύ τους αγώνα οι βετεράνοι της Δόξας Πειραιά και των Νέων Ευγενείας  τίμησαν τον Δημήτρη Τσιρίδη που έπαιξε και στις δυο ομάδες και φυσικά στον Ιωνικό όπου έκανε μεγάλη καριέρα. Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή , αλλά πάνω από όλα ένα εκπληκτικό παιδί με ήθος …….

Ο  πρώην  παράγοντας της ΕΠΣΠ Στάθης Αμαραντίδης  αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον διευθυντή της Κλινικής «Οδηγήτρια » ιατρό Παναγιώτη Μπαΐζο για το τεράστιο ενδιαφέρον που  έδειξε στην περίπτωση της συζύγου του που πέρασε περιπέτεια πνευμονίας ….

Θρήνος για τον πρώην δήμαρχο Δραπετσώνας Κώστα Χρονόπουλο   που διατέλεσε πρόεδρος στον ΑΣ Ποντίων και στον ΑΣ Δραπετσώνας  .  Έφυγε από τη ζωή  σε ηλικία 52 ετών η κόρη του Αναστασία κτυπημένη από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ήταν ιατρός μικροβιολόγος στο ΙΚΑ Δραπετσώνας . Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλθεί σήμερα στις 3μμ στον ιερό ναό του Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας . Κουράγιο και δύναμη στον φίλο Κώστα και όλη την οικογένεια. Καλό παράδεισο στην άτυχη κοπέλα….