Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Μια πολύ εκδήλωση θα γίνει απόψε στις 20.00 με πρωτοβουλία της Ελλάδας Ποντίων σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Φιλία Ελλάς  και την ΕΠΣ Πειραιά . Στο σχολείο που βρίσκεται  δίπλα στο γήπεδο των Ορυζομύλων διοργανώνεται παράσταση Καραγκιόζη.  . Απώτερος σκοπός είναι να βοηθήσουν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες καθώς και  ευπαθείς ομάδες , συγκεντρώνοντας τρόφιμα .  Αξίζει τον κόπο να δώσουν το παρών όλοι όσοι μπορούν …

***Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει τα σωματεία ότι πλέον σε περιπτώσεις συγχωνεύσεων, μετονομασιών, ίδρυση νέων σωματείων των σωματείων, πρώτα θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση και απαραίτητη προέγκριση από το τμήμα Μητρώου σωματείων της Ε.Π.Ο.

Τα σωματεία που τυχόν ενδιαφέρονται να ενημερωθούν μπορούν να το κάνουν από τον Οδηγό Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου που έκδωσε η Ε.Π.Σ.Πειραιά, στην ενότητα «Κανονισμός Λειτουργίας Ερασιτεχνικών ομάδων» στις σελίδες48 έως 57.

Ειδικά για τις περιπτώσεις συγχωνεύσεων υπάρχουν σημαντικές τροποποιήσεις που  πρέπει να γνωρίζουν τα σωματεία.…

***Παρελθόν αποτελεί από τον Αμπελακιακό ο προπονητής Νίκος Μαρωνίτης μετά από δική του επιθυμία . Αυτό ανακοινώθηκε χθες 5 Νοεμβρίου. Και ψάχνοντας το αρχείο μας διαπιστώσαμε ότι την ίδια ακριβώς ημερομηνία πριν από δυο χρόνια , στις 5 Νοεμβρίου του 2013 ο Μαρωνίτης αποχώρησε από τον ΑΟ Ζέας γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει κάτω από  τις συνθήκες που επικρατούσαν εκεί….