Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Ο Ερμής  πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά αποκλείοντας  τον Αμπελακιακό ομάδα Γ’ Εθνικής . Το γκολ που σημείωσαν οι Κορυδαλλιώτες στη Σαλαμίνα στις 19 Δεκεμβρίου με τον Κίτσιο που τώρα είναι στρατευμένος  αποδείχτηκε «χρυσό » . Χθες την πρόκριση πήρε πάνω του ο Κώστας Δράμπαλης. Ο 36χρονος γκολκίπερ  εκτέλεσε το πέναλτι με το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του ,ενώ παράλληλα κράτησε ανέπαφη την εστία του με δυο σωτήριες επεμβάσεις και όχι μόνο ….

Έχουν προκριθεί λοιπόν στους «4» η ΑΕ Περάματος, ο Ερμής Κορυδαλλού, κατά πάσα πιθανότητα η  ΑΕ Μοσχάτου μετά το 4-0 επί της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας στο πρώτο παιχνίδι ενώ θα περάσει και μια ομάδα Γ’ Εθνικής  σίγουρα αφού Ιωνικός και Εθνικός αγωνίζονται μεταξύ  την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στη ρεβάνς του 1-1 …..

Καμπανάκι SOS   για επτά σωματεία της Α’ Κατηγορίας Πειραιά που  θα πρέπει μέχρι αύριο να δηλώσουν συμμετοχή ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  στο πρωτάθλημα υποδομών Κ14 της ΕΠΣΠ . Είναι ο Αίας Σαλαμίνας, τα Αστέρια Δραπετσώνας , η Αστυπάλαια Κορυδαλλού, ο Δίας Κορυδαλλού , η Ένωση Α.Α. Ρέντη , η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού και η Θύελλα Μοσχάτου ….

Συνεχίζονται οι συζητήσεις και τα σχόλια  για τον επεισοδιακό  αγώνα του ΑΟ Καραβά με την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα .Θα ασχοληθούμε εμείς τώρα με τον διαιτητή Μπαλαχούτη. Δημιουργήθηκε στο τέλος μια σύρραξη στην οποία συμμετείχαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές . Ο ρέφερι έγραψε τρεις από κάθε ομάδα. Στην τύχη ; Ή τους ξεχώρισε από τους υπόλοιπους μέσα στο πλήθος θεωρώντας τους πιο ενεργούς ; Δεν θα το μάθουμε ποτέ.  Ο Μπαλαχούτης έτσι είδε , έτσι έκρινε . Αυτός ήταν ο άρχων του αγώνα . Προσωπικά  θα σταθώ σε κάτι άλλο  που δεν αναφέρθηκε ποτέ , γιατί καμιά φορά και οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά . Όσοι ήταν στο γήπεδο το διαπίστωσαν . Οι υπόλοιποι το είδαμε από τα βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα  του αγώνα . Οι εμφανίσεις των δυο ομάδων ήταν σχεδόν ίδιες. Λευκή φανέλα με μπλε λεπτές ρίγες ο Καραβάς , λευκή φανέλα με μαύρες λεπτές ρίγες ο Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα .Σε αρκετές περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές μπερδεύτηκαν . Το ίδιο και οι φίλαθλοι από την εξέδρα . Ο διαιτητής έκρινε ότι δεν έμοιαζαν . Σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους. Οι του Καραβά, έμαθα ότι του πήγαν μια μπλε εμφάνιση, αυτή που φορούσε η ομάδα στον τελικό Κυπέλλου . Δεν δέχτηκε ο Μπαλαχούτης . Και δεν γνωρίζω τον λόγο. …..

Πρωταθλητής χειμώνα στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ο Ολυμπιακός Περάματος που αναδείχτηκε ισόπαλος στο ντέρμπι κορυφής  με την Αίγινα . Να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι από τότε που ανέλαβε ο  Μπάμπης Σκλάβος εδώ και οκτώ αγώνες είναι αήττητοι με 18-3 τέρματα….

Στον 2ο όμιλο τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησαν οι μπόμπιρες του Δημήτρη Τζανετουλάκου. Η Ένωση Καμινίων που συνεχίζει να εκπλήσσει   …

Στην Γ’ Κατηγορία  ο Περαμαϊκός σαρώνει τα πάντα . 12 νίκες σε 12 παιχνίδια . Πρώτη επίθεση με 56 γκολ. Όχι μόνο πρωταθλητής Χειμώνα, αλλά και των 4 εποχών !!!……

Η  διοίκηση του Παννεαπολικου συλλυπείται θερμά  τον ποδοσφαιριστή της ομάδας και προπονητή των υποδομών Κωνσταντίνο Ράπτη για τον θάνατο του πατέρα  του  που έφυγε σε ηλικία 68 ετών και κηδεύτηκε την Δευτέρα στο Σχιστό

Η διοίκηση του ΑΟ Άνω Νεάπολης αισθάνεται την υποχρέωση  να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Γιάννη Λεβεντάκη και την εταιρεία LEVENTAKIS SHIPPING για την προσφορά μιας πλήρους αθλητικής εμφάνισης στον σύλλογο .

Επίσης η Άνω Νεάπολη και ο Παναγιώτης Μωραΐτης συλλυπούνται  βαθύτατα τον υπεύθυνο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΠ κ. Χαράλαμπο Μοιραδωράκη για τον θάνατο της μητέρας του….

Από δυο χατ- τρικ προερχόταν ο Σταμάτης Σαπαλίδης  τις δυο τελευταίες  αγωνιστικές . Το καλύτερο γκολ όμως ο φορ της ΑΕ Μοσχάτου  το πανηγύρισε χθες . Όχι στο γήπεδο , αλλά στο…. μαιευτήριο ΡΕΑ. Εκεί όπου η σύζυγος του Αργυρώ έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.  Ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι . Στους πανευτυχείς γονείς , τις καλύτερες ευχές μας !! Θερμές ευχές και από τη διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου. Να τους ζήσει η κουκλάρα !!!…