Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε η  ανακοίνωση του «Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά της παράταξης που διοικεί την ΕΠΣ Πειραιά που βγήκε στη δημοσιότητα λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες βράδυ. Μια ανακοίνωση που μιλάει για αναδιάρθρωση  ουσιαστικά μελών ΔΣ και επιτροπών . Ουσιαστικά η κίνηση αυτή προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στους περισσότερους . Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε αργά τη νύχτα και μετά από επικοινωνία που είχαμε με τους κ. Απόστολο Μαρούλη και Γιάννη Σπάθα υπάρχει θέμα προέδρου . Ένα θέμα που τίθεται για πρώτη φορά. Όπως μας  είπαν  τα δυο  ισχυρά στελέχη της παράταξης  έχει γίνει προσπάθεια εδώ και 15 μέρες να έλθουν  σε επαφή με τον Γιώργο Ανατολάκη για σοβαρότατα θέματα που απασχολούν την Ένωση, αλλά ο τελευταίος παραμένει «άφαντος» αφού δεν πέρασε καθόλου από τα γραφεία  ενώ  δεν απαντά ούτε στα τηλέφωνα .  Κι όλα αυτά ενώ υπάρχουν εκκρεμότητες με το ΣΕΦ  που αφορούν τα νέα ενοικιαστήρια συμβόλαια ανανέωσης των γραφείων καθώς και το θέμα  του  χρέους που υπάρχει. Σε αυτά τα θέματα απαιτείται υπογραφή του προέδρου  και με την καθυστέρηση αυτή ενδέχεται να υπάρξουν αγωγές. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων  που θα υπάρξουν σίγουρα την προσεχή Τρίτη…..

Δεν έμεινε πού καιρό χωρίς δουλειά ο Λουκάς Κάλλας. Ο ικανός τεχνικός μετά την αποχώρηση του από τον Αετό Κορυδαλλού ανέλαβε τον ΑΣ Ποντίων , στον οποίο εργαζόταν και πέρυσι . Σίγουρα δεν πάει «στα τυφλά» αλλά σε έναν ιστορικό  σύλλογο  όπου γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις…..

Είναι φαίνεται της …μόδας να έχουν πρόβλημα κάποιοι τερματοφύλακες  και να μην υπάρχουν αντικαταστάτες. Αυτό συνέβη  και στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας την Κυριακή στο 1-4 από τον ΑΟΚ Φαλήρου . Ο γκολκίπερ Τριαντάφυλλος Μυλωνάς δεν μπόρεσε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να παίξει. Έτσι κάτω από τα δοκάρια ελλείψει αντικαταστάτη αναγκάστηκε να καθίσει ο μέσος Σταμάτης Ηλιάκης …..

Ο Πειραϊκός την Κυριακή αν και έμεινε πίσω στο σκορ, “καθάρισε” το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο, χάρη σε δυο… ετεροθαλή αδέλφια, όπως μας ενημέρωσε ο Φώτης Περιφάνης . Ο λόγος για τους Παναγιώτη Φριντζάλα και Αποστόλη Παφίλη, που με τα δυο γκολ που σημείωσαν χάρισαν την πολύτιμη νίκη στην ομάδα τους….. Από την άλλη μεριά η απογοήτευση στο στρατόπεδο των Λεόντων ήταν τόσο μεγάλη που… έστειλε στο Νοσοκομείο τον Κώστα Κριμιτζά. Ο τεχνικός των Καμινιωτών Κώστας Κριμιτζάς ανέβασε απότομα πυρετό, με αποτέλεσμα να πάει προληπτικά για εξετάσεις…

Τέλος καλό όλα καλά για την κ. Ελένη Σπάθα που μετά από μια ταλαιπωρία που είχε με την υγεία της επέστρεψε στο σπίτι της . Ο σύζυγος της ,ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους εκείνους που με κάθε τρόπο έδειξαν την αγάπη τους.

Ευχαριστεί επίσης το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Μετροπόλιταν» και ιδιαίτερα τον διευθυντή ιατρό παθολόγο- ηπατολόγο κ. Γρηγόρη Γιαννούλη για το τεράστιο ενδιαφέρον  που έδειξαν στην περίπτωση της συζύγου του…..

Είδε στο βίντεο τις φάσεις του αγώνα του Αστέρα Νίκαιας με τον Άρη Αμφιάλης και το γκολ που σημείωσε η ομάδα του ,αλλά ακύρωσε ο διαιτητής Μιχάλης Φιλακούρης  και «τρελάθηκε». Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου  Βασίλη Τσιτούρα που έγραψε στη σελίδα του στοFacebook με τον γνωστό μοναδικό του τρόπο :

«Α, ρε μπαγάσα Μιχάλη….δεν ξέρω ακόμη, γιατί ακυρώθηκε το γκολ!!!!!….για φάουλ, στον κίπερ???..μήπως υπάρχει και πέναλτι, στην ίδια φάση, στο Νο 10???..
….δες σε παρακαλώ, τα δυο ”ανάποδα”, σουτ, των αντιπάλων, παραλίγο, να ”κόψουν” κεφάλια!!!!!!
…..ξέρω, ότι, ο Αστέρας ,καλό μου παιδί, Μιχάλη, δεν σου πάει!!!!!!
Υ.Γ….τα παραπάνω, είναι, ένα μόνιμο παράπονο….ότι λάθη και να γίνουν, όσες φορές και να μας παίξεις Μιχάλη μου, θα είναι σε βάρος του Αστέρα, από ένα διαιτητή ,πολύ καλό, γενικώς….»

Έφυγε  από τη ζωή  την περασμένη εβδομάδα η  Δέσποινα Γκαμίλη , σύζυγος του αειμνήστου ιατρού  και επί σειρά ετών ηγέτη της ΕΠΣΠ και του ΑΠΟ Κερατσίνι . Τρία ακριβώς χρόνια μετά τον θάνατο του. Κηδεύτηκε ακριβώς δίπλα του. Για πάντα μαζί …..