Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

Και τώρα οι δυο τους . ο  Ερμής πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την Σαλαμίνα νικώντας στο τέλος τον Αίαντα σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι  και  θα αντιμετωπίσει αυτή την εβδομάδα   την πρωτοπόρο( με ένα βαθμό )  Χαραυγή  στον Κορυδαλλό…..

Στον δεύτερο όμιλο  η ΑΕ Μοσχάτου πέρασε άνετα με 0-3 από το Ρέντη , επικρατώντας της Ένωσης Α.Α. . Μια μέρα αργότερα ο ΑΟ Καραβάς δυσκολεύτηκε να νικήσει στο ίδιο γήπεδο την Δραπετσώνα με 1-0 στο τέλος . Το ραντεβού των δυο αυτών ομάδων , όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και τον τίτλο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα…..

Ορισμένοι διαιτητές θα πρέπει να προσέχουν την συμπεριφορά τους και να σέβονται την προσπάθεια των παικτών . Ας μην κάνουν λοιπόν κατάχρηση εξουσίας .  Αλλά το να εξυβρίζεις ποδοσφαιριστές ή παράγοντες και να κάνεις άσεμνες χειρονομίες πάει πολύ. Όπως κατήγγειλε  ο αρχηγός του Ατρόμητου Κερατσινίου και μάλιστα το ανέβασε και στο διαδίκτυο ο νεαρός βοηθός( δεν αναφέρουμε το όνομα του προς το παρόν)  κατά τη διάρκεια του  αγώνα  τον εξύβρισε ενώ μέλος του τεχνικού τιμ τόνισε ότι φεύγοντας από το γήπεδο ο μικρός  έκανε και άσεμνη χειρονομία .Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει οι υπεύθυνοι να «του τραβήξουν το αυτί » . Γιατί ο πιτσιρικάς μπορεί να είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος διαιτητής, αλλά με τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά, δεν έχει μέλλον στη διαιτησία. Ας συμμορφωθεί λοιπόν όσο είναι νωρίς….

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Πειραιά , όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα . Το παρών θα δώσει κανονικά και ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Ανατολάκης…..

Στα στέκια της πλατείας Μέμου  είχε διαδοθεί τις  τελευταίες μέρες πως ο Παναγιώτης Ζίζηλας  επιστρέφει στον Κορυδαλλό . Και φυσικά όλοι νόμιζαν ότι γυρίζει στην Προοδευτική . Κανένας δεν φανταζόταν πως ο ικανότατος άσος θα γύριζε μεν στον Κορυδαλλό , αλλά για να παίξει στον Αετό . Που προχώρησε σε μια ακόμα  μεταγραφή έμπειρου  ποδοσφαιριστή μετά από αυτή του Χρήστου Πατσατζόγλου….

Φαίνεται πως οι σχέσεις του Πειραϊκού με τον διαιτητή Δημοσθένη Ορφανό διέρχονται κρίση τον τελευταίο καιρό. Η διοίκηση του  Νεοφαληριώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση κατά του έμπειρου ρέφερι ,και αφού αναφέρει διάφορα γεγονότα  τον καλεί να εξαιρέσει τον εαυτό του από τους αγώνες του Πειραϊκού.  Είναι από τις ελάχιστες φορές που σωματείο διαμαρτύρεται για τον Ορφανό . Δεν ξέρω τι ισχύει . Καλό όμως είναι να ηρεμήσει η κατάσταση γιατί δεν βγάζει πουθενά…..

Στον αγώνα Πειραϊκού – Αργοναύτη ο ποδοσφαιριστής του πρώτου Παναγιώτης Φριντζάλας  μπήκε στο 66’  .Εξι λεπτά αργότερα πήρε μια κίτρινη κάρτα επειδή μπήκε στην περιοχή πριν εκτελεστεί  το πέναλτι της ομάδας του το οποίο επαναλήφθηκε . Διαμαρτυρία του παίκτη στον διαιτητή και δεύτερη κίτρινη κάρτα . Και από κει και πέρα αρχίζουν τα υπόλοιπα. Ο Φριντζάλας  απειλεί τον Ορφανό κολλάει το κεφάλι του σε αυτό του διαιτητή τον βρίζει τον ακολουθεί στα αποδυτήρια γιατί ο τελευταίος έχει διακόψει το παιχνίδι, ενώ κλωτσάει και την πόρτα των αποδυτηρίων . Αυτά τουλάχιστον αναφέρει το φύλλο αγώνα , για το οποίο δεν υπάρχει ανταπόδειξη. Κι όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά . Τον λόγο τώρα έχει η Πειθαρχική…

Η Θύελλα Μοσχάτου συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις  της  και επικράτησε με 3-2 τον Ίκαρο Καλλιθέας . Η είδηση όμως δεν είναι αυτή . Η είδηση  είναι ότι η ομάδα σημείωσε τρία γκολ , χωρίς να σκοράρει ο Αντώνης Νταής!!!  Αυτό συμβαίνει  για πρώτη φορά…..

«Αλώνισε » τα Πειραϊκά γήπεδα το Σαββατοκύριακο  ο Γιάννης Σπάθας . Και όχι μόνο . Το απόγευμα της Κυριακής  πήρε τη μεγάλη απόφαση και μαζί με κάποιους φίλους αναχώρησε για την Τρίπολη . Προκειμένου  να δει τον Ολυμπιακό….

Το έγραψε στο facebook oΒασίλης Τσιτούρας . Ο οποίος πλέον καθιερώθηκε ως συνεργάτης της σελίδας . Με αφορμή τη νέα νίκη του Αστέρα Νίκαιας ανέφερε:

Οι Κυριακές, τελικά είναι όμορφες…..Είναι Κυριακές του Αστέρα….!!!Είναι πιο “υγιείς” και πιο διαφορετικές, από αυτές, της περιπέτειας μας στη Α’ ΕΠΣΠ.» Ο Βασίλης δεν ξεχνά….

Περισσότερο Τσιτούρας αύριο… Αδυναμίες είναι αυτές …..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply