Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Απορρίφθηκε  από την Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η ένσταση της Χαραυγής κατά του Ικάρου Καλλιθέας  . Η επιτροπή   έκρινε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή  της ΕΠΣΠ  ερμήνευσε και εφάρμοσε σωστά τον κανονισμό .  Έτσι η κατάσταση στην βαθμολογία δεν αλλάζει . Έτσι η Χαραυγή εξακολουθεί να είναι ένα βαθμό μπροστά από τον Ερμή τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή  στις 15.30 στον Κορυδαλλό στο ντέρμπι κορυφής…..

Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με τα πρωταθλήματα υποδομής είναι απαράδεκτο. Το Σάββατο σε αγώνα εφηβικού  πρωταθλήματος είχαμε φοβερά παρατράγουδα . Πρωταγωνιστές  και αυτή τη φορά οι γονείς . Δυστυχώς . Αυτοί δημιουργούν γενικά  τα  επεισόδια. Μαλώνουν και βρίζουν . Ενίοτε κτυπούν κιόλας Διαιτητές και αντιπάλους . Και φυσικά επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά τους . Δώδεκα αποβολές σημειώθηκαν την προηγούμενη  αγωνιστική. Δείγμα φανατισμού οι περισσότερες. Αν είναι δυνατόν…..

Μεταγραφικό ντεμαράζ  και μάλιστα τετραπλό έγινε στη Χαραυγή τελευταία μέρα των μεταγραφών λίγες μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Ερμή στον Κορυδαλλό. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα ….

Μιας και αναφερθήκαμε στις  μεταγραφές , χθες τελευταία μέρα έγιναν γύρω στις 150 !!! Απίστευτο κι όμως αληθινό . Το περιμέναμε ότι θα γινόταν χαμός , αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Ο Έλληνας της τελευταίας στιγμής….

Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί στον Αργοναύτη για τις 6 Φεβρουαρίου στις 18.00 στα γραφεία του συλλόγου. Μια συνέλευση  που θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της ιστορικής ομάδας που τελευταία δεν πηγαίνει καθόλου καλά.  Θα  συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέμα τα και θα γίνει κίνηση για να βγει νέα διοίκηση. Καλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές να δώσουν το παρών και να βοηθήσουν την προσπάθεια ώστε ο  Αργοναύτης να αποφύγει τις περιπέτειες….

Κάποιες φήμες  που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό , έλεγαν  ότι τα Αστέρια Δραπετσώνας οδηγούνται σε διάλυση  και θα σταματούσαν το πρωτάθλημα . Τις φήμες αυτές τις διαψεύδει κατηγορηματικά ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Τράκας που  σε επικοινωνία που είχε μαζί μας τόνισε: «Αυτά που διαδίδονται  είναι κακόβουλες φήμες  και ξέρουμε ποιοι το κάνουν . Εμείς όμως, όχι μόνο συνεχίζουμε κανονικά, αλλά οργανωνόμαστε  κανονικά , και ήδη δημιουργήσαμε το τμήμα κ14  στον σύλλογο μας. Το εκπληκτικό είναι ότι σε κάθε προπόνηση , κατεβαίνουν 20  ποδοσφαιριστές . Μετά από όλα αυτά είναι δυνατόν να διαλυόμαστε ;  Με τις κινήσεις μας δίνουμε απάντηση στους συκοφάντες μας »…..

Ανακοινώθηκε η αδελφοποίηση Φαληρικού και ΑΕ Χταζηκυριακείου . Μια σημαντική κίνηση που θεωρούμε ότι βοηθήσει την προσπάθεια των δυο ιστορικών συλλόγων για συνεργασία. Την προσπάθεια αυτή είδαν όλοι με «καλό μάτι » . Ευχή μας είναι να πάνε όλα καλά . Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο μόνο με συνεργασίες μπορεί πλέον να προχωρήσει. Αυτό έχει αποδειχτεί….

Από την Χαραυγή δόθηκε δανεικός στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας  ο 18χρονος  υψηλόσωμος γκολκίπερ Κωνσταντίνος Νταούλιας . Ο νεαρός πορτιέρο που έχει ύψος 1.95  θα πάρει τις ευκαιρίες του στο φιλικό σωματείο του Φοίνικα ,προκειμένου να αποκτήσει την ανάλογη εμπειρία. Και μια  μικρή λεπτομέρεια . Νονός του  Νταούλια, είναι ο  Σωκράτης Πτερνέας. Τώρα , αυτό είναι καλό ή κακό; Αγωνιστικά μιλάω πάντα….

Την προηγούμενη φορά στις 11 Νοεμβρίου ο Ηρακλής Νίκαιας ενώ έχανε από τον Παντζιτζιφιακό με 0-3 , τελικά ισοφάρισε σε 3-3 . Το περασμένο Σάββατο όμως συνέβη το αντίθετο ο Ηρακλής προηγήθηκε με 3-0 , αλλά οι Φίλαθλοι τον ισοφάρισαν σε 3-3 Και μια …λεπτομέρεια . Και στους δυο αγώνες διαιτητής ήταν ο Χατζηγιάννης!!!!….

Δεν θα συνεχίσει στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού ο ποδοσφαιριστής Πάνος Φιλόπουλος. Σε επικοινωνία του μαζί μας τόνισε: «Αποχωρώ σαν φίλος για προσωπικούς λόγους. Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια στην προσπάθεια της.. Είναι ξεχωριστή  από πολλές . Με μερικές βελτιωτικές κινήσεις μπορεί να φτάσει ψηλά . Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για το όμορφο διάστημα που περάσαμε μαζί .»…..