Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Απόψε θα ξέρουμε ποια ομάδα από τους Ιωνικό και Εθνικό θα πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά . Στις 4μμ στο γήπεδο της Νεάπολης θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Θα διαιτητεύσει ο αξιολογημένος διαιτητής Γ΄ Εθνικής Θ. Πουλόπουλος με βοηθούς τους  Γιώργο  Ζερβάκη Νίκο Μητάκο ενώ 4οςορίσθηκε ο  Νίκος Τουρλουμούσης . Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο  Γιάννης Χασάπης, ενώ παρατηρητές αγώνα οι  Γρηγόρης Αποστολόπουλος , Στέλιος Ξενάκης. Στον πρώτο αγώνα που έγινε στην Καλλιθέα στις 22 Δεκεμβρίου 2018 οι δυο ομάδες  αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα είναι η μοναδική  εκπρόσωπος από τις Πειραϊκές ομάδες της Γ’ Εθνικής στους τέσσερις του θεσμού. Οι υπόλοιπες τρεις είναι ο Ερμής Κορυδαλλού , η ΑΕ Μοσχάτου και η ΑΕ Περάματος .

Για το σημαντικό αυτό παιχνίδι έχουν ληφθεί  τόσο από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, όσο και από την αστυνομία όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Οι φίλαθλοι του Ιωνικού θα φιλοξενηθούν στις θύρες 1-2-3  και 5 vips, για τους φιλάθλους του Εθνικού θα είναι ανοιχτή η θύρα 8( πέταλο).

Το εισιτήριο για όλες τις θύρες είναι 5 ευρώ, ενώ για την θύρα 5 (VIP) το εισιτήριο είναι 10 ευρώ.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα, δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας των ομάδων, ενώ αντίθετα  ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν είσοδο από την Θύρα 1-2…..

Την Δευτέρα όρισε η ΕΠΣΠ για να διεξαχθεί το παιχνίδι του ΑΟ Καραβά με την ΑΕ Μοσχάτου . Ένα παιχνίδι που «ξεκίνησε »πολλές μέρες νωρίτερα . Η απόφαση  δεν βρήκε σύμφωνη την φιλοξενούμενη ομάδα η οποία απειλεί με κινητοποιήσεις . Σχολιάζοντας ο ηγέτης της ΑΕΜ Στέφανος Φαναρίτης δήλωσε: Εμένα δεν με απασχολεί κανένα αγωνιστικό κομμάτι. Γνωρίζω τι ομάδα έχω, σέβομαι κάθε αντίπαλο, εκτιμώ τις προσπάθειες των παραγόντων, δέχομαι τις προθέσεις όλες ως αγνές (όχι και όλων βέβαια…).Αλλά… το θέμα δεν είναι αγωνιστικό… Είναι ηθικό. και έχει να κάνει με την νομιμότητα.Και η νομιμότητα δεν τηρήθηκε.Unfair λοιπόν…
Κρίμα να το κάνει αυτός που είναι ο εγγυητής της νομιμότητας.
Δεν θα υποκύψουμε ΠΌΤΕ.»……

Καθοριστική  για το μέλλον του Αργοναύτη θεωρείται η αποψινή έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί  στις 18.00 στα γραφεία του συλλόγου. Θα γίνει προσπάθεια για να συγκροτηθεί  όσο το δυνατόν πιο ισχυρή διοίκηση . Καλούνται όλα τα μέλη της ιστορικής ομάδας να δώσουν το παρών βοηθώντας έτσι το σωματείο να βγει από το αδιέξοδο…

Σχετικά με το θέμα που αναφέραμε για την φωτοβολίδα  που έπεσε στην τέντα  του απέναντι από το γήπεδο Κορυδαλλού σπίτι, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ερμή – Χαραυγής , ο πρόεδρος της δεύτερης Νίκος Σίμος σε επικοινωνία  του μαζί μας τόνισε : « Καταρχήν να πούμε ότι η φωτοβολίδα λογικά έπεσε από το κέντρο του γηπέδου  και όχι από το σημείο που ήταν οι οπαδοί της ομάδας μας , αλλά λόγω του αέρα πήγε προς την μεριά της ακριβώς απέναντι πολυκατοικίας  . Μου είπαν και μένα  ότι κάηκε μια τέντα , αλλά κανένας στο γήπεδο δεν είδε φωτιές . Επειδή όμως είμαι άνθρωπος που κοιτάζω την νομιμότητα , δέχτηκα να πληρώσω την ζημιά από τη τσέπη μου. Ο υπεύθυνος όμως της Πυροσβεστικής μου είπε ότι η φωτοβολίδα δεν έπεσε στην τέντα αφού  λόγω της κλίσης που έχει δεν μπορεί να πιάσει φωτιά . Και μου ανέφερε ότι έπεσε σε μια αυλή. Έτσι ακριβώς έχουν τα γεγονότα . Έχω μάθει να λέω μόνο την αλήθεια και να μην κρύβω τίποτα.»

Το ακούσαμε κι αυτό  από τον ευρηματικό προπονητή του Αστέρα Νίκαιας ‘Άγγελο Σκανάτοβιτς .  Έγραψε στο σάιτ ου συλλόγου ανεβάζοντας και την σχετική φωτογραφία .«Με 2 μεταγραφές της τελευταίας στιγμής έκλεισε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου για τον Αστέρα Νίκαιας και μπορεί να μην είναι ”μεταγραφές αεροδρομίου” αλλά είναι ”αερόστατου” αφού απέκτησε ”από το πουθενά” 2 παίκτες από την Α’ κατηγορία, μικρούς ηλικιακά και αρκετά εξελίξιμους που πιστεύεται ότι θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα. Είναι ο 21χρονος δεξιός χαφ Νίκος Σταματούκος από την Χαλκηδώνα με 3 συμμετοχές φέτος κι ο 19χρονος κεντρικός χαφ Αλέξανδρος Ξανθάκης από την Α.Ε.Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού με 9 συμμετοχές.»…..

Η αθλητική Σαλαμίνα και όχι μόνο ,  «αποχαιρετά» σήμερα ‘ένα δικό της παιδί . Τον Νώντα Καρνέση ένα αγνό σωστό  άνθρωπο που υπηρέτησε τον αθλητισμό από διάφορα πόστα . Σαν φίλαθλος, δημοσιογράφος, παράγοντας .  Ήταν αγνός άνθρωπος  και τον αγαπούσαν όλοι  στο νησί και όχι μόνο . Το «στερνό αντίο» θα πουν οι φίλοι στον «Ναύαρχο» σήμερα στις 15.00 στον ναό της Αγίας Βαρβάρας στα Παλούκια Σαλαμίνας . ….

Δύναμη και κουράγιο στο μέλος του Δ.Σ  της Ένωσης Α.Α. Ρέντη  Γιώργο Κοντοπίθαρη για την απώλεια της συζύγου του που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών κτυπημένη από την επάρατο νόσο . Θερμά συλλυπητήρια  από την διοίκηση του

συλλόγου που μετέχει στο βαρύτατο πένθος του μέλους της ….