Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ο Εθνικός πήρε το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά . Νίκησε στο χθεσινό παιχνίδι της Νεάπολης τον Ιωνικό , ο οποίος κυνήγησε περισσότερο τη νίκη , ήταν ανώτερος, έχασε πέναλτι ενώ  βολευόταν και με το 0-0 . Στο τέλος μίλησε η «ψυχή ». Εκεί ο Εθνικός που αγωνίστηκε χωρίς κάποιους βασικούς ,  έδειξε μεγάλη δύναμη και πάθος .Και ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα  στο 86’ . Και για μια ακόμα χρονιά έφτασε στους τέσσερις του Κυπέλλου. Εκεί θα αντιμετωπίσει  έναν εκ των Ερμή, ΑΕ Μοσχάτου, ΑΕ Περάματος που  έχουν προκριθεί ήδη στα ημιτελικά …..

Το χθεσινό παιχνίδι δεν είχε τον κόσμο που περίμεναν όλοι. Κι αυτό γιατί τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα έβρεχε καταρρακτωδώς και εμπόδισε αρκετούς φιλάθλους  που είχαν προγραμματίσει, να πάνε στο γήπεδο .

Το πρώτο παιχνίδι της Καλλιθέας που έληξε 1-1 κρίθηκε με δυο πέναλτι. Χθες μόλις στο 3’ δόθηκε πέναλτι στον Ιωνικό που αυτή τη φορά δεν αξιοποιήθηκε …

Για το μεγάλο ντέρμπι ΑΟ Καραβά – ΑΕ Μοσχάτου έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά. Η στήλη  δεν θέλει να πάρει θέση σε αυτά που γίνονται . Απλά καταγράφει γεγονότα και  τις απόψεις των υπευθύνων  . Έτσι  ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Όσον αφορά το θέμα της Δευτέρας , από τον ΑΟ Καραβά έγινε γνωστό ότι από τις 4 Ιανουαρίου είχε ζητηθεί  από την ΕΠΣΠ το συγκεκριμένο παιχνίδι να διεξαχθεί Δευτέρα , κάτι που επιβεβαιώνουν και από την Ένωση  . Απλά τους ζητήθηκε να γίνει γραπτό το αίτημα , κάτι που έγινε την περασμένη εβδομάδα .  Όπως ειπώθηκε  χαρακτηριστικά από ηγετικό στέλεχος της ΕΠΣΠ  σημαντικό ρόλο έπαιξε και η Αστυνομία που είπε ότι λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σαββατοκύριακου θα ήταν καλύτερα να γίνει  το παιχνίδι την Δευτέρα αφού θα μπορεί να έχει μεγαλύτερη δύναμη στο γήπεδο ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά. Αυτή είναι και η δική μας ευχή . Να επικρατήσει η λογική . Η βία και τα επεισόδια δεν έχουν θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ……

Μέχρι την 22η αγωνιστική θα διεξάγονται αγώνες ημέρα Δευτέρα. Μετά, τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές  θα υπάρχει ευθυγράμμιση των παιχνιδιών . Ανάλογα βέβαια με το βαθμολογικό ενδιαφέρον που θα υπάρχει…..

Ανακάλεσε η διοίκηση του ΑΟ Καραβά  σχετικά με τα όσα ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τον αγώνα με την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα  ύστερα από την κλήση της σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή. Συγκεκριμένα διευκρινίζει ότι «οι δυσμενείς κρίσεις που αναφέρθηκαν έγιναν υπό το βάρος του εκνευρισμού, της αγανάκτησης των όσων εξελίχθησαν στον περιβόητο αγώνα Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ και σε καμμιά περίπτωση, δεν θέλαμε να εκφρασθούμε κατά της Ε.Π.Σ.Π, των οργάνων της και γενικότερα των θεσμών του Ποδοσφαίρου.
Για τον λόγους αυτούς ενημερώνουμε ότι ανακαλούμε τις όποιες δυσμενείς κρίσεις αναφέρθηκαν στην ΕΠΣΠ στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.»…..

Σε απολογία κλήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ η Χαραυγή για τα όσα αναγράφονται στο Φ.Α. και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα με τον Ερμή Κορυδαλλού, ο Περαμαϊκός για δυσφημιστικό δημοσίευμα και ο πρόεδρος του Ατρομήτου Κερατσινίου Θανάσης Μπαλαφούτης για τα όσα είπε στον βοηθό Βλαχόπουλο στον αγώνα με τον ΑΣ Δραπετσώνας και για την λήψη στιγμιότυπων με το κινητό του. Το τελευταίο φυσικά το κάνουν αρκετοί  στα γήπεδα από την εξέδρα . Όπως να πούμε ότι  και κακώς διέκοψε γι’ αυτόν τον λόγο ο διαιτητής  Φιλακούρης το παιχνίδι….. 

Επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Ανδρέα Μπαρμπολούτσι στον πάγκο του Αίαντα . Οι Σαλαμίνιοι νίκησαν 5-1 τον ΑΟ Κορυδαλλό , με τον οποίο έχουν δημιουργήσει …παράδοση . Στον αγώνα του α’ γύρου  είχε επικρατήσει ο Αίας στον Κορυδαλλό με 4-1 . Συνολικά και στους δυο αγώνες πέτυχε εννέα γκολ !!…

Ο Παναγιώτης  Αυγέρης τα έκανε όλα  για την Αμφιάλη την περασμένη Κυριακή στον αγώνα με την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού  . Ήταν εύστοχος αφού πέτυχε τα  δυο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας .Παράλληλα όμως ήταν και …άστοχος αφού εκτέλεσε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ. Επίσης ήταν και άτυχος αφού είχε και δοκάρι …..

Η διοίκηση της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας και ο Αργύρης Κεραμίδας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια την οικογένεια Τσιριγώτη – ΕΤΕΚΑ   για την προσφορά φορείου αλλά και αθλητικού υλικού προς τον σύλλογο……