Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα  με τον Αντώνη…..

Published

on

Αυστηρά αστυνομικά μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί για  το μεγάλο  ντέρμπι κορυφής  ανάμεσα στον ΑΟ Καραβά και την ΑΕ Μοσχάτου που θα γίνει στο γήπεδο του Ρέντη και θα κρίνει σε μεγάλο  βαθμό  την άνοδο. Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΠ  θα υπάρχει στο γήπεδο εισαγγελέας καθώς και όργανα της αθλητικής βίας….

Στο γήπεδο θα βρίσκονται τα περισσότερα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΠ. Απαγορεύονται τα  καπνογόνα, τα βεγγαλικά οι κροτίδες, ακόμη και αν δεν πέσουν εντός του αγωνιστικού χώρου, όπως επίσης τα υβριστικά και με ρατσιστικό περιεχόμενο πανό.

Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ΚΑΡΑΒΑ  καθώς και οι  ουδέτεροι φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στην κύρια  εξέδρα του γηπέδου .Οι φίλαθλοι της Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ θα φιλοξενηθούν στο πέταλο στην είσοδο του οποίου θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτήριων.

Στον  χώρο των αποδυτηρίων ΑΥΣΤΗΡΑ θα εισέλθουν μόνο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, τα τεχνικά τιμ, οι αξιωματούχοι του αγώνα, οι εκπρόσωποι των σωματείων, οι φροντιστές καθώς και οι πρόεδροι των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων….

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως η βία δεν έχει θέση στο ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο. Ένα   παιχνίδι είναι κα τίποτα περισσότερο. Αν υπάρξουν ταραξίες , θα πρέπει να απομονωθούν . Να προστατέψουμε το άθλημα που αγαπάμε όλοι . Μακριά από τραμπουκισμούς και βιαιότητες…..

Δεν ανακοινώθηκαν οι διαιτητές του ντέρμπι όπως και του αγώνα Δία Κορυδαλλού – Ικάρου Καλλιθέας  που επίσης διεξάγεται Δευτέρα . Αυτό γίνεται για πρώτη φορά .  Το πιθανότερο είναι να ανακοινωθούν αύριο το πρωί . Μπορεί και να μην ανακοινωθούν καθόλου. Υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά τον ορισμό ή η Επιτροπή θέλει να προστατέψει το διαιτητικό τρίο και το κρατάει μυστικό όσο γίνεται περισσότερο; Κανείς δεν θα μπορέσει να μας απαντήσει σίγουρα. Αυτό που πρέπει  είναι να βοηθήσουμε όλοι τους διαιτητές να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα τους. Και τα λάθη μέσα στο πρόγραμμα είναι . Αρκεί  να μην γίνονται σκόπιμα . Καλή επιτυχία σε όλους και από αυτό το παιχνίδι , όπως άλλωστε και σε όλα τα άλλα , μεγάλος νικητής να βγει το Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…..

Συνέχεια στο θέμα για την διεξαγωγή του ντέρμπι με την ΑΕ Μοσχάτου την Δευτέρα , δίνει ο ΑΟ Καραβάς . Που επανέρχεται  με επίσημη ανακοίνωση και αναφέρει ουσιαστικά αυτό που έγραψε η στήλη προχθές . Ότι είχε ζητήσει προφορικά από την ΕΠΣΠ στις 4/1  να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας Δευτέρα και τους απάντησαν πως όταν είναι να πλησιάζει η ημέρα του αγώνα να το ζητήσουν γραπτώς κάτι που έγινε. Και προσθέτει ότι η ΑΕ Μοσχάτου ζήτησε από μόνη της το παιχνίδι με την Αστυπάλαια να διεξαχθεί Δευτέρα, αν και ήταν το δεύτερο  παιχνίδι μέσα στον α’  γύρο , ενώ είχε συμφωνηθεί αρχικά να παίξουν όλες οι ομάδες από δυο τουλάχιστον παιχνίδια στο πρωτάθλημα . Ένα σε κάθε γύρο. Και η ανακοίνωση αναφέρει και κάτι ακόμα .Ότι υπάρχουν ομάδες στον 2ο όμιλο που δεν έχουν παίξει ούτε μια φορά Δευτέρα…

Από την ημέρα που ανέλαβε προπονητής στον Αετό Κορυδαλλού ο Στέλιος Βογιατζής , εδώ και τέσσερις αγωνιστικές , η ομάδα μετράει μόνο νίκες . Τέσσερα στα τέσσερα λοιπόν έχοντας σημειώσει 12 τέρματα ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα . Πολύ καλός απολογισμός ….

Σήμερα στις 19.00 η Χαλκηδόνα θα κόψει την πίτα της  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας …..

Απόψε  στις 22.00 στο κοσμικό κέντρο « Κυκλαδίτικα νησιά στο Σχιστό Κορυδαλλού, θα γίνει ο ετήσιος χορός της Ελλάδας Ποντίων  σε μια Ποντιακή και λαϊκή βραδιά …

Αύριο στις 18.15 στο κλειστό Γυμναστήριο του Νέου  Ικόνιο ο ΑΟ Νέου Ικονίου και ο ΑΟ Πυθαγόρας Περάματος θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους .

Θα τιμηθούν ο διευθυντής των γραφείων της ΕΠΣΠ Παναγιώτης Νταλάκος , καθώς και ο υπογράφων .

Επίσης οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Λιόσης, Νεκτάριος Χονδρουδάκης, Πέτρος Αναγνωστάκης , Χρήστος Καρράς για την είσοδο τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα .

Από τον Πυθαγόρα θα τιμηθεί ο Δημήτρης Δαμαλίδης για την πολύχρονη προσφορά τους. Τέλος θα τιμηθούν και 16 μαθητές  του συλλόγου  που αρίστευσαν στο σχολείο τους . Είναι πολύ σημαντικό αυτό το τελευταίο. Συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα παιδιά που συνδυάζουν την μάθηση με τον αθλητισμό. Το ίδιο έγινε τις προάλλες στην γιορτή του Αετού Κορυδαλλού….

Ένας πολύ σημαντικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Μοσχάτου. Θα παίξει μικτή από ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με ην ομάδα του Μοσχάτου της δεκαετίας του 1970. Ένας αγώνας που γίνεται για την ενίσχυση του Γιώργου Καρπούζα γιού του Αντώνη του γνωστού βετεράνου ποδοσφαιριστή. Το παλικάρι που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας »   δίνει τη δική του δύσκολη μάχη. Σε αυτή του την προσπάθεια θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι . H κινητοποίηση    είναι ήδη πρωτοφανής. Και  θεωρείται σίγουρο ότι όλοι θα βοηθήσουν ώστε  από αυτή τη μάχη  ο Γιώργος να βγει ο μεγάλος  νικητής…..