Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Πειραιώτικα

Γυρίζει σελίδα ο ιστορικός Αργοναύτης . Όπου οι εξελίξεις είναι πλέον ραγδαίες . Καταρχήν  να πούμε ότι παραιτήθηκε ο προπονητής Στέφανος Μεϊμάρογλου  καθώς και κάποια άτομα που τον ακολουθούσαν και βοηθούσαν  διοικητικά . Έτσι χρέη τεχνικού ανέλαβε ο μέχρι τώρα ποδοσφαιριστής Γιώργος  Πράπας που είναι ήδη πτυχιούχος προπονητής κάτοχος UEFA C’. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου θεώρησαν ότι αυτή την περίοδο είναι η κατάλληλη και πιο ιδανική  λύση  γι’ αυτήν την περίοδο  αφού ο Γιώργος γνωρίζει  όσο λίγοι την κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στην ομάδα .

Η σημαντική είδηση είναι ότι θα υπάρχει συνεργασία με τον Ατρόμητο Κερατσινίου που όπως όλα δείχνουν η διοίκηση του τελευταίου θα αναλάβει την διαχείριση του ιστορικού συλλόγου μελλοντικά . Όσον αφορά τα διοικητικά , όπως  συνέβη στην προχθεσινοβραδινή  Γενική Συνέλευση  ανέλαβε μια επιτροπή αποτελούμενη από τους Γιώργο Καλαφατά, Λευτέρη Φραγκίσκο, Ηλία Παπαδόπουλο και Γιώργο Ξανθόπουλο , η οποία θα συμπληρωθεί  την επόμενη εβδομάδα με 2-3 άτομα ακόμα….

Και τώρα που όλα  ηρέμησαν επιβάλλεται να πούμε κάποια πράγματα προσωπικά για μας . Εμείς δεν είμαστε χθεσινοί στον χώρο . Και ξέρουμε να κρατάμε ίσες αποστάσεις από όλους . Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην οξύνουμε τα πνεύματα . Εμείς ούτε χρηματιζόμαστε αλλά ούτε κατασκευάζουμε σκάνδαλα . Και κάτι ακόμα… Όταν ασχολείσαι με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο , δεν μπορείς να έχεις μόνο συμπάθειες. Γιατί αν σε συμπαθούν και σε αγαπάνε όλοι , κάτι δεν πάει καλά . Δεν είναι όμως τυχαίο να είσαι 44 χρόνια στον ίδιο χώρο . Αυτό σίγουρα κάτι σημαίνει ……

Η στήλη θα είναι κοντά σε όσους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού είναι υποψήφιοι στις   προσεχείς δημοτικές και βουλευτικές εκλογές . Ένας από αυτούς είναι και ο ταμίας και παλαιός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Καραβά Βασίλης Σκανδάλης που είναι υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Πειραιά  με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη. Με τον Βασίλη είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία πριν από το ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας ΑΟ  Καραβά – ΑΕ Μοσχάτου στο γήπεδο του Ρέντη . Αυτά που είπαμε και δικαιώνουν τον ίδιο μπορεί να τα διαπιστώσει εύκολα σαν άνθρωπος που προέρχεται μάλιστα  κι από την δημοσιογραφία . Χωρίς να χρειαστεί να ψάξει και πολύ…..

Η ΑΕ Μοσχάτου είναι η μόνη ομάδα στον Πειραϊκό χώρο που μετά από 16 αγώνες παραμένει αήττητη έχοντας 15 νίκες και μια ισοπαλία. Παράλληλα διαθέτει την καλύτερη επίθεση  της Α’ Κατηγορίας με 59 τέρματα , αλλά  και την πιο καλή  άμυνα αφού έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ .

Την πιο παραγωγική επίθεση  σε όλες τις Πειραϊκές κατηγορίες διαθέτει o Περαμαϊκός. Ο οποίος σε 15 αγώνες έχει πετύχει 70 γκολ . Κατά μέσο όρο πέντε τέρματα σε κάθε παιχνίδι….

Επτά ομάδες μέχρι τώρα δεν έχουν γνωρίσει τι σημαίνει  ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Είναι από την Α’ Κατηγορία τα Αστέρια Δραπετσώνας και ο  ΑΟ Καραβάς , από την Β’ ο Αστέρας Κερατσινίου , ο ΑΟΚ Φαλήρου, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου και από την Γ’ ο Περαμαϊκός και η ΑΕ Χατζηκυριακείου…..

Χωρίς νίκη παραμένουν ο Αργοναύτης από την Β’ Κατηγορία που έχει νικήσει μόνο στα …χαρτιά και από την Γ’ Κατηγορία ο Προφήτης Ηλίας . Το εκπληκτικό με τον τελευταίο είναι ότι έχει να κερδίσει από την …προπέρσινη περίοδο . Εδώ και 22 περίπου μήνες!!!!…

Τέλος ο Παύλος Δαούτης από τα Αστέρια  Δραπετσώνας . Ο ικανός τεχνικός δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στο διάστημα που ήταν στον σύλλογο  και φυσικά δεν ευθύνεται για την κακή πορεία της ομάδας , αφού δεν ήταν από την αρχή εκεί. Οι Δραπετσωνίτες που μέχρι τώρα έχουν 15 ήττες σε 16 αγώνες και μία νίκη ανασυντάσσονται για την επόμενη χρονιά. Ήδη αναζητείται ο νέος προπονητής που όλα δείχνουν  ότι θα έλθει από το …παρελθόν. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα….