Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Δυο ομάδες του Κορυδαλλού η Προοδευτική και ο Αετός ηγούνται στους δυο ομίλους της Α’ Κατηγορίας . Και οι δυο δεν έχουν χάσει ούτε ένα βαθμό μέχρι τώρα με 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και οι διαφορές τους από τον δεύτερο είναι ήδη πέντε βαθμοί!…

***Σύμπτωση. Και οι δυο πρωτοπόροι της Β’ Κατηγορίας ΑΣ Ποντίων στον 1ο όμιλο και Αργοναύτης στον 2ο απέχουν από τον δεύτερο πέντε βαθμούς…..

***Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα με τη διαιτησία το Σαββατοκύριακο .Πολύ καλύτερη  εικόνα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική. Και για να συνεχιστεί αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές , φίλαθλοι και φυσικά η Επιτροπή Διαιτησίας , η οποία ομολογουμένως κάνει πολύ καλή δουλειά . Θα πρέπει όμως ορισμένους ορισμούς να τους προσέξει ιδιαίτερα. Δεν ορίζουμε διαιτητή εντελώς άπειρο που είναι ζήτημα αν έχει σφυρίξει 4-5 παιχνίδια στην Γ’ Κατηγορία , να τον ορίζουμε στη Β’ .Αυτό και στις ομάδες δημιουργεί πρόβλημα , αλλά και στον διαιτητή για το μέλλον. Δικαιολογημένα « φωνάζει» η ΑΕ Νεάπολη για τον διαιτητή Σφούνο….

***Αλλαγές είχαμε σε ώρες των αυριανών αγώνων Κυπέλλου . Η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣΠ έκανε δεκτά  τα αιτήματα των ομάδων που ήθελαν να ξεκινήσουν οι αγώνες τους αργότερα. Αρκεί τα γήπεδα στα οποία αγωνίζονται να διαθέτουν ηλεκτροφωτισμό….

***Απόβαση στην Αίγινα έκαναν το Σάββατο οι οπαδοί της Προοδευτικής για τον αγώνα με τη νησιώτικη ομάδα .Οι Κορυδαλλιώτες πιστοί στην ομάδα τους όλα αυτά τα χρόνια έκαναν έντονη την παρουσία τους ,τόσο στο γήπεδο όσο και στην παραλία που έκαναν τις βόλτες τους .Υπολογίζεται ότι ήταν πάνω από 200 άτομα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν δημιούργησαν προβλήματα και ήταν υποδειγματικοί στην συμπεριφορά τους….

***Εκ παραδρομής δεν προσθέσαμε στον Αμπελακιακό τους τρεις τον Αία Σαλαμίνας. Έτσι η ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 14 βαθμούς ….

***«Έφυγε » από τη ζωή ο Σπύρος Στούκας αδελφός του πρώην ηγετικού στελέχους της ΕΠΣΠ Χρήστου. Ήταν άνθρωπος του ποδοσφαίρου αγαπούσε παθολογικά την  Προοδευτική και είχε διατελέσει πρόεδρος της ΠΑΕ Πύργος . Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Σχιστού . Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του και το φίλο Χρήστο.  Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΕΠΣΠ συλλυπείται βαθύτατα τον Χρήστο Στούκα …

***Πέθανε και κηδεύτηκε χθες στο Σχιστό ο Δημήτρης Κόκκινος. Ήταν παράγοντας των Νέων Δραπετσώνας την δεκαετία του 1980, τότε που ο σύλλογος κατακτούσε τα Κύπελλα ήθους .Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ιδιαίτερα τον γιο του Μιχάλη που έχει γράψει και αυτός την ιστορία του στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο παίζοντας σε Νέους Δραπετσώνας, Κερατσίνι, Περαμαϊκό, Μοσχάτο , Μανδραϊκό…..

***Θέμα ωρών  είναι η αντικατάσταση προπονητή σε σύλλογο Α’ Κατηγορίας που ξεκίνησε με φιλοδοξίες, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη ….