Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Δεν απολογήθηκε στην Πειθαρχική  Επιτροπή της ΕΠΣΠ  ο Περαμαϊκός αν και κλήθηκε . Ο λόγος της κλήσης  ήταν οι δυσμενείς κρίσεις που δημοσιεύτηκαν στον αθλητικό τύπο με ανακοίνωση του συλλόγου στις 4 Φεβρουαρίου. Ο σύλλογος του Περάματος σε πρώτη φάση τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή 100€.  Υπάρχει όμως και συνέχεια . Η  Πειθαρχική τον υποχρεώνει να ανακαλέσει το δημοσίευμα και να προσκομίσει αποδεικτικό δημοσίευμα  μέσα σε 7 ημέρες . Διαφορετικά πέρα από το πρόστιμο θα του τιμωρήσει και την έδρα για δυο αγωνιστικές …..

Τις πλήρωσε ακριβά η Χαραυγή τις ρίψεις φωτοβολίδας –  κροτίδων, και το άναμμα καπνογόνων στον αγώνα με τον Ερμή.  100 ευρώ είναι το πρόστιμο που διπλασιάστηκε στα 200 λόγω υποτροπής …..

Την Τετάρτη 20/2 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί  στα γραφεία της ΕΠΣΠ η κλήρωση  των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά με την συμμετοχή του Εθνικού Πειραιά, του Ερμή Κορυδαλλού της ΑΕ Μοσχάτου και της ΑΕ Περάματος ….

Ο Φιλακούρης θα  έχει ρόλο …σούπερμαν αυτή την αγωνιστική.  Ο Μιχάλης θα …σφυρίξει τρεις φορές !!. Σήμερα στις Τζιτζιφιές τον αγώνα Ικάρου – Αμφιάλης , αύριο στον Κορυδαλλό το παιχνίδι Αετού- ΑΟ Καραβά και την Δευτέρα στο «Παντελής Νικολαΐδης » Χαλκηδόνα- ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα……..

Δυο αγώνες  διαιτητεύουν το Σαββατοκύριακο οι Ζησιμόπουλος και Ορφανός ( Έναν Α’ και ένα Β’ ) και ο Κουζούμης( δυο Β’ Κατηγορίας ) ……

Ανέβηκε στην σελίδα του Αστέρα Νίκαιας μια φωτογραφία της ομάδας  με ένα …αεροπλάνο  και από κάτω η αιτιολόγηση :

«Η νίκη ήρθε από ψηλά»  Και συνεχίζει το κείμενο :«Όπως στις αρχαίες ελληνικές τραγωδίες η λύση ερχόταν από ψηλά με τον από μηχανής θεό, έτσι και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο Κερατσινίου, ο Αστέρας Νίκαιας κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενουμένων με το 1ο γκολ του Κατσουμπή με την φανέλα των γηπεδούχων, όταν στο 74′ έβγαλε σέντρα που πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα Λάτση για να καταλήξει στο δοκάρι και να ”προσγειωθεί” στα δίχτυα για το 1-0.». Δεν είναι τυχαίο ότι αυτός που σκέφτηκε να γράψει αυτό το κείμενο λέγεται .. .. Άγγελος…..

Απόψε στις 18.30 ο Ατρόμητος Πειραιά ( η ανδρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής) κόβει την πίτα του στο Πολιτιστικό Κέντρο « Κ. Κωσταράκος » στα Καμίνια ( Θήρας και Μαντινείας)….

Το ΔΣ και όλη η οικογένεια των Νέων Ευγένειας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Χαλκιά  και στην οικογένεια του, για τον χαμό της πολυαγαπημένης του αδερφής . Η κηδεία θα τελεστεί την Δευτέρα και ώρα 14.15 στο 3ο Νεκροταφείο . Επιθυμία της εκλιπούσης ήταν οι παρευρισκόμενοι να μην φορούν μαύρα..

Σε ένδειξη συμπαράστασης πριν από τον αυριανό αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αδικοχαμένης κοπέλας ……

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει αύριο Κυριακή στις 19.00 ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο « Απόλλων» στα Καμίνια (Ερμουπόλεως και Πηλίου 1 ). Θα  γίνουν πολλές βραβεύσεις με το κύριο βάρος να πέφτει στην ιστορία . Σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο από διάφορες θέσεις. Αναλυτικά , θα τιμηθούν:

Η ΕΠΣ Πειραιά , η ΕΠΣ Δυτικής Αττικής , ο ΠΣΑΤ , ο ΠΣΑΠ  οι Σύνδεσμοι Προπονητών  Ποδοσφαίρου Αθηνών και Ανατολικής Ατττικής , το ΚΕΘΕΑ Νόστος

Οι  Δήμαρχοι Πειραιά Γιάννης Μώραλης και Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου , ο πρώην δήμαρχος Νίκαιας- Πειραιά Στέλιος Λογοθέτης , ο πρόεδρος της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων Γιάννης Μαρωνίτης , τα ΙΕΚ Όμηρος .

Οι προπονητές Σάββας Παπάζογλου, Γιώργος Σκριβάνος, Βασίλης Ιωαννίδης,Νίκος Κόχειλας, Χαράλαμπος Ζελενίτσας , Παντελής Χοντζόγλου, Γιάννης Μανδρέκας .

Οι παράγοντες : Παναγιώτης Σαλπέας( +) , Δημήτρης Μουρίκης, Νίκος Ανασόπουλος, Στέλιος Μπρατσόλης, Άρης Τσαντζαρίδης, Ανδρέας Τσικνάκος,Αργύρης Οικονόμου, Βασίλης Βασιλόπουλος, Στάθης Αμαραντίδης, Δημήτρης Νατσούλης, Νίκος Ευθυμίου, Παναγιώτης Ορφανός.

Οι δημοσιογράφοι : Παύλος Γερακάρης, Στάθης Μηλιδώνης, Αντώνης Δαρζέντας, Τάκης Παϊπέτης ,

Οι διαιτητές: Παναγιώτης Γιαρένης, Νίκος Λίτσας, Γιάννης Ιατρόπουλος, Μανώλης Συνοδινός, Γιάννης Καραπιδάκης, Νώντας Μπούρας, Αντώνης Τόγιας.

Παρατηρητής αγώνων : Κώστας Κωστάκης

Ιατρός αγώνων : Νίκος Φαρμάκης

Ιδιαίτερες  απονομές : Κώστας Παπουτσής, Κωστής Φωστηρόπουλος, Κώστας Αρβανίτης

Τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών : Κώστας Λαζάρου, Δημήτρης Καλύκας, Γρηγόρης Μπιζάς, Πιέρρος Θωμάκος .

Πρωταθλητές – μέλη του Δ.Σ Προπονητών : Τάκης Αγγελάκης( Αμπελακιακός) Θεόφιλος Καλύβας ( Μανδραϊκός) , Γιώργος Γκοβερίνος( Δάφνη Π. Φαλήρου )

Σωματεία υποδομών :  Αετός Κορυδαλλού ( ΕΠΣΠ) Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας ( ΕΠΣΔΑ  )

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Σμαράγδα και Νατάσα Δεμπεγιώτου, Νεκταρία και Γιάννα Ασημινιού , Θεαανώ Προκόπη, Άρτεμις Χελιώτου, Σοφία Λυβεράτου, Στέλλα Σώρα , Λίτσα Καραφώτη, Πόπη Δουσεμετζή, Αθηνά Ρεντούμη, Ελισάβετ Λαγοπάτη, Αργυρώ Δούνη, Αργυρώ Βαβουλιώτη …..

Ένα σωρό συμπτώσεις στον αγώνα του Πανφαληρικού με τον Αστέρα Κερατσινίου.  Στον πρώτο αγώνα του πρώτου γύρου, ο πατέρας του Προέδρου του Αστέρα Κερατσινίου, Αναστάσιος Ιωακείμ, έχασε τις αισθήσεις του και ήταν η αφορμή, για να κάνει τις εξετάσεις και να διαπιστώσουν ότι έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του, το οποίο και έλυσε με χειρουργική επέμβαση. Στο ματς πάλι του δεύτερου γύρου την Κυριακή που μας πέρασε ο πατέρας του Παναγιώτη λιποθύμισε στην κερκίδα λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Συγκινητική η προσπάθεια του γιατρού του αγώνα Χρήστου Λουκά, ο οποίος έτρεξε και σκαρφάλωσε τα κάγκελα, ώστε να μπορέσει να τον βοηθήσει. Μάλιστα βοήθησαν και κάποιοι παίκτες του Πανφαληρικού. Ο κ. Τάσος συνήλθε και η διοίκηση του Αστέρα και ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ιωακείμ ευχαριστεί τόσο τον γιατρό του αγώνα Χρήστο Λουκά, όσο και το σωματείο του Πανφλαηρικού για την ευαισθησία που έδειξε. Οι συμπτώσεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Και στον πρώτο γύρο ο Αστέρας είχε επικρατήσει του Πανφαληρικού με το ίδιο σκορ 2-1, με διαιτητή και τότε πάλι τον Γιανναράκη,…..

Αύριο Κυριακή στις 15.00  ο Ίκαρος  Καλλιθέας μαζί με την σχολή ποδοσφαίρου Ρέντη του Πανιωνίου διοργανώνουν τον ετήσιο χορό και την κοπή της πίττας που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης «Νέα Κοκκινιώτισσα» ( 7ης Μαρτίου 1944 103 Νίκαια )…..