Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι στην Α’ Κατηγορία . Το σκορ  της ημέρας πέτυχε η ΑΕ Μοσχάτου που συνέτριψε τον Παννεαπολικό   6-0 με τον Σαπαλίδη να σημειώνει τέσσερα γκολ και να φτάνει έτσι τα 20 γκολ. Τη νίκη της ημέρας σημείωσε ο Καραβάς που νίκησε μέσα στον Κορυδαλλό τον Αετό με 0-2   και έδειξε ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα αφού ξεπέρασε την ήττα από το Μοσχάτο…

Με νίκες προχώρησαν και οι πρωτοπόροι του 1ου ομίλου Χαραυγή και Ερμής Κορυδαλλού που επικράτησαν με 1-0 και 2-1 επί των ΑΣ Ποντίων και Θύελλας Μοσχάτου αντίστοιχα….

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Χαραυγής υπέβαλε αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον ΑΣ Ποντίων ο Αχιλλέας Ανδριανάκης. Επαναλαμβάνω μετά από νίκη . Κι αυτό γιατί  κάποιοι οπαδοί της ομάδας αποδοκίμασαν τον νεαρό τεχνικό .Και να σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος είναι στην κορυφή . «Ο Πρόεδρος της Α.Ε. Χαραυγή Αστέρας Νίκος Σίμος  και το Δ.Σ ευχαριστούν τον Κο. Ανδριανάκη Αχιλλέα για τις πολλές χαρούμενες και μεγάλες στιγμές που χάρισε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και του εύχονται ό,τι καλύτερο για την μετέπειτα πορεία του. » Αυτά αναφέρει  η ανακοίνωση  που εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Χαραυγής .Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Στο facebook o πρόεδρος Νίκος Σίμος σχολίασε με νόημα :  «Οι μεγάλες αγάπες, μπορεί να χωρίζουν, αλλά ποτέ δεν ξεχνιούνται Οι αποφάσεις όλων είναι σεβαστές .Οι αιτίες δεν έχουν και πολύ σημασία .»….

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά στην κοπή της πίτας του την Κυριακή, που έγινε στον πολυχώρο «Απόλλων στα Καμίνια , τίμησε θεσμούς και πρόσωπα. Πάνω από όλα όμως τίμησε την ιστορία.  Παράγοντες και διαιτητές  με τεράστια προσφορά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Που οι περισσότεροι είναι ξεχασμένοι και απόμακροι . Όμως οι προπονητές έδειξαν τον σεβασμό . Και έδωσαν το τρανό παράδειγμα προς όλους . Πως δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτούς που βοήθησαν και πρόσφεραν….

Το είδαμε κι αυτό . Στον αγώνα Παντζιτζιφιακού – Πανφαληρικού  φίλαθλος των  γηπεδούχων σύμφωνα με το φύλλο αγώνα πέταξε ένα  σουβλάκι στο κεφάλι του βοηθού Λεκαράκου!!! Και εδώ αρχίζουν η παραφιλολογία και οι ανακρίβειες . Καταρχήν δεν ήταν σουβλάκι με πίτα που γράφτηκε. Ένα απλό… καλαμάκι  ήταν . Σουβλάκι το λένε στη Θεσσαλονίκη. Αυτός που το  πέταξε μάλλον θα είχε …χορτάσει εκτός αν ήταν …ανάλατο το καλαμάκι  . Δεν εξηγείται αλλιώς . Αυτά βλέπει ο φίλος  μου ο Τσιτούρας και αρχίζει: «Είδατε που με αυτή την κυβέρνηση όχι μόνο δεν πεινάει ο λαός αλλά το φαγητό του περισσεύει. Και το πετάει κιόλας.»

Όσο για τον καημένο τον βοηθό  τον Λεκαράκο , οι ..πληροφορίες λένε ότι πήγε σπίτι του και τον ρώτησε η μάνα του αν έφαγε κάτι στο γήπεδο. Και αυτός απάντησε: «Ναι ένα σουβλάκι . Και εκείνη έμεινε ήσυχη ..Δεν διευκρίνισε όμως το παλικάρι  και δεν είπε ότι το σουβλάκι το έφαγε στο ..κεφάλι!!!

Στον αγώνα του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΠ που έγινε στο γήπεδο της Παραλίας Σαλαμίνας ανάμεσα στον Αστέρα Σαλαμίνας και τη Χαραυγή γύρισε το γόνατο  στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας Δημήτρη Μόρφογλου. Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί επανέφεραν το γόνατο του παιδιού στη θέση του και του τοποθέτησαν γύψο . Τυχερός στην ατυχία του ο μικρός Δημήτρης.Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Χαραυγής Βασίλης Πατηνιώτης  με δήλωση του αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Ντάγκα , αλλά και όλους τους ανθρώπους του  Αστέρα Σαλαμίνας για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού .,όταν κάλεσαν το ασθενοφόρο και στάθηκαν δίπλα στον Δημήτρη….

Από την διοίκηση του ΑΣ Ποντίων λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση : «Το ΔΣ του συλλόγου μας θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει την διοίκηση του φιλικού σωματείου Ελλάς Ποντίων για την δίχως δεύτερη σκέψη αποδοχής της πρότασης μας, να γίνει Σάββατο ο μεταξύ μας αγώνας. Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν τους δεσμούς φιλίας που τόσο ανάγκη έχουν οι κοινωνίες μας και δείχνουν τον δρόμο για να επιτευχθεί ο υγιής αθλητισμός . Απάν’ των απανίων έχει ατον.”»…..

Τις πίτες τους έκοψαν  οι Μικτές της ΕΠΣ Πειραιά χθες στην προπόνηση στο γήπεδο Ρέντη. Σε μια πολύ καλή και πανηγυρική ατμόσφαιρα…