Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη..

Published

on

Πραγματοποιείται σήμερα στις 6μμ στα γραφεία της ΕΠΣΠ  η κλήρωση της ημιτελικής φάση του Κυπέλλου Πειραιά . Μετέχουν οι ομάδες του Εθνικού Πειραιά, του Ερμή Κορυδαλλού της ΑΕ Μοσχάτου και της ΑΕ Περάματος . Οι αγώνες είναι διπλοί και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους ενδέχεται να ανακοινωθούν ακόμα και σήμερα …..

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Κοσμά Ιωαννίδη έχει η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού για τον αγώνα με τον Αίαντα στη Σαλαμίνα . Στη σελίδα του συλλόγου γράφτηκε: «Ένα μπράβο στην ομάδα μας . Αλλοίωση αποτελέσματος … Απαράδεκτη διαιτησία από τον συνήθη κύριο . Επιτέλους ας γίνει κάτι »…

Επέστρεψε δριμύτερος  στην αγωνιστική δράση ο ποδοσφαιριστής της Κύπρου Κορυδαλλού Γιάννης Κάππος . Ο νεαρός άσος είχε υποστεί κάκωση πριν από τρεις εβδομάδες στον ώμο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο Κερατσινίου ( 1-1)  και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο  Είναι η δεύτερη φορά που  τραυματίζεται φέτος ο παίκτης. Η πρώτη ήταν  στον πρώτο γύρο όταν κτύπησε στη μύτη . Πάλι με τον Ατρόμητο Κερατσινίου  και πάλι μεταφέρθηκε στο Τζάνειο. Και ο αγώνας αυτός έληξε με το ίδιο σκορ( 1-1) . Τι σου είναι οι συμπτώσεις….

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Περαμαϊκό, ο διαχρονικός παράγοντας του Προφήτη Ηλία Γιώργος Κατσαμάς δήλωσε: ” Δυο πράγματα θα κρατήσω από αυτό το παιχνίδι. Το ένα ότι σκόραρε ο Ντίλι. Το άλλο ότι ο διαιτητής έληξε το παιχνίδι στο… 79′. Το έζησα και αυτό…”. Σημειωτέον ότι το παιχνίδι έληξε 7 -3 υπέρ  του Περαμαϊκού . Με την ευκαιρία να πούμε ότι  η ομάδα του Μανώλη Πόλλια  έφτασε τα 77 γκολ σε 16 αγώνες . Ιδιαίτερα παραγωγική επίθεση ….

Τέταρτο γκολ με απευθείας κτύπημα φάουλ  σημείωσε φέτος ο άσος του Αίαντα Σαλαμίνας Φώτης Κολιούσης . Τίποτα δεν είναι τυχαίο…..

Η κ. Τζένη Ζαρταλούδη θα βραβευτεί φέτος στην εκδήλωση της ΕΠΣΠ που θα πραγματοποιηθεί σσαν η γυναίκα της χρονιάς για την προσφορά της στο Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Μια πολύ δραστήρια κυρία με τεράστια  προσφορά στους Νέους Ευγενείας την ομάδα που υπηρετεί τα τελευταία χρόνια από την θέση της Γενικής Γραμματέως .

Υπάρχουν  όμως και δυο αξιαγάπητες κυρίες που  είναι πρόεδροι στα σωματεία τους  και παράλληλα αποφάσισαν να λάβουν μέρος και στις προσεχείς  δημοτικές εκλογές

Είναι  η γνωστή σε όλους μας  Ιωάννα Μωρέ  πρόεδρος του Ολυμπιακού Περάματος  με σημαντική συμβολή στις επιτυχίες του συλλόγου με προσφορά παλαιότερα και σε επιτροπές της ΕΠΣΠ .Θα είναι υποψήφια στο Δήμο Περάματος με τον συνδυασμό « Πέραμα όλοι μαζί»  του Γιάννη Λαγουδάκου. Επίσης η πρόεδρος της Ένωσης Α.Α. Ρέντη  Μαρία Γκουτζαμάνη που έχει προσφέρει σημαντικό έργο στην ομάδα τους τελευταίους μήνες , παρά τις δυσκολίες  που υπάρχουν , θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά με το ψηφοδέλτιο « Πειραιάς νικητής » του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη…….

Στην εκδήλωση βραβεύσεων της ΕΠΣ Πειραιά που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων TERRA VERDE  στη Νίκαια θα τιμηθεί κι ο αντιδήμαρχος Νίκαιας Γιάννης Μπακατσέλος , που  είναι πάντα στον Αθλητισμό και βοηθά με κάθε τρόπο….

Την πίτα του κόβει  απόψε στις 7μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείο της Νίκαιας ( Π. Τσαλδάρη 10) ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ιωνικού Νίκαιας

Θα τιμηθούν για την προσφορά τους στον σύλλογο:

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Τάκης Μανδραφλής, Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο επιχειρηματίας Γιάννης Αγιουτάντης, ο Γενικός Αρχηγός της « χρυσής» εποχής του συλλόγου Παύλος Νκολαΐδης, ο ιατρός Αλέξανδρος Γιαγκιόζης καθώς επίσης και  ο μπασκετμπωλίσταςΔημήτρης Μαλαματενάκης……

Ο βετεράνος  ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Πανελευσινιακού Κώστας Πλακίδης που υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών αισθάνεται την υποχρέωση  να ευχαριστήσει δημόσια τον ιατρό γαστρεντερολόγο Νίκο Νασιακόπουλο αλλά πάνω από όλα άνθρωπο  για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε στην περίπτωση του….