Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Έγινε λοιπόν η κλήρωση της  ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με το ζευγάρι ΑΕ Μοσχάτου –Εθνικού να ξεχωρίζει. Ενδιαφέρον φυσικά παρουσιάζει και το άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Ερμή Κορυδαλλού και ΑΕ Περάματος για μια θέση στον τελικό . Ημερομηνίες δεν ανακοινώθηκαν . Θα υπάρξει πάντως συμφωνία με τα σωματεία για το πότε θέλουν ή μπορούν να παίξουν . Το σίγουρο είναι ότι τα παιχνίδια  που είναι διπλά , θα διεξαχθούν τέσσερις  Τετάρτες, ένα κάθε φορά , ώστε να τα δει περισσότερος κόσμος….

Όσον αφορά τον τελικό , δεν υπάρχει άγχος για το πότε θα γίνει αφού δεν διεξάγεται πλέον Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος . Μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο υπάρχει μια σκέψη να ζητηθεί από την ΚΑΡΑΊΣΚΑΚΗΣ ΑΕ  το Σάββατο 20 Απριλίου  μια εβδομάδα πριν από το Πάσχα , που ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εκτός έδρας. Και την επόμενη μέρα Κυριακή των Βαΐων να διεξαχθούν ΟΛΟΙ οι αγώνες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων . Όλα αυτά βέβαια είναι σκέψεις  για την ώρα , αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο…..

Ξέφραγο αμπέλι έχει γίνει , στην κυριολεξία  το γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών που ανήκει στο Δήμο Καλλιθέας . Κάθε λίγο και λιγάκι γίνονται επιδρομές αλητήριων νεαρών  που σπάνε καθίσματα στους πάγκους , στέγαστρα κλπ. Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι κάνουν συχνότατες λεηλασίες . Μέσα στον  μήνα έχουν γίνει έξι  κλοπές στα αποδυτήρια . Η τελευταία έγινε το βράδυ της περασμένης  Κυριακής στον αγώνα Κ16 ΑΟΚ Φαλήρου – Αναγέννηση Μοσχάτου . Αυτή τη φορά θύμα ήταν ο  διαιτητής του αγώνα ο Βάλβης που του έκλεψαν ακόμα και το παντελόνι..  Και έφυγε  με το σορτσάκι από το γήπεδο το παλικάρι. Αν είναι δυνατόν. Δυστυχώς όμως κανένας δεν ασχολείται  σοβαρά.  Ο δήμος της Καλλιθέας κωφεύει. Το ίδιο και η Περιφέρεια , παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις . Πλήρης αδιαφορία  από όλους. Απομένει  τώρα , τα  σωματεία και οι γονείς των αθλητών , να κινητοποιηθούν . Δεν πάει άλλο…

Όπως  έχει ήδη γίνει γνωστό  στα Αστέρια Δραπετσώνας προπονητής ανέλαβε ένας φίλος που ήλθε  από τα παλιά . Δηλαδή πριν από ενάμιση χρόνο . Ο Γιάννης Πολίμος . Εξάλλου από την προηγούμενη αγωνιστική στον ΑΟ Καστέλλα ανέλαβε  την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Πασιάκος . Με την ευκαιρία να πούμε ότι κάποιοι προπονητές όσο καιρό είναι  άνεργοι , επικοινωνούν συνέχεια μαζί μας για να γράψουμε  κάτι ώστε να βρουν δουλειά . Μόλις βρίσκουν εξαφανίζονται. Σύνηθες φαινόμενο…

Έχουμε ήδη αρχίσει και σχολιάζουμε τις βραβεύσεις  των φυσικών προσώπων που θα τιμήσει η ΕΠΣ Πειραιά στην ετήσια εκδήλωση της η οποία θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 4 Μαρτίου  στην αίθουσα δεξιώσεων «TERRA VERDE». Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης ένας σπουδαίος  άνθρωπος με τεράστια προσφορά στον αθλητισμό. Από τους πιο σωστούς αθλητικογράφους  ο Παύλος διατέλεσε με επιτυχία και πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα κοινά στον  Κορυδαλλό . Τον Δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε . Είναι δημοτικός σύμβουλος , εντεταλμένος σε θέματα επικοινωνίας και τύπου . Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση….

Ένας ακόμα παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου ο πρόεδρος της ΑΕ Περάματος  Γιώργος Σωπηλιάδης θα λάβει μέρος στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου . Θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Πειραιά με τον συνδυασμό « Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής » επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιάννης Σγουρός……

Τον αδικήσαμε τον Σταμάτη τον Σαπαλίδη. Ο επιθετικός  της ΑΕ Μοσχάτου δεν έχει σημειώσει 20 γκολ , όπως είχαμε γράψει αρχικά , αλλά 24 . Κι όλα αυτά σε 16 μόλις αγώνες !! Σημαντικό επίτευγμα. Την χρονιά που πέρασε ο Σταμάτης αναδείχτηκε 3οςσκόρερ με 21 γκολ. Και θα τιμηθεί στην εκδήλωση της ΕΠΣΠ. Φέτος ήδη έφτασε τα 24 και ενώ απομένουν 9 αγωνιστικές !!

Δεν ξέρω πόσα γκολ θα φτάσει ο Σαπαλίδης . Το σίγουρο είναι ότι δεν χάνει φέτος τον τίτλο του πρώτου σκόρερ . Αφού αυτός που ακολουθεί έχει σημειώσει 9 γκολ ….