Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Τεράστια επιτυχία για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο  η κλήση πέντε ποδοσφαιριστών

στην Προεπιλογή της Εθνικής ομάδας των Παίδων Κ-14 . Η επιτυχία της Μικτής της ΕΠΣΠ που προκρίθηκε στην επόμενη φάση  έχει  και συνέχεια .  Οι πέντε παίκτες που θα βρίσκονται την  Τετάρτη 27/2 για προπόνηση στον Άγιο Κοσμά είναι :  Γιώργος Χουρδάκης, Στέλιος Σταράκης Γιάννης Γκλέτσος  από τον Ολυμπιακό , Βασίλης Βάρσος  από τον Ιωνικό και Δημήτρης  Μελέγκος από τον ΑΟ Πειραιά……

Όλες  οι  Τετάρτες του Μαρτίου θα είναι «γεμάτες » με αγώνες Κυπέλλου .Ένας αγώνας  κάθε εβδομάδα , για να μπορούν να τους παρακολουθήσουν όσο τον δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι . Συγκεκριμένα στις 6/3 ο Ερμής θα υποδεχτεί στον Κορυδαλλό την ΑΕ Περάματος  ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στο Πέραμα μετά από 15 μέρες ( στις 20/3) . Ενδιάμεσα την Τετάρτη 13/3 η ΑΕ Μοσχάτου θα παίξει στο γήπεδο της με τον Εθνικό  ενώ μετά από δυο εβδομάδες οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά ( 27/3 ) ……

Σίγουρα ο προγραμματισμένος για την  Δευτέρα 3/3 αγώνας πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΑΣ Δραπετσώνας και την ΑΕ Περάματος  θα μετατεθεί  αφού η τελευταία θα παίξει δυο μέρες μετά για το Κύπελλο …..

Αύριο Σάββατο στις 18.30 η οικογένεια του Α.Ο. Κορυδαλλός θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ Κορυδαλλού (Καραολή & Δημητρίου 68-70) ……

Την καλύτερη επίθεση ,αλλά και την καλύτερη άμυνα στην Α’ Κατηγορία διαθέτει η ΑΕ Μοσχάτου που είναι παράλληλα η μοναδική ομάδα στα Πειραϊκά πρωταθλήματα που δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα στο πρωτάθλημα . Σε 17 αγώνες η ομάδα του Νίκου Κούστα έχει δεχτεί μόλις 3 τέρματα ενώ επιθετικά έχει σκοράρει 65 φορές , κάτι που σημαίνει ότι  σε κάθε παιχνίδι σημειώνει περίπου 4 γκολ κατά μέσο όρο ( 3,82)….

Ο ΑΟΚ Φαλήρου και ο Ολυμπιακός Κερατσινίου έφεραν ισοπαλίες  για πρώτη  φορά φέτος την αγωνιστική που πέρασε . Ήλθαν 1-1 με Θησέα και Νέο Ικόνιο . Έτσι πέντε έμειναν  οι  ομάδες που δεν έχουν γνωρίσει τι σημαίνει  ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Είναι από την Α’ Κατηγορία τα Αστέρια Δραπετσώνας και ο  ΑΟ Καραβάς , από την Β’ ο Αστέρας Κερατσινίου και από την Γ’ ο Περαμαϊκός και η ΑΕ Χατζηκυριακείου…..

Χωρίς νίκη παραμένουν ο Αργοναύτης από την Β’ Κατηγορία που έχει νικήσει μόνο στα …χαρτιά και από την Γ’ Κατηγορία ο Προφήτης Ηλίας  που κοντεύει τα δυο χρόνια  χωρίς να πάρει τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι….

Για τον ΑΟ Καραβά να σημειώσουμε ότι  στα 17 παιχνίδια έχει πετύχει 15 νίκες ενώ έχει δυο ήττες . Και οι δυο από την ΑΕ Μοσχάτου . Παράλληλα να πούμε ότι έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ  από τα οποία τα τρία είναι από το Μοσχάτο και το ένα από την ΑΕ Περάματος…..

Αύριο στις 19.00 κόβει την πίτα της η ΑΕ Χαραυγή  στην αίθουσα του 5ου Γυμνασίου Κερατσινίου που βρίσκεται δίπλα από το γήπεδο  Χαραυγής….

H Βαγγελιώ ήταν η χαρά της ζωής . Όχι μόνο για τον γιο της  τον 12χρονο  Άγγελο , αλλά και για όλα τα παιδιά της ακαδημίας του ΑΣ Ποντίων . Πηγή έμπνευσης για τους πάντες . Και φρόντιζε να τους κάνει ευτυχισμένους. . Κι όμως η Βαγγελιώ έφυγε . Στα 42 της χρόνια . Έτσι ξαφνικά . Και άφησε μόνο του τον Άγγελο. Το στήριγμα της . Η οικογένεια όμως του ΑΣ Ποντίων δεν θα παραμελήσει το παιδί. Θα είναι πάντα δίπλα του . Θα το έχει  υπό την προστασία της . Άλλωστε η ανακοίνωση του συλλόγου τα λέει όλα :

«Καλό ταξίδι Βαγγελιώ, ο Άγγελος έγινε γιος μας!»…..

Ένας σημαντικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα  θα διεξαχθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου στο γήπεδο της Νίκαιας .  Γίνεται για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Δόξας Πειραιά και του Ιωνικού Γρηγόρη Χιώτογλου που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και διαβίωσης .

Θα παίξουν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, του Ιωνικού της Δόξας Πειραιά  και η μικτή της  Ένωσης Βετεράνων Πειραιά….