Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Πειραιώτικα

Για μια ακόμα χρονιά δεν θα μπορούσε   να λείπει  από τις βραβεύσεις της ετήσιας εκδήλωσης της ΕΠΣΠ ο Ολυμπιακός. Ο μεγαλύτερος σύλλογος όχι μόνο του Πειραιά , αλλά και της χώρας. Θα τιμηθούν λοιπόν η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για την συνεχή, σπουδαία προσφορά της στο Πειραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο καθώς και ο  ερασιτέχνης  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για τις τεράστιες επιτυχίες όλων τμημάτων του, σε Ελληνικό & διεθνές επίπεδο στην  περίοδο 2017-2018. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “TERRA VERDE” στην Νίκαια. ……….

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το προχθεσινό μας δημοσίευμα για το Δημοτικό γήπεδο Παραλίας Καλλιθέας – Τζιτζιφιών , για λεηλασίες από αγνώστους στα αποδυτήρια . Αίσθηση για όσους δεν γνωρίζουν . Αυτοί που ξέρουν κουνούν το κεφάλι τους από απόγνωση και περιμένουν κάποια στιγμή από την Δημοτική Αρχή  να λάβει μέτρα . Το βράδυ λοιπόν της  περασμένης Κυριακής κατά τη διάρκεια του  αγώνα για το πρωτάθλημα Κ16  ανάμεσα στον ΑΟΚ Φαλήρου και την Αναγέννηση Μοσχάτου κάποιοι μπήκαν  ως συνήθως στα αποδυτήρια και έκλεψαν το παντελόνι του διαιτητή Κώστα Βάλβη , αφού δεν βρήκαν τίποτε  άλλο!!! Το παλικάρι έφυγε από το γήπεδο με το σορτσάκι… Ευτυχώς που είχε προνοήσει και είχε δώσει τα χρήματα και τα κλειδιά του , στον γιατρό του αγώνα στον πάγκο. Όσο για τις δυο ομάδες ήταν κατάλληλα…. προετοιμασμένες . Άλλαξαν στα αποδυτήρια μεν , αλλά πήραν τα ρούχα τους στον πάγκο δε. Τριτοκοσμικές καταστάσεις χειρίστου είδους λοιπόν στην Παραλία Τζιτζιφιών.  Όλοι εκεί είναι ανάστατοι. Σωματεία , γονείς, παράγοντες , αθλητές . Επιβάλλεται να βρεθεί λύση άμεσα….

Παρελήφθησαν στην ΕΠΣΠ  από την  ΕΠΟ, τα  Πιστοποιητικά των Προπονητών που παρακολούθησαν την 3η Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Τριετίας που έγινε στον Πειραιά το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου.Τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά είναι απαραίτητα  στους Προπονητές για την υποβολή των απαραίτητων εγγράφων για την έκδοση Ταυτοτήτων Τριετίας- έως και το 2021.Μετά τους προπονητές που παρακολούθησαν τα  2 πρώτα Σεμινάρια πλέον και οι Προπονητές που παρακολούθησαν το 3ο Σεμινάριο θα πρέπει να ξεκινήσουν την διαδικασία για την  έκδοση της Ταυτότητας Τριετίας Προπονητή, ισχύος έως και το Δεκέμβριο του 2021, προσκομίζοντας  στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Απόψε στην «Ιερά Οδό» θα γίνει  η  ετήσια χοροεσπερίδα της Κύπρου Κορυδαλλού , με  πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα επικεφαλείς του οποίου είναι οι  Βασίλης Καρράς, Χρήστος Χολίδης και Χρήστος Μενιδιάτης .  Εδώ έχω μια απορία . Στον χορό θα είναι και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ;  Γιατί αύριο το μεσημέρι στις 1.30 η Κύπρος αγωνίζεται στον Κορυδαλλό με την Ένωση Α.Α. Ρέντη . Προφανώς δεν θα ζητήθηκε να γίνει ο αγώνας Σάββατο. Έτσι δεν είναι ;;;…

Τον τίτλο του …Σούπερμαν της διαιτησίας αυτήν την εβδομάδα παίρνει ο Κ. Χατζηγιάννης που σφυρίζει τρία παιχνίδια . Ένα σήμερα , το  ντέρμπι κορυφής Β’ Κατηγορίας  ανάμεσα σε Νίκη Ρέντη και Ένωση Καμινίων  στο γήπεδο Ρέντη και δυο αύριο. Στις 11 το πρωί Μιθριδάτης – Περαμαϊκός  στο  ίδιο γήπεδο και το απόγευμα στις 4 στη Χαραυγή Αστέρας Κερατσινίου – Φοίνικας Αγίας Σοφίας .

Διπλές διαιτησίες αυτή την αγωνιστική έχουν οι Κακριδής και Ντουμιτρέσκου που σφυρίζουν δυο παιχνίδια Α’ Κατηγορίας. Ένα Α’ και ένα Β’ διαιτητεύουν οι Ζησιμόπουλος, Μπαλαχούτης, Πουλόπουλος ενώ δυο αγώνες Γ’ Κατηγορίας ο Βάϊλας….

Χαραυγή και ΑΟ Κορυδαλλός  βίοι παράλληλοι. Στην κοπή της πίτας . Πέρυσι τις έκοψαν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου . Φέτος το κάνουν σήμερα 23 /2 . Στους ίδιους χώρους με πέρυσι . Ούτε συνεννοημένοι να ήταν . Αλλά αν το δούμε διαφορετικά και σήμερα 10 Φεβρουαρίου είναι. Με το παλιό ημερολόγιο …..

Ο γεννηθείς το 2005  ποδοσφαιριστής Βασίλης Βάρσος που κλήθηκε  για την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Κ14 είναι γιος του Κώστα του γνωστού προπονητή και παλαιότερα σπουδαίου άσου των γηπέδων . Το μήλο κάτω από τη μηλιά ….

Επειδή ξέρω ότι σας αρέσουν τα στατιστικά στοιχεία  να πάμε στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας . Και συγκεκριμένα στον Πειραϊκό  . Ο οποίος σαν γηπεδούχος  σε 7 αγώνες μετράει 2 νίκες , 4 ισοπαλίες και μια ήττα .  Οι δυο νίκες του είναι με

Νέους Ευγένειας( 1-0 )και  Νέους Δραπετσώνας( 2-1) . Έχει λοιπό δημιουργήσει παράδοση με… Νέους.   Του ”πάνε” πολύ.. Κρίμα να μην υπάρχουν κι άλλοι….