Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Τρεις βαθμούς ξέφυγε η Χαραυγή που εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» του Ερμή  στο Κορυδαλλιώτικο ντέρμπι με τον Δία . Οι Χαραυγιώτες κάνουν πλέον όνειρα για άνοδο και είναι πιο κοντά σε αυτή περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά . Όσο για τον  Δία αποδείχτηκε  κακός δαίμονας για τον …γείτονα του. Αφού του  έκοψε δυο βαθμούς  προχθές ενώ τον είχε νικήσει στον α’ γύρο…

Στον 2ο όμιλο το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι η ΑΕ Μοσχάτου δέχτηκε γκολ μετά από 821 λεπτά .  Έτσι οι Μοσχατιώτες  έχουν πλέον μαζί με τον ΑΟ Καραβά την καλύτερη άμυνα με 4 τέρματα Όσο για τον Σταμάτη Σαπαλίδη το …βιολί του. Δυο γκολ πέτυχε απέναντι στον ΑΣ Δραπετσώνα και έφτασε  τα 24 τέρματα  σε 18 αγώνες. Την καλύτερη επίθεση διαθέτει η ΑΕ Μοσχάτου με 69 τέρματα . Την δεύτερη ο Καραβάς 30 γκολ λιγότερα  με  39 τέρματα….

Στην Β’ Κατηγορία  και ενώ στον 1ο όμιλο  γίνεται χαμός, στον 2ο φαίνεται να ξεκαθαρίζει η κατάσταση . Η Νίκη Ρέντη  νίκησε στο ντέρμπι την Ένωση Καμινίων  ξέφυγε βαθμολογικά και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την  επάνοδο στην Α’ Κατηγορία…..

Σημαντική « μεταγραφή» για τον Αίαντα Σαλαμίνας αυτή την κρίσιμη περίοδο. Νέος Γενικός Αρχηγός ανέλαβε ο Βαγγέλης Ντάγκας. Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις ούτε να πούμε πολλά λόγια . Ο Βαγγέλης που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , τα τελευταία χρόνια  ασχολείται με τις υποδομές στο νησί του την Σαλαμίνα. Ότι καλύτερο δηλαδή….

Μέχρι νεωτέρας εκτός Αίαντα ο υψηλόσωμος γκολκίπερ Γιάννης Τερεκανίδης. Για πειθαρχικό παράπτωμα όπως ανακοινώθηκε. Κάτω από τα δοκάρια στον προχθεσινό αγώνα με τον Ήφαιστο κάθισε ο Γιώργος Παπαμιχαήλ που αν και τραυματίας  έσφιξε τα δόντια για να φτάσει η ομάδα στη νίκη . Στο τέλος όλοι στην ομάδα του αφιέρωσαν τη νίκη….

Ακούνε Λεμπέση στον Πειραϊκό και τρέχουν . Τρία στα τρία έχουν μαζί του οι Νεοφαληριώτες. Και εξηγούμαι, Τρεις αγώνες τρεις ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ ( 1-1 . Και το πιο σημαντικό. Ο συγκεκριμένος διαιτητής στα τρία παιχνίδια έχει αποβάλλει τρεις φορές τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Θεοχαράκη. Και τις τρεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα . Σημειωτέον ότι ο παίκτης δεν  έχει αποβληθεί άλλη φορά!!! Στα αξιοσημείωτα ότι ο Θεοχαράκης πήρε κόκκινη κάρτα ( 2 κίτρινες ) και στα δυο παιχνίδια με Ολυμπιακό Περάματος καθώς και σε αυτό με τον Αστέρα Νίκαιας. Θα βλέπει λοιπόν πλέον Λεμπέσης  το παλικάρι στη συνέχεια και θα …αποβάλλεται  μόνος του …..

Ο Λουκάς Καρμίρης  κοουτσάρισε την Χαραυγή στον αγώνα με την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού. Θα είναι λοιπόν ο τεχνικός διευθυντής ο νέος προπονητής της ομάδας;  Ποιος ξέρει;   Πιθανόν να  ισχύσει αυτό που έλεγαν οι παλαιότεροι. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού…..

Την πρώτη του ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα έφερε ο Περαμαϊκός . Του έκοψε βαθμούς ο Μιθριδάτης που έχει να χάσει από τον μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα του α’ γύρου όταν συνετρίβη στο Πέραμα με 1-8!!! Από τότε και 12 αγώνες παραμένει αήττητος……

Δυο  στα  δυο για τους Νέους Δραπετσώνας στα φετινά παιχνίδια με τον Αστέρα Νίκαιας. Ο Μανώλης Πράσινος επικράτησε και πάλι του φίλου του Άγγελου Σκανάτοβιτς που μετά τον πρώτο αγώνα είχε γράψει στο σάιτ της ομάδας του εκείνο το φοβερό :«Κόκκινο από τους πορτοκαλί του Πράσινου » Το ίδιο ισχύει και τώρα . Εκτός αν ο Άγγελος εμπνευστεί κάτι νέο από τον …Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας …..

Παράπονα από τη διαιτησία του Τσάνου , έχουν στον ΑΣ Κωφών . Πέρα από την φάση που ο βοηθός Μαυρομιχάλης τον φώναξε για να του πει ότι παίκτης  του Πολυκράτη έδωσε αγκωνιά σε αντίπαλο του και αυτός τον αγνόησε και δεν τππυ έδειξε 2η κίτρινη κάρτα,   τον καταγγέλλουν ότι ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας  ήταν έτοιμος να πιάσει την μπάλα με τα χέρια μετά από  γύρισμα συμπαίκτη του , ο διαιτητής του φώναξε να μην το κάνει !!! Και αυτό ακούστηκε…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply