Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Αναφερθήκαμε χθες για την κακή συμπεριφορά κάποιων προς τους διαιτητές . Το φαινόμενο είναι γενικό . Την άσχημη νοοτροπία την έχουν δυστυχώς πολλοί .Οι οποίοι προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την αποτυχία της ομάδας τους , ρίχνουν την ευθύνη στους διαιτητές . Και όχι στους προπονητές  , στους ποδοσφαιριστές . Απλά ο ρέφερι είναι η εύκολη λύση για να αποδώσουν ευθύνες  Δεν «φωτογραφίσαμε » κανέναν συγκεκριμένα  με αυτό που γράψαμε . Αναφερθήκαμε γενικά . Για όλους. Γιατί ευθύνη σε αυτό έχουμε όλοι . Εδώ ο άλλος πέταξε σουβλάκι στο κεφάλι του βοηθού διαιτητή   και οι άλλοι δίπλα του γελούσαν , αντί να τον «μαζέψουν » με οποιονδήποτε τρόπο. Θα πρέπει λοιπόν σε τέτοιες περιπτώσεις να επικρατεί η λογική…

Με αυτό το κείμενο δεν θέλουμε να δώσουμε «συγχωροχάρτι»  στους διαιτητές . Κι αυτοί έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης σε ένα παιχνίδι. Και δεν μιλάμε μόνο για τα λάθη τους μέσα στον αγώνα , τα οποία πολλές φορές( όχι πάντα )  είναι ανθρώπινα, αν και εδώ που τα λέμε κάποιοι δεν γνωρίζουν την έννοια της λέξης δικαιοσύνη . Εκτός αυτού θα ασχοληθούμε και με την συμπεριφορά τους μέσα στο παιχνίδι . Ορισμένοι δείχνουν μια αλαζονεία και μιλάνε με απρεπέστατο τρόπο  σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές .Νομίζουν ότι είναι ….εξουσία . Ίσως γιατί ξέρουν πως ότι και να γίνει θα σφυρίζουν . Πέρα για πέρα λάθος αυτή η νοοτροπία και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αυστηρά από τους υπευθύνους…..

Χωρίς αγώνα πέρασε στους 16 του πρωταθλήματος της ΕΠΟ η  Μικτή Παίδων Πειραιά ( Κ14)  στην προχθεσινή κλήρωση των 32 . Οι Πειραιώτες  στην επόμενη φάση  θα αγωνιστούν  σε ουδέτερο γήπεδο για την πρόκριση τους στους 8 του θεσμού…….

Η Επιτροπή Υποδομών και Μικτών ομάδων  της ΕΠΣΠ  ευχαριστεί τους Βασίλη και Ηλία Σπάθα για  την προσφορά αθλητικού υλικού  στις Μικτές……

HΕΠΣ Πειραιά στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της προσεχούς Δευτέρας τιμά την ιστορία του Πειραϊκού ποδοσφαίρου στο πρόσωπο του Ναπολέοντα Τσαντζαρίδη του επί σειρά Κορυφαίου παράγοντα  των Νέων Ευγενείας με τεράστια προσφορά στον χώρο…..

«Πετάει »τον τελευταίο καιρό ο Αίας . Ο ιστορικός σύλλογος της Σαλαμίνας από την ημέρα που ανέλαβε ο Ανδρέας Μπαρμπολούτσι μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Και τέρματα 11- 2 . Πολύ καλή συγκομιδή βαθμών…..

Στις τέσσερις μειώθηκαν οι ομάδες που δεν έχουν φέρει ακόμα ισοπαλία  στο πρωτάθλημα. Είναι από την Α’ Κατηγορία τα Αστέρια Δραπετσώνας και ο  ΑΟ Καραβάς , από την Β’ ο Αστέρας Κερατσινίου και από την Γ’ η ΑΕ Χατζηκυριακείου…..

Ο ΑΟΚ Φαλήρου που τις 16 πρώτες αγωνιστικές δεν είχε αναδειχτεί ισόπαλος στους δυο τελευταίους αγώνες μετράει ισάριθμα «Χ»…..

Η απόλυτη δημοκρατία  επικρατεί στον ΑΟ Κορυδαλλό . Τρία στελέχη της διοίκησης του συλλόγου μετέχουν στις προσεχείς  δημοτικές εκλογές του Δήμου  της περιοχής. Το σημαντικό είναι ότι και οι τρεις σε διαφορετικές παρατάξεις !!! Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Γιάννης Λεκάκης μετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Χρουσαλά. Ο Αντιπρόεδρος  Τάσος Μάρθας σε αυτό του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη ενώ ο σύμβουλος και υπεύθυνος των Ακαδημιών Νίκος Κουλουμπαρίτσης] κατεβαίνει με τον Γιώργο Δημόπουλο. Καλή τους επιτυχία…..

Για ακόμα μια φορά ο Προφήτης Ηλίας, αν και έπαιξε ψυχωμένα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Και έτσι σε λίγο καιρό ο σύλλογος θα κλείσει 24 μήνες, δηλαδή  δυο χρόνια, από την τελευταία φορά που χάρηκε “τρίποντο”. Αξίζει να αναφερθεί αυτά που δήλωσε στον Φώτη Περιφάνη ο διαχρονικός παράγοντας του Προφήτη Ηλία Γιώργος Κατσαμάς , μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Σαλαμινομάχους διακωμωδώντας την κατάσταση  :« Έχουμε γίνει φιλανθρωπικό ίδρυμα των ομάδων, καθώς κάθε αγωνιστική είμαστε παιδική χαρά των αντιπάλων. Κάποτε λέγαμε “Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα”, τώρα θα λέμε στον Προφήτη Ηλία. Θεωρώ ότι η επιλογή της ενδεκάδας στην ομάδα δεν γίνεται με αξιοκρατικά κριτήρια. Πάντως το σίγουρο είναι ότι αυτή την αγωνιστική δεν θα χάσουμε. Γιατί έχουμε ρεπό….»……