Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Στις φετινές εκδηλώσεις  που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο είτε είναι αγώνες, είτε κοπή πίτας, είτε εγκαίνια , είτε οτιδήποτε άλλο ,η παρουσία του κόσμου δεν είναι αντιπροσωπευτική. Πολλοί από αυτούς είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές πάσης φύσεως ( δημοτικές, περιφερειακές , βουλευτικές ) . Αρκετοί δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το ποδόσφαιρο και τα σωματεία .  Και είναι σίγουρο ότι στη συνέχεια θα «εξαφανιστούν » .Μέχρι τις επόμενες εκλογές .Επειδή ο χώρος του Πειραϊκού ποδοσφαίρου είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας , ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποιοι υποψήφιοι αγαπάνε τον αθλητισμό, αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Ποιοι νοιάζονται γι’ αυτό. Ποιοι ξέρουν τα προβλήματα  του. Αυτά σε πρώτη φάση . Θα επανέλθουμε όμως. Να είστε σίγουροι…..

Μέχρι τώρα δεν υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Τώρα όμως  υπάρχει . Και μεγάλο μάλιστα . Ο λόγος για τα πρωταθλήματα υποδομών  της ΕΠΣΠ .  Ιδιαίτερα για το Κ18 . Όπου βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο για όλες τι ομάδες . Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και οι αγώνες ιδιαίτερα κρίσιμοι.  Δεν γίνεται όμως τα παιχνίδια αυτά να τα σφυρίζει  ένας διαιτητής  χωρίς βοηθούς . Χρειάζεται οπωσδήποτε τριάδα . Το πρόβλημα όμως είναι που θα βρεθούν τόσοι  διαιτητές για να καλυφθούν οι αγώνες  . Όλοι γνωρίζουμε ότι και στα πρωταθλήματα ανδρών υπάρχει τεράστιο θέμα . Πάντως η Επιτροπή υποδομών της ΕΠΣΠ με επικεφαλή τον πρόεδρο της  Απόστολο Μαρούλη προσπαθεί όσο γίνεται καλύτερα  με τον υπεύθυνο της Επιτροπής διαιτησίας στις υποδομές Μανώλη Συνοδινό να βρουν λύσεις και να καλυφθούν διαιτητικά  με τριάδες , όσο περισσότεροι αγώνες γίνεται….

Στην Δευτεριάτική εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά που θα γίνει στο TERRAVERDE ανάμεσα σε αυτούς που θα τιμηθούν είναι ο Μιχάλης Μουσελής και η  οικογένεια του .  Για την σημαντική κίνηση τους , την θεάρεστη πράξη  αγάπης και ζωής να δώσουν τα ζωτικά όργανα της συζύγου του Κατερίνας που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο. Είναι σίγουρα η πιο σημαντική βράβευση που έχει γίνει ποτέ που δίνει το δικό της μήνυμα ζωής….

Η ΑΕ Μοσχάτου στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος θα τιμήσει τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Κώστα Χολέβα . Ένα ελάχιστο δείγμα τιμής για τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο και παράγοντα με την τεράστια και πολύχρονη προσφορά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Τον άνθρωπο που βρίσκεται πάντα κοντά στα σωματεία και με τα οποία συνεργάζεται άψογα μαζί τους, βοηθώντας τα με κάθε τρόπο…..

Ο επιθετικός της Θύελλας Μοσχάτου Αντώνης Νταής τον τελευταίο καιρό δεν σκοράρει συχνά . Είχε και κάποια προβλήματα τραυματισμών . Πάντως  εξακολουθεί να είναι πρώτος σκόρερ στον όμιλο του με 21 τέρματα. ..

Στον 2ο όμιλο ο Σταμάτης Σαπαλίδης  συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα . έφτασε ήδη τα 26 γκολ. Τα οποία έχει σημειώσει σε 15 αγώνες που έχει παίξει !!! Να  τονίσουμε ότι ο Σταμάτης δεν  έχει σκοράρει μόνο σε τρία παιχνίδια από αυτά που  έχει αγωνιστεί . Με Χαλκηδόνα, Αναγέννηση Μοσχάτου ,ΑΟ Καραβά …

Μια ωραία έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές  της ΑΕ Μοσχάτου  μετά την χθεσινή προπόνηση .  Η διοίκηση  είχε παραγγείλει σουβλάκια και γλυκά  τα οποία όλοι τίμησαν  δεόντως . Έτσι όλοι μαζί πέρασαν ωραία  και γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη σαν μια αγαπημένη οικογένεια. Άλλωστε το κλίμα στον Μοσχατιώτικο σύλλογο είναι άριστο. Η ομάδα είναι πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα . Ότι καλύτερο δηλαδή…..

Και στον Αστέρα Νίκαιας το τσίκνισαν χθες βράδυ ,  Με σουβλάκια  για κάθε γούστο . Με τους παίκτες ( και όχι μόνο) να  μην αφήνουν καλαμάκι για καλαμάκι. Με τον Άγγελο Σκανάτοβιτς να δίνει το έναυσμα  . Όσο για τον κουμπάρο  του έδωσε ρεσιτάλ. Αυτή δεν ήταν Τσικνοπέμπτη. Θα την λένε πλέον …Τσιτουροπέμπτη!!!….

Μου λένε ότι τα έργα στο γήπεδο του ΣΕΦ  προχωρούν κανονικά . Δεν έχω λόγους να μην τους πιστεύω. Όμως όποτε περνάω εγω από κει και είναι πάντα μέρα μεσημέρι δεν βλέπω «ψυχή » μέσα. Μόνο μηχανήματα σταματημένα. Μπορεί να είναι και τυχαίο. Ποιος ξέρει;….