Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη……

Published

on

Η μεγάλη γιορτή της ΕΠΣΠ και του Πειραϊκού ποδοσφαίρου πραγματοποιείται μεθαύριο Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 19.00  στην αίθουσα δεξιώσεων  TERRAVERDE  στη Νίκαια .

Θα βραβευτούν  σωματεία,   πρόσωπα και θεσμοί που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.  Η εκδήλωση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά   από τη διαδικτυακή συχνότητα του  Nfstudiosportstv…..

Δεν ορίστηκαν διαιτητές σε   τέσσερις αγώνες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων. Κι αυτό λόγω οικονομικών οφειλών κάποιων ομάδων. Λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα . Θα δεσμευτούν σήμερα οι οφειλέτες ότι θα δώσουν χρήματα στην ΕΠΣΠ μέσα στην εβδομάδα και οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά…..

Αναφερθήκαμε χθες στα έργα που γίνονται στο γήπεδο του ΣΕΦ.  Κάποιοι συμφώνησαν μαζί μου, λέγοντας ότι έχουν περάσει από τον  χώρο και δεν έχουν δει κανένα να εργάζεται. Κάποιοι άλλοι μου είπαν  το αντίθετο. Ότι έχουν δει εργάτες να δουλεύουν . Που βρίσκεται η αλήθεια;; Θεωρώ κάπου στη μέση . Υπάρχουν όντως ορισμένοι που εργάζονται , αλλά όχι για πολλές ώρες . Γιατί στη συνέχεια φεύγουν και πάνε να δουλέψουν αλλού. Με εντολή φυσικά του εργολάβου . Αυτό λένε οι πληροφορίες μας. Τα  έργα λοιπόν προχωρούν με ρυθμούς χελώνας . Οπότε δεν το βλέπω για Μάη , όπως είχε προβλεφθεί αρχικά. Εκτός αν αλλάξει κάτι ……

Πραγματικά πολύ καλή δουλειά γίνεται τα τελευταία δυο χρόνια στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού. Τα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς, και όχι μόνο αγωνιστικά είναι εντυπωσιακά . Διαβάστε τι αναφέρουν μεταξύ άλλων οι υπεύθυνοι της σελίδας του συλλόγου στο διαδίκτυο με αφορμή την τελευταία εκδήλωση της ομάδας:

«Το σημαντικότερο όλων….το κλίμα οικογένειας και ενότητας και το όραμα η ομάδα να γίνει ακόμα μεγαλύτερη ποιο δυνατή πάνω στις σωστές βάσεις που έχουν μπει από πέρσι και με ήθος, γνώση και αγάπη στον αθλητισμό..Η ομάδα θα μεγαλώνει συνεχώς… Τα καλύτερα έρχονται… Σοβαρότητα…. Και σκληρή δουλειά!» Μέσα σε λίγες φράσεις οι άνθρωποι  τα είπαν όλα …..

Το Χατζηκυριακιώτικο ντέρμπι  ανάμεσα στην ΑΕ Χατζηκυριακείου  και τον Ποσειδώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας  , θα γίνει το πρωί της Κυριακής στη Χαραυγή .Διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Κουζούμης που είχε σφυρίξει και στον αγώνα του 1ου γύρου…

Να πούμε ότι ο Κουζούμης είναι ο …σούπερ αυτής της εβδομάδα  αφού σφυρίζει συνολικά 3 αγώνες  !! Το απόγευμα της Κυριακής θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι την ίδια μέρα,  στο Μοσχάτο ανάμεσα στην Αναγέννηση και τον Καραβά ενώ την Δευτέρα θα διευθύνει ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι. Αυτή την φορά στον Κορυδαλλό ( ΑΟ Κορυδαλλός – Δίας)…..

Διπλούς αγώνες θα σφυρίξουν το Σαββατοκύριακο οι Αλατσάκης, Ιωαννίδης Κ.,Ντουμιτρέσκου (2 της Α’ Κατηγορίας), Τραϊφόρος ( 2 της Β’ Κατηγορίας ), Ανθόπουλος , Ορφανός ( ένα Β’ και ένα Γ’ Κατηγορία) …..

Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο Γιώργος Αλατσάκης θα τιμηθεί στην Δευτεριάτικη εκδήλωσης  της ΕΠΣΠ ως νέος ταλαντούχος εξελίξιμος διαιτητής…..

Επίσης ανάμεσα σε αυτούς που θα τιμηθούν για την προσφορά τους  είναι ο παρατηρητής αγώνων Μιλτιάδης Φωκίδης ( σταθερή αξία στον χώρο ) , ο προπονητής του  Άρη Αμφιάλης  Βαγγέλης Κώτος( γνωστός  για το ήθος του ).

Τιμάται επίσης  και μια γυναίκα παράγοντας . Είναι η κυρία Ευγενία Ζαρταλούδη Γενική Γραμματέας των Νέων Ευγενείας . Με πολύ σημαντική προσφορά τα τελευταία χρόνια….

Από τους έξι πρώτους σκόρερς της περυσινής περιόδου οι τέσσερις έχουν αλλάξει ομάδα . Μόνο ο Σταμάτης Σαπαλίδης της ΑΕ Μοσχάτου και ο Δημήτρης Πεκόφ της ΑΕ Χαραυγής συνεχίζουν με την ίδια ομάδα . Αντίθετα ο Χαράλαμπος Σάμιος που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με τον Ερμή είναι φέτος στον Ιωνικό, ο Αλέξανδρος Σούφλας από την ΑΕ Μοσχάτου στον Αίαντα Σαλαμίνας, ο Αντώνης Τσαγκάρης από τον Αμπελακιακό στον ΑΟ Χαϊδαρίου  ενώ ο Ρενάλντο Ράμα επίσης του Αμπελακιακού αγωνίζεται φέτος στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου…..

Ο Λεντιόν Σίντρε των Φιλάθλων που θα τιμηθεί την Δευτέρα αφού αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ πέρυσι στη Γ’ Κατηγορία με 27 τέρματα , είναι και φέτος μέχρι τώρα πρώτος στον πίνακα του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας με 17 γκολ έναντι 12 του Γιάννη Σαμοθράκη   της Νίκης Ρέντη…

Αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Μουσικό σχολείο Πειραιά ( Κ. Μαυρομιχάλη 27 )

Η Ελλάς Ποντίων την προσεχή  Τρίτη 05/03/2019 και ώρα 16:30 μ.μ στο γήπεδο Οριζομύλων θα αντιμετωπίσει  σε φιλικό αγώνα την ομάδα της Αστυνομίας…