Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Δυστυχώς η εικόνα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου αμαυρώθηκε για μια ακόμα φορά . Ο αγώνας Παντζιτζιφιακού – Αστέρα Κερατσινίου δεν ξεκίνησε ποτέ. Για την τύχη του θα αποφασίσει η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ που θα πρέπει να κρίνει αυστηρά αλλά δίκαια . Με ποινές «χάδια » το πρόβλημα θα συνεχίσει να υφίσταται. Είναι απαράδεκτο να πηγαίνεις να παίξεις ποδόσφαιρο και να σου στήνουν ενέδρα κάποιοι μόνο και μόνο για να εκδικηθούν για αυτά που συνέβησαν στον α’ γύρο . Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν πάμε πουθενά . Την «έπεσαν» στον προπονητή του Αστέρα Γιάννη Καλαϊτζής ένας ποδοσφαιριστής του Παντζιτζιφιακού μαζί με συγγενικά του πρόσωπα , θεωρώντας τον υπεύθυνο  για την αποβολή του στο πρώτο παιχνίδι . Τραυματίας  επίσης και ένας ποδοσφαιριστής των Κερατσινιωτών ο Γιώργος Λαμπρινάτος Κατακριτέα όλες αυτές οι μέθοδοι βίας. Από όπου κι αν προέρχονται . Ειλικρινά κρίμα  και θέλω να τονίσω ότι ο Παντζιτζιφιακός όλα αυτά τα χρόνια ήταν σωματείο υπόδειγμα. Όμως φέτος κάτι άλλαξε .Πριν από δυο εβδομάδες κάποιοι οπαδοί  από την ομάδα πέταξαν σουβλάκι στο κεφάλι του βοηθού, τώρα είχαμε επίθεση σε αντιπάλους. Κρίμα ειλικρινά  για τη διοίκηση του συλλόγου και την προσπάθεια που κάνει . Τέλος πάντων δεν θέλουμε να προκαταβάλλουμε αποφάσεις . Το  γράψαμε και πρόσφατα . Υπεύθυνοι για την βία είμαστε όλοι μας . Όλοι την συντηρούμε με τον τρόπο μας  και την αδιαφορία μας . Ας αλλάξουν όλοι τώρα νοοτροπία αύριο θα είναι πολύ αργά…..

Ο παίκτης που προκάλεσε τα επεισόδια μαζί με τους συν αυτώ , τα έκαναν μπροστά στον διαιτητή Κώστα Μαρινάκη ο οποίος εκείνη την ώρα έμπαινε στο γήπεδο  και φυσικά έχει προσωπική άποψη για τα γεγονότα. Αυτά….

Για την προσωπική του εμπειρία ο προπονητής του Αστέρα Κερατσινίου Γιάννης Καλαϊτζής έγραψε στο facebook :

Είμαι καλά ! ευτυχώς γλύτωσα τα χειρότερα . Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τόσο σε μηνύματα οσο και στα τηλέφωνα. Δυστυχώς μετά από 18 χρόνια Στους πάγκους και σε μια κρυστάλλινη διαδρομή έζησα και αυτό !!! Δεν θα γράψω πολλά , τον λόγο πλέον έχει η ΕΠΣΠ που περιμένω να με καλέσει να μιλήσουμε και η διαδικασία με τον αθλητικό εισαγγελέα… Συγχαρητήρια στον Διαιτητή Μαρινάκη Κώστα διότι χειρίστηκε μια κατάσταση με μεγάλη ψυχραιμία και εμπειρία ……

Πάμε τώρα στα ακριβώς αντίθετα . Την ίδια ώρα που γίνονταν τα επεισόδια στις Τζιτζιφιές , στο «Παντελής Νικολαΐδης» δυο ομάδες ο Αστέρας Νίκαιας και ο Ολυμπιακός Περάματος έδιναν το δικό μήνυμα . Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και οι δύο  δίδαξαν ήθος .  Πριν τον αγώνα οι Νικαιώτες βράβευσαν τον αρχηγό των αντιπάλων τους τον Λάμπρο Χανιώτη καθώς και ένα δικό τους παιδί τον Γιάννη Τάκο , μέχρι πέρυσι τερματοφύλακα του Αστέρα και τώρα Γενικό Γραμματέα . Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οι δυο ομάδες πρόσφεραν απίστευτο θέαμα . Ακόμα και στο α’ ημίχρονο που δεν μπήκε γκολ. Στην επανάληψη σημειώθηκαν επτά ( !!!) τέρματα , κάτω από την υποδειγματική διαιτησία του Γιάννη Κακριδή Ο Αστέρας νίκησε τους Περαματιώτες με 4-3 και τον  έριξε από την κορυφή . Κι όμως στο τέλος όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι . Αυτή είναι κύριοι η ουσία του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου που ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης πέρα από βαθμολογίες και σκοπιμότητες. Αν το καταλάβουμε όλοι αυτό , τότε η συνέχεια θα είναι διαφορετική…..

Η βράβευση του Αστέρα Νίκαιας στον Γιάννη Τάκο ήταν έκπληξη . Ο Γιάννης δεν ήξερε  απολύτως τίποτα και αιφνιδιάστηκε ευχάριστα . Με δήλωση του ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση , προπονητές  ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τον Βασίλη Τσιτούρα για την αναγνώριση και την στήριξη του τόσα χρόνια προς το πρόσωπο τιυ…..

Δεν ξεκίνησε στον αγώνα ο Χρήστος Σωπιάδης αφού προερχόταν από τραυματισμό. Μόλις όμως μπήκε , έκανε αυτό που ξέρει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια . Σκόραρε δυο φορές. Με αυτόν τον τρόπο ο επιθετικός του Αστέρα Νίκαιας «μίλησε » στο παιχνίδι. Σώπιγκολ….

Η σέλφι φωτογραφία Τσιτούρα -Σαββατιανού ήταν όλα τα λεφτά  την Κυριακή στο γήπεδο…..

Πολύ καλές σχέσεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός  έχει αναπτύξει η διοίκηση του Ερμή Κορυδαλλού . Μάλιστα οι  ερυθρόλευκοι φιλοξένησαν την ομάδα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη όπου δόθηκε φιλικό παιχνίδι  του Ερμή με την Κ19 του Ολυμπιακού. …..

Σε λεπτή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην αντιπρόεδρος του ΑΟ  Αγίου Δημητρίου Μανώλης Ρασούλης. Όλοι στον σύλλογο του εύχονται ταχεία ανάρρωση . …..

Τον αυριανό πρώτο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Πειραιά  ανάμεσα στον Ερμή και την ΑΕ Περάματος που θα γίνει στις 16.00 στο γήπεδο Κορυδαλλού θα διευθύνει  ο Δημοσθένης Ορφανός με βοηθούς τους Κοντιζά και Μητάκο. Τέταρτος θα είναι ο Τουρλομούσης ….