Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα  με τον Αντώνη…

Published

on

Το ενδιαφέρον όλων είναι στον σημερινό πρώτο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Πειραιά που   θα γίνει στο γήπεδο Κορυδαλλού και ώρα 16.00 ανάμεσα   στον Ερμή και την  ΑΕ Περάματος . Πρόκειται  για δυο πολύ καλές ομάδες που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση τους για τον μεγάλο τελικό .  Ο επαναληπτικός θα γίνει στο Πέραμα σε δυο εβδομάδες  στις 20 Μαρτίου. Τον σημερινό αγώνα  που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο ,θα διευθύνει ο Δημοσθένης Ορφανός με βοηθούς τους Κοντιζά και Μητάκο

…..

Την επόμενη Τετάρτη θα αγωνιστεί το δεύτερο  ζευγάρι . ΑΕ Μοσχάτου  εναντίον Εθνικού Πειραιά….

H Οικονομική Επιτροπή της ΕΠΣΠ ενημερώνει ότι αναφορικά με τους προσεχείς 4 αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου  θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Στους συγκεκριμένους αγώνες δεν θα έχουν ισχύ οι κάρτες ελευθέρας εισόδου που εκδίδει η Ε.Π.Σ.Π., προπονητών κλπ,  φυσικά τα εισιτήρια διαρκείας των διαγωνιζόμενων σωματείων, ενώ εισιτήριο θα πληρώσουν για την είσοδο τους, τα μέλη της  διοίκησης & των επιτροπών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Οι μόνες  κάρτες Ελευθέρας εισόδου που θα  ισχύουν θα είναι  οι δημοσιογραφικές.

Η απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ έχει στόχο να μπορέσουν να  ενισχυθούν οικονομικά τα 4 διαγωνιζόμενα σωματεία…..

Συνεχίζεται ο θόρυβος   γύρω από τον αγώνα Παντζιτζιφιακού – Αστέρα Κερατσινίου που δεν ξεκίνησε λόγω της επίθεσης στην φιλοξενούμενη ομάδα που είχε συνέπεια τον τραυματισμό του προπονητή του Αστέρα Γιάννη Καλαϊτζή και του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρινάτου . Γεγονότα που έγιναν μπροστά στα μάτια του διαιτητή της αναμέτρησης Κώστα Μαρινάκη. Θεωρώ ότι για να αποφεύγονται τέτοια φαινόμενα, ο διαιτητής μπορεί να βοηθήσει με τις αναφορές του στο φύλλο αγώνος, από τη στιγμή που είναι παρών. Να μην φοβάται να καταγράψει αυτά που γίνονται, αν ακούει κάτι  να βγαίνει έξω να έχει άποψη…Μιλάμε πάντα για περιστατικά βίας, όχι άλλα που κατά καιρούς άσκοπα έχουν γραφτεί… Ο Μαρινάκης τα είδε όλα, έτυχε να είναι μπροστά και με την αναφορά του θα τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει…

Από την πλευρά πάντως του Παντζιτζιφιακού   ισχυρίζονται ότι όλη η 18αδα βρισκόταν  στα αποδυτήρια  την ώρα του θλιβερού επεισοδίου . Παράλληλα να πούμε ότι ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου Γιώργος Γερακάρης που είχε αποβληθεί στον αγώνα του α’ γύρου με 4  αγωνιστικές  έπαιξε για τελευταία φορά στις 22 Δεκεμβρίου απέναντι στη Σπίθα . Τον λόγο πλέον έχει η Πειθαρχική επιτροπή  που θα πρέπει να αποφασίσει αποδίδοντας δικαιοσύνη…..

Για το ήθος και την προσφορά του τιμήθηκε ο προπονητής Βαγγέλης Κώτος στην γιορτή της ΕΠΣΠ . Με επιστολή που έστειλε αναφέρει χαρακτηριστικά :

«  Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή και θέλω να ευχαριστήσω την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ., που με επέλεξε γι’ αυτό το βραβείο.
Είναι πολύ συγκινητικό να σε βραβεύουν για την προσφορά και το ήθος σου.
Αξίες ζωής…αξίες που μου έμαθαν οι γονείς μου και προσπαθώ με τη σειρά μου να τις περάσω στα παιδιά μου, στους ποδοσφαιριστές μου και όχι μόνο.
Για εμένα η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί ηθική αναγνώριση και μου προσφέρει ισχυρά κίνητρα για να συνεχίσω με την προπονητική. »

Στην εκδήλωση της ΕΠΣΠ βραβεύτηκε ως  νέος ταλαντούχος κι αξιόλογος διαιτητή ο Γιώργος Αλατσάκης από τον οποίο  έχει σοβαρά παράπονα ο Αίας Σαλαμίνας για τη διαιτησία του στον αγώνα με την Αμφιάλη. Χαρακτηριστικά το  διοικητικό υπυ συλλόγου Θανάσης Αλαΐσκας αναφέρει :
Εγω προσωπικά και η διοίκηση του Αια καταδικάζουμε και ειμαστε ενάντια σε οποιαδηποτε μορφή βίας !
Αλλά μήπως οι Υπεύθυνοι της ΕΠΣΠ πρέπει να αναρωτηθούν γιατί τόσα πολλά κρούσματα παραπόνων φέτος ;
Μήπως θα πρέπει να αρχίσουν να τιμωρούν τους ακατάλληλους διαιτητές αντί να τους βραβεύουν ;
Μάθατε τι έγινε στο κυριακάτικο ματς ΑΙΑΣ -ΑΜΦΙΑΛΗ ;
Αν δεν είμασταν εμείς ως διοίκηση δεν ξέρω πως και ποτέ θα έφευγαν οι διαιτητές απ το γήπεδο ! Γίνεται να φταίνε μόνο οι διοικήσεις και οι ποδοσφαιριστές ; ΜΟΝΟ;
Σας το λέω εγώ που εδώ και 3 χρόνια η διοίκηση του Αία δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση αν και έχει αδικηθεί »
Δεν ζητάμε εύνοια το 50-50% ζητάμε»….

Την Κυριακή στην Αίγινα μαζί με την πρώτη ομάδα του ΑΟΑΔ  πήγε και η Κ12 του συλλόγου η οποία έπαιξε με την αντίστοιχη ομάδα του νησιού. Η αποστολή στην οποία μετείχαν και γονείς αθλητών ξεπέρασε τα 65 άτομα. Η διοίκηση του ΑΟΑΔ ευχαριστεί τον διευθυντή της ΕΠΣΠ Παναγιώτη Νταλάκο που βοήθησε σχετικά με τα εισιτήρια της αποστολής .Επίσης ευχαριστεί την ομάδα της Αίγινας για την φιλοξενία καθώς και για την βράβευση του αντιπροέδρου Λευτέρη Λαβούτα που κατάγεται από το νησί και έχει παίξει  μπάλα εκεί…..